המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אז שינויים קלים בסגל שלי-
אוחיון, פארגו.
סת' קרי(רוני גרמת לי לחשוב עליו שוב ושוב וזה נראה בהחלט מהלך טוב להביא אותו) (יבזורי-אני לא בטוח לגביו כבר)
סמית', לנדסברג.
פניני, רנדל, אלכסנדר.
סופו, גייטס, רוזפלט.
לדעתי זה סגל שמשפר בדיוק את החסרנות הקיימים שלנו בסגל- כלומר סקנד גארד קלעי(!!!) עוד ישראלים(בטח בהתחשב ביהדותו של אלכסנדר)
ושני סנטרים בנוסף לסופו אחד שייתן משחק דומה לסגנון של סופו ואחד שיחליף את טיוס(כי אני כבר לא יכול לראות אותו אפילו שהוא בכושר טוב...)
החציל האצטקי כתב:רוי, אתה רואה את הדעות כאן. יש סיבה לחשוב שמועדון מפואר כמו שלנו יכול להביא אותו הנה. כסף הוא תמיד יוכל לעשות בסין.
בכל אופן, הייתי רוצה לראות את מכבי עושה מהלך אסרטיבי ומחזירה את ג'ורדן פארמר.
חנו'ש כתב:אגב, עם כל החיפוש שלנו אחר גבוהים ישראליים, למה אף אחד לא פוזל לכיוונו של רותבארט? לא הגיע הזמן לנסות אותו?
my man כתב:אז שינויים קלים בסגל שלי-
אוחיון, פארגו.
סת' קרי(רוני גרמת לי לחשוב עליו שוב ושוב וזה נראה בהחלט מהלך טוב להביא אותו) (יבזורי-אני לא בטוח לגביו כבר)
סמית', לנדסברג.
פניני, רנדל, אלכסנדר.
סופו, גייטס, רוזפלט.
לדעתי זה סגל שמשפר בדיוק את החסרנות הקיימים שלנו בסגל- כלומר סקנד גארד קלעי(!!!) עוד ישראלים(בטח בהתחשב ביהדותו של אלכסנדר)
ושני סנטרים בנוסף לסופו אחד שייתן משחק דומה לסגנון של סופו ואחד שיחליף את טיוס(כי אני כבר לא יכול לראות אותו אפילו שהוא בכושר טוב...)
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אגב, עם כל החיפוש שלנו אחר גבוהים ישראליים, למה אף אחד לא פוזל לכיוונו של רותבארט? לא הגיע הזמן לנסות אותו?
אין לו סיכוי להצליח ברמות הגבוהות. אין לו בכלל מסה להתמודד עם הגבוהים ביורוליג.
ד'אור פישר עדיף.
rc4991 כתב:אני מקווה מאוד שמכבי לא תעשה טעות ותרוץ ישר להשאיר את אוחיון
חייבים להביא את מקל ורק אם הוא לא בא להשאיר את אוחיון
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני מקווה מאוד שמכבי לא תעשה טעות ותרוץ ישר להשאיר את אוחיון
למה לא להביא את מקל ולהשאיר את אוחיון? לא רואה עם זה בעיה.
מקל יהיה הרכז הראשון.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני מקווה מאוד שמכבי לא תעשה טעות ותרוץ ישר להשאיר את אוחיון
מקל יהיה הרכז הראשון.
אין שום סיבה להשאיר שחקן שהוא כמו מי שהחתמת רק פחות טוב
הוא לא יוסיף כלום למשחק של מכבי ועדיף להשקיע את הכסף הזה בגארד הזר/במקל
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני מקווה מאוד שמכבי לא תעשה טעות ותרוץ ישר להשאיר את אוחיון
מקל יהיה הרכז הראשון.
אתה מעזיב שחקן ישראלי שבטוח קבוצה אחרת תנעל אותו תחת חוזה בשביל שחקן שבהזדמנות הראשונה מנצל את סעיף היציאה שלו ל-NBA, גם אם זה בשביל לשבת על ספסל בדי-ליג
בכלל לא מדברת על זה שמקל יחתום על הירח בלי חליפת אסטרונאוט רק בשביל לא לשחק פה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני מקווה מאוד שמכבי לא תעשה טעות ותרוץ ישר להשאיר את אוחיון
מקל יהיה הרכז הראשון.
אתה מעזיב שחקן ישראלי שבטוח קבוצה אחרת תנעל אותו תחת חוזה בשביל שחקן שבהזדמנות הראשונה מנצל את סעיף היציאה שלו ל-NBA, גם אם זה בשביל לשבת על ספסל בדי-ליג
בכלל לא מדברת על זה שמקל יחתום על הירח בלי חליפת אסטרונאוט רק בשביל לא לשחק פה
קבוצות מוזמנות לנעול את אוחיון תחת חוזה, גם ככה התרומה שלו לא משמעותית בדרך כלל
אני מדבר על הפן המקצועי שמקל צריך להיות פה ובאמת יכול מאוד להיות שהוא ילך ברגע שיוכל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים