המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מה הקשר? אנחנו לא מדברים על התוצאה אנחנו מדברים על הדרך!
roy1000 כתב:התגובות פה הזויות. כל כך הרבה דיבורים על מחוייבות ומאמץ ועל גודס וכו' וכו' וכו'. אני היחידי שרואה קבוצה עם נחיתות בכישרון בכל עמדה (פרט לסופו) שהגיע לאולם אולי הכי קשה באירופה (אולם שאף קבוצה עוד לא ניצחה בו העונה)?
אני אמרתי את זה לפני המשחק ואני אומר את זה שוב עכשיו - הסיכויים של מכבי לנצח את המשחק הזה היו אפסיים מראש והם עדיין כאלה. פערי הכישרון בתוספת הביתיות פשוט גדולים מדי בלי קשר למחוייבות ושטויות אחרות. אתם פשוט חיים בסרט.
RonB כתב:כבר מרץ ואני לא מבין למה היינס עדיין בקבוצה
לא מצאנו שחקן שישפר אותנו. החלטנו שמה שיש לנו יותר טוב ממה שיש בחוץ. אנחנו כל הזמן בשוק ואם נזהה הזדמנות להתחזק נלך עליה. הפעם לא היתה כזו
מקובי כתב:השבת אבידה:
הלכה לאיבוד ההגנה של מכבי ת"א. המוצא הישר מתבקש לשלוח אותה בדחיפות לברצלונה.
נ.ב.- כמה פעמים צריך לרשום שמקל לא רוצה להיות פה?
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:זה לא נכון, מכבי עשתה משחקים טובים בברצלונה. אם אני לא טועה, בלאט לא היה רחוק מלנצח שם.
אני לא זוכר את מכבי מגיעה למשחק נגד ברצלונה כל כך נרפית ותבוסתנית. איפה המכביזם? איפה המלחמה ללא פשרות? מכבי מזמינה את ברצלונה לפרק אותה ואנחנו בדרך לתבוסה כואבת.
שטויות. בלאט חטף תבוסות על תבוסות מריאל ובארסה. אתה מנסה לשכתב את ההסטוריה. מכבי לא מנצחת באולם הזה כבר הרבה מאוד זמן. אני בכלל לא זוכר מתי היה הניצחון האחרון בברצלונה.
אני מציע שתבדוק לפני שאתה זורק עובדות בכזאת בטיחות.
http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2012
וזה עם קבוצה הרבה יותר חלשה של מכבי, נגד קבוצה הרבה יותר חזקה של ברצלונה.
חנו'ש כתב:RonB כתב:כבר מרץ ואני לא מבין למה היינס עדיין בקבוצה
דני פדרמן:לא מצאנו שחקן שישפר אותנו. החלטנו שמה שיש לנו יותר טוב ממה שיש בחוץ. אנחנו כל הזמן בשוק ואם נזהה הזדמנות להתחזק נלך עליה. הפעם לא היתה כזו
jol9 כתב:הפער בין מכבי לברצלונה לא יותר גדול מזה בין מכבי לאלבא. ראית מה הם עשו לנו בנוקיה? הם באו עם תכנית משחק וביצוע מושלם.
מכבי באה לתחרות זריקות מול בארסה, ואתה צודק - אין סיכוי מול הכשרון הזה בסגנון הזה.
עבירות זה לא המטרה, אבל עבירות מראות עלמשחק אגרסיבי,כזה שבו הקבוצה השניה נכנסת גם למוד של משחק פיזי ואגרסיבי, וגם השופטים, ואז יותר
קשה לכולם, וקבוצה כמו מכבי יכולה לעקוץ קבוצה כמו ברצלונה.
אי אפשר להרים ידיים מראש, וזה מה שמכבי עשתה במחצית הראשונה.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:זה לא נכון, מכבי עשתה משחקים טובים בברצלונה. אם אני לא טועה, בלאט לא היה רחוק מלנצח שם.
אני לא זוכר את מכבי מגיעה למשחק נגד ברצלונה כל כך נרפית ותבוסתנית. איפה המכביזם? איפה המלחמה ללא פשרות? מכבי מזמינה את ברצלונה לפרק אותה ואנחנו בדרך לתבוסה כואבת.
שטויות. בלאט חטף תבוסות על תבוסות מריאל ובארסה. אתה מנסה לשכתב את ההסטוריה. מכבי לא מנצחת באולם הזה כבר הרבה מאוד זמן. אני בכלל לא זוכר מתי היה הניצחון האחרון בברצלונה.
אני מציע שתבדוק לפני שאתה זורק עובדות בכזאת בטיחות.
http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2012
וזה עם קבוצה הרבה יותר חלשה של מכבי, נגד קבוצה הרבה יותר חזקה של ברצלונה.
כל הכבוד. היה משחק אחד צמוד ו- 10 תבוסות לריאל וברצלונה. גם אם גודס ישחק 10 משחקים הוא יגיע למשחק אחד צמוד.
מכביסט30 כתב:רוי, אתה צריך להבין שמותר לנו האוהדים לדרוש מהקבוצה שלנו טיפה יותר מלחמה ורצון ולא להיראות כמי שבאה מראש להרים ידיים ולקוות שזה לא יגמר ב-30 אלא רק ב-20..
מותר לנו! אנחנו מכבי!
אני לא מבקש שננצח בכח, אני רק מבקש שנראה כמו קבוצה שאכפת לה.
אתה מנסה לדכא את זה בכח ואני לא מבין למה. לא הכל בספורט נע סביב העובדות היבשות..
שמואל1 כתב:אז שוב פעם אתה זורק עובדות בלי לבדוק.
הפלא ופלא, גם משחק לפני זה מכבי כמעט ניצחה. שוב עם דיוויד בלאט. בבקשה:
http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2011
אבל העיקר לזרוק עובדות, כן?
felix_r כתב:מה הוא מזיין את המוח בטלויזיה? לאוחיון מדד 3- לא 12-
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Jazzman, yon1 ו־36 אורחים