המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מכביסט30 כתב:הת'רד הזה צריך להכנס להיכל התהילה![]()
לא משנה שהרסתם אותו לגמרי..
זה מכבי נגד פאקינג ז'לגיריס!!
ת'רדים נגד ז'לגיריס נוהגים להיכנס מידי פעם להיכלי תהילה
my man כתב:roy1000 כתב:זה משחק של כמעט Must win של מכבי. אין פה מקום לפאשלות. מכבי חייבת לנצח את המשחק הזה. אם חס וחלילה מפסידים, יש סיכוי סביר מאוד להישאר מחוץ להצלבה.
צריך ללכת לסופו מוקדם והרבה ולגמור את המשחק הזה עוד במחצית הראשונה.
סוףסוף לא שומעים אותך אומר "מכבי לוקחת בהליכה"...
yzafrir כתב:אני מאמין שמכבי תנצח כי הנסיון במעמדים האלו ידבר אבל אני לא מעודד לגבי ההמשך כי יש יותר מידי שחקנים שנימצאים בירידה ( רנדל , סמית , פארגו... ) . יכול להיות שמכבי באמת הגיעו לשיא מוקדם מידי אבל זה גם מראה שהנצחונות על ריאל וברצלונה מראה שהפוטנציאל של הסגל הזה גבוהה ואם היו משכילים לעשות את השינויים/שידרוגים הנכונים יכולנו להגיע יותר רחוק ממה שכנראה נגיע העונה
חנו'ש כתב:יש אי שם מאחורי הרי הקרפטים איזה חור עם כמה כפרים ששם ההורים שלי נולדו.
כשהם היו שם זה היה חלק מברית המועצות, היום זה באוקראינה ממש על הגבול של הונגריה ורומניה כך שהיו תקופות בהיסטוריה שזה היה שייך לכל אחת מאותם מדינות.
בעיקרון מדובר על כפרים נידחים שעד היום אנשים שם חיים בערך כמו שחיו כשההורים שלי היו ילדים (והמשפחה שלי היתה בטיול שורשים לא מזמן כך שהם יודעים)
כמובן שזה רק המקום בו ההורים שלי נולדו שזה לא איפה שהסבים נולדו, שלא לדבר על זה שהיתה להם שואה בדרך והם קצת נדדו ועניינים.
אז בעיקרון מדובר על אי שם במזרח אירופה.....
jol9 כתב:חנו'ש כתב:יש אי שם מאחורי הרי הקרפטים איזה חור עם כמה כפרים ששם ההורים שלי נולדו.
כשהם היו שם זה היה חלק מברית המועצות, היום זה באוקראינה ממש על הגבול של הונגריה ורומניה כך שהיו תקופות בהיסטוריה שזה היה שייך לכל אחת מאותם מדינות.
בעיקרון מדובר על כפרים נידחים שעד היום אנשים שם חיים בערך כמו שחיו כשההורים שלי היו ילדים (והמשפחה שלי היתה בטיול שורשים לא מזמן כך שהם יודעים)
כמובן שזה רק המקום בו ההורים שלי נולדו שזה לא איפה שהסבים נולדו, שלא לדבר על זה שהיתה להם שואה בדרך והם קצת נדדו ועניינים.
חני משלנו!!!
jol9 כתב:חנו'ש כתב:יש אי שם מאחורי הרי הקרפטים איזה חור עם כמה כפרים ששם ההורים שלי נולדו.
חני משלנו!!!
אביהוא כתב:משחק אחד החשובים אם לא ה..במיוחד ששארונס בא להיכל!!!
חנו'ש כתב:אני קרפטית!!!![]()
או משהו כזה....
my man כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:יש אי שם מאחורי הרי הקרפטים איזה חור עם כמה כפרים ששם ההורים שלי נולדו.
חני משלנו!!!
jol9 כתב:אביהוא כתב:משחק אחד החשובים אם לא ה..במיוחד ששארונס בא להיכל!!!
תכלס... נראה לי שמגיעה לו קבלת פנים מיוחדת. אחד השחקנים האהובים עליי ששיחקו במכבי EVER
my man כתב:חנו'ש כתב:אני קרפטית!!!![]()
או משהו כזה....
כוזרית ולא תוכלי להתכחש לזה!
חנו'ש כתב:my man כתב:חנו'ש כתב:אני קרפטית!!!![]()
או משהו כזה....
כוזרית ולא תוכלי להתכחש לזה!
אתה כוזרי!!
החציל האצטקי כתב:לא יזיק לכולנו ביקור בבית התפוצות
my man כתב:יואו- מזדהה- העומס אצלי הוא פסיכי...
אתה לקראת סיום הלימודים כבר?
jol9 כתב:my man כתב:יואו- מזדהה- העומס אצלי הוא פסיכי...
אתה לקראת סיום הלימודים כבר?
לאאא... מתחיל סמסטר שלישי רק.
יש לי עוד 4 קורסים ותזה. (רק הסבר קטן לרוי שיידע - תזה זאת עבודת מחקר קטנה שבאה לבדוק את היכולת
לחקור באופן עצמאי, להגיע לתוצאות ומסקנות ולסכם זאת על מאמר)