הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי jol9 » 21 מרץ 2015, 15:38

felix_r כתב:
yzafrir כתב:
felix_r כתב:
yzafrir כתב:סגל חזירי.
1-2 יוגי , מקל , פארמר , פארגו , דאוסן
3 סמית' , פניני , סילבן
4 ג'ו , רנדל
5 סופו , תומפקינס , כהן

מותר לחלום קצת בשלב הזה לא ?

סגל חלש ולא מאוזן. אני רוצה להזכיר לך שתומפקינס הוא 4 שזורק שלשות, מה שמשאיר לך בעמדת הסנטר רק סופו + כהן

סגל חלש ?? לא מאוזן אולי אבל בטח ובטח לא חלש...
מה הופך את הסגל הזה לחלש ? הגארדים ? עמדה 3 ? עמדה 4 ?
לגבי עמדה 5 אפשר לתקן . אפשר להחתים את פישר במקום טיוס אם מתעקשים על ישראלי , למרות שאירופה מלאה בתואמי טיוס רק לר ישראלים...

כשהסגל שלך לא מאוזן, כשיש עומס באחת העמדות וחוסר בעמדה אחרת, זה בדיוק אותו דבר כמו סגל חלש

זה לאו דווקא נכון.

אם תביא עכשיו לריאל מדריד את סמית' ואת סוני ווימס נניח, אז ברור שזה ייצור חוסר איזון בסגל במיוחד בעמדה 3, אבל זה לא יהפוך
את הסגל להיות סגל חלש.

הייתי אומר שהסגל לא ריאלי יותר מזה שהוא חלש
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 21 מרץ 2015, 17:09

עזבו מציאותי או לא , אני מנסה להבין איפה חוסר האיזון חוץ מעמדה 5 אולי..
מישהו לא היה רוצה כזה מצבת גארדים ?
עמדה שלוש לא השתנתה והוכיחה את עצמה וגם עמדה 4 ללא שינוי ואני חושב שדי מוכיחה את עצמה העונה...
את עמדה חמש הייתי שמח להשאיר כמו שהיא אבל מכיוון שיוס יעזוב אז צריך תואם טיוס וזהו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 21 מרץ 2015, 17:31

yzafrir כתב:עזבו מציאותי או לא , אני מנסה להבין איפה חוסר האיזון חוץ מעמדה 5 אולי..
מישהו לא היה רוצה כזה מצבת גארדים ?
עמדה שלוש לא השתנתה והוכיחה את עצמה וגם עמדה 4 ללא שינוי ואני חושב שדי מוכיחה את עצמה העונה...
את עמדה חמש הייתי שמח להשאיר כמו שהיא אבל מכיוון שיוס יעזוב אז צריך תואם טיוס וזהו...

מה זה עזבו מציאותי או לא? אתה יכול לשים שם גם את קייריי אירווינג וכריס פול, אבל צריך להיות רציניים. לא יהיה פה פארמר והסיכוי למקל הוא קטן מאוד. צריך לחשוב על מחליפים ריאליים לסופו, סמית' והיינס.
roy1000

הודעהעל ידי itai7 » 21 מרץ 2015, 19:48

מכבי תל אביב מנסה לקדם את המגעים עם סמית': "משמח שרוצים שאשאר"

http://sports.walla.co.il/item/2839559
itai7

הודעהעל ידי משה » 21 מרץ 2015, 20:35

מה אתם אומרים על רג'י רדינג מאלבה ברלין? נותן ממוצעים יפים מאוד באלבה ולא אמור להיות כל כך בעונה הבאה. לדעתי יכול להשלים מצוין את פארגו בקו האחורי.
משה

הודעהעל ידי my man » 21 מרץ 2015, 20:52

משה כתב:מה אתם אומרים על רג'י רדינג מאלבה ברלין? נותן ממוצעים יפים מאוד באלבה ולא אמור להיות כל כך בעונה הבאה. לדעתי יכול להשלים מצוין את פארגו בקו האחורי.

ת'אמת שהוא יכול להיות אחלה שחקן ולא יקר...מצד שני מול מכבי הוא נראה לי די בינוני..מצד שלישי זה לא פייר להציע שחקנים לעמדה הזו כי כל שחקן יראה לי כמו קיירי איירווינג מול היינס... :angry1
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 מרץ 2015, 21:01

אני לא לגמרי משוכנעת שכדאי להשאיר את פארגו בעונה הבאה (לא שעולים לי אופציות טובות ממנו כרגע...)

וחוץ מזה - רותבארט למכבי ויפה שעה אחת קודם!! :bigsmile2
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 21 מרץ 2015, 21:06

משה כתב:מה אתם אומרים על רג'י רדינג מאלבה ברלין? נותן ממוצעים יפים מאוד באלבה ולא אמור להיות כל כך בעונה הבאה. לדעתי יכול להשלים מצוין את פארגו בקו האחורי.

לא מתלהב ממנו ובכללי אני מעדיף שהגארד לצד פארגו יהיה לפחות או קלעי או מנהל משחק טוב
מכיוון שבמכבי כנראה לא ילכו על רוקי כמו סת' קארי אז הייתי שמח לראות פה את ג'קסון רק שאני לא בטוח כמה זה ריאלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 21 מרץ 2015, 21:24

אם כבר עונה הבאה #3: דני פדרמן אמר על אדריאטית 2011 שהיא הייתה טובה מקצועית לא כלכלית (אני רק ציטטתי :whistle )
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי felix_r » 21 מרץ 2015, 21:53

שחקן טוב, אבל הוא לא 1-2 אלא יותר 2-3, סוג של סווינגמן לדעתי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 21 מרץ 2015, 22:13

רדינג שחקן נחמד אבל נראה לי שמכבי מחפשים שחקנים שיש להם פוטנציאל יותר גבוהה מנחמד והעונה הוא הראה בערך את המקסימום שלו...

חני , למה לא להשאיר את פארגו ? אני לא רוצה לחשוב איך היינו ניראים בלעדיו...
מה אתם אומרים על ברייסי רייט ? שחקן עם יד מצויינת מבחוץ וזהו בערך אבל יכול להתאים לנישה של הקלעי לעמדה 2...אישית אני אוהב יותר שחקנים שיודים גם לנהל משחק בעמדה 2 ולכן ציוות של פארגו עם מקל עבד טוב וגם מקל עם רוצ'סטי עובד לא רע עכשיו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי my man » 21 מרץ 2015, 22:35

אני אישית חושב שגייטס יכול להיות אחלה אופציה לשנה הבאה ליד סופו ועוד סנטר אתלט...
לינהארט צריך ללכת ומעולם לא היה לו מקום בקבוצה עם יומרות.
הישראלי היחיד שאני רואה ברמה שקרובה למכבי זה יבזורי אבל אני בכלל לא בטוח שיהיה צריך אותו...
אם מכבי משאירה את הסגל הקיים מינוס טיוס, לינהארט והיינס אז במקום לינהארט לא באמת צריך מישהו כי יש את סמית'(במידה והוא יישאר)ולנדסברג.
ופניני רנדל ואלכסנדר יכולים לסגור יופי את עמדה 4.
אז צריך 2 סנטרים וגארד אחד שאחד מהם יכול להיות גייטס
העמדה האקוטית ביותר היא הגארד(!) חייבים קלעי שיודע להכניס את הכדור לטבעת(ולא רק לידות כדורים לאורך העונה ולקוות שמדי פעם זה ייכנס).
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 21 מרץ 2015, 22:42

my man כתב:אני אישית חושב שגייטס יכול להיות אחלה אופציה לשנה הבאה ליד סופו ועוד סנטר אתלט...
לינהארט צריך ללכת ומעולם לא היה לו מקום בקבוצה עם יומרות.
הישראלי היחיד שאני רואה ברמה שקרובה למכבי זה יבזורי אבל אני בכלל לא בטוח שיהיה צריך אותו...
אם מכבי משאירה את הסגל הקיים מינוס טיוס, לינהארט והיינס אז במקום לינהארט לא באמת צריך מישהו כי יש את סמית'(במידה והוא יישאר)ולנדסברג.
ופניני רנדל ואלכסנדר יכולים לסגור יופי את עמדה 4.
אז צריך 2 סנטרים וגארד אחד שאחד מהם יכול להיות גייטס
העמדה האקוטית ביותר היא הגארד(!) חייבים קלעי שיודע להכניס את הכדור לטבעת(ולא רק לידות כדורים לאורך העונה ולקוות שמדי פעם זה ייכנס).

אני ממש רוצה לראות את מכבי עם ישראלי בכל עמדה וקלע שלשות בכל עמדה(כשסופו משחק יעני),גם עכשיו עם הפייר פליי וקבוצות אחרות גם יחלשו יהיה אפשר להוסיף את יבזורי בלא הרבה כסף ולהשקיע הרבה בזר.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 מרץ 2015, 22:44

yzafrir כתב:חני , למה לא להשאיר את פארגו ? אני לא רוצה לחשוב איך היינו ניראים בלעדיו...

מה הכוונה בלעדיו?
בלי אף שחקן בעמדה הזו, או עם שחקן פחות טוב ממנו?

אם היתה למשל אופציה להחזיר את רייס בעונה הבאה במקומו הייתי לוקחת אותה בלי למצמץ, אם כל מה שמכבי יכולה להביא במקום זה היינסים למינהם, אז ברור שעדיף להשאיר את פארגו.
השאלה היא מה האופציות שיהיו בקיץ.
לא בטוח שפארגו צריך להיות שחקן שהישארותו היא מובנית מאליה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 מרץ 2015, 00:03

עברתי על שוק הסנטרים ביורוליג ובטופ יורוקאפ כדי להבין קצת איפה מכבי עומדת.
קודם כל: צסק"א, ברצלונה וריאל מסיימות חוזים לסנטרים המובילים שלהן: קאון והיינס בצסק"א, טומיץ' בברצלונה ובורוסיס וסלוטר בריאל.

עוד כמה פרי אייג'נטס בולטים:
מירוסלב ראדוליצה, בובאן מריאנוביץ', בריאנט דאנסטון, פול דייויס, ריצ'רד הנדריקס, ד'אור פישר, טרבור אמבקווה, סמארדו סמואלס, מירו בילאן, צ'אק דייויס, קולטון אייברסון.

שוק מגוון יחסית, כאשר אני צופה "ריענון" אצל שלוש הגדולות (הדיבור כרגע הוא על מריאנוביץ' לבארסה ופראחוסקי שתחת חוזה לעוד עונה לצסק"א) וגם אצל הטורקיות.

מסקנות מהירות:
1) כמה טוב שיש לנו את סופו תחת חוזה. טובה ציפור שמנה ביד משתיים על העץ.
2) לא לגמרי בטוח כמה טיוס יכול לעשות שרירים במו"מ מול קבוצות אירופאיות כשרול פליירס טובים כמו דנסטון, הנדריקס ואפילו אמבקווה מספקים דברים דומים בכסף סביר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2015, 00:16

החציל האצטקי כתב:עברתי על שוק הסנטרים ביורוליג ובטופ יורוקאפ כדי להבין קצת איפה מכבי עומדת.
קודם כל: צסק"א, ברצלונה וריאל מסיימות חוזים לסנטרים המובילים שלהן: קאון והיינס בצסק"א, טומיץ' בברצלונה ובורוסיס וסלוטר בריאל.

מירוסלב ראדוליצה, בובאן מריאנוביץ', בריאנט דאנסטון, פול דייויס, ריצ'רד הנדריקס, ד'אור פישר, טרבור אמבקווה, סמארדו סמואלס, מירו בילאן, צ'אק דייויס, קולטון אייברסון.

שוק מגוון יחסית, כאשר אני צופה "ריענון" אצל שלוש הגדולות (הדיבור כרגע הוא על מריאנוביץ' לבארסה ופראחוסקי שתחת חוזה לעוד עונה לצסק"א) וגם אצל הטורקיות.

מסקנות מהירות:
2) לא לגמרי בטוח כמה טיוס יכול לעשות שרירים במו"מ מול קבוצות אירופאיות כשרול פליירס טובים כמו דנסטון, הנדריקס ואפילו אמבקווה מספקים דברים דומים בכסף סביר.

טומיץ' כנראה עובר ל NBA, וגם לקאון יש הצעות מ NBA, אבל הוא עדיין לא החליט
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 22 מרץ 2015, 00:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 מרץ 2015, 00:18

צודק, שכחתי לרשום את זה. השמות של מריאנוביץ' ושל פראחוסקי כבר עלו כמחליפים פוטנציאליים בהתאמה לשניים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מרץ 2015, 00:37

החציל האצטקי כתב:עברתי על שוק הסנטרים ביורוליג ובטופ יורוקאפ כדי להבין קצת איפה מכבי עומדת.

מסקנות מהירות:

כמה שאני רוצה את דייויס פה
יכול להיות צמד קטלני עם סופו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 מרץ 2015, 01:18

הוא אמנם בעונה הכי "חלשה" שלו מבין ה3 שעבר בחימקי, אבל אני חושב שהם ישאירו אותו.
הסיכוי היחיד שיוותרו עליו הוא אם חימקי יהיו גרידיים, ויקחו איזה שם מפוצץ (נניח, ראדוליצה). אוגוסטין ופטייב חתמו על חוזים חדשים.

מסכים איתך שיכול להיות ציוות קטלני, ובכללי, לא הייתי נשאר מקובע לקונספט של סנטרים של ראן אנד ג'אמפ, בעיקר כי רנדל מביא דברים מאוד דומים ונראה שהוא כאן כדי להשאר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 22 מרץ 2015, 02:33

החציל האצטקי כתב:הוא אמנם בעונה הכי "חלשה" שלו מבין ה3 שעבר בחימקי, אבל אני חושב שהם ישאירו אותו.
הסיכוי היחיד שיוותרו עליו הוא אם חימקי יהיו גרידיים, ויקחו איזה שם מפוצץ (נניח, ראדוליצה). אוגוסטין ופטייב חתמו על חוזים חדשים.

מסכים איתך שיכול להיות ציוות קטלני, ובכללי, לא הייתי נשאר מקובע לקונספט של סנטרים של ראן אנד ג'אמפ, בעיקר כי רנדל מביא דברים מאוד דומים ונראה שהוא כאן כדי להשאר.

יש מצב שהם ירצו להחתים אותו שוב אבל מכבי יכולה לנסות גם להתמודד עליו
השנה הוא מרוויח באיזור המיליון דולר ואני מאמין שהמחיר שלו ירד בעונה האחרונה כך שאולי 700-800 אלף יכולים לעשות את העבודה
אני בדיוק חושב כמוך בנוגע לקונספט - צריך עוד סנטר איכותי ודייוס את סופו יהיה צמד סנטרים חסק ויעיל מאוד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מקאדו 3 ו־16 אורחים