יוסי22 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:עד עכשיו דווקא הקואליציה עם החרדים, היתה טובה יותר לבני מעמד הביניים מאשר הקואליציה עם לפיד.
הדברים שאתה אומר נהיים הזויים מיום ליום. אז אולי אתה אומר את זה כשאיזושהי קונטרה למשהו אבל זה סתם מגוחך. להתחיל להאשים את לפיד בכל מיני דברים הזויים זה לא קשור למציאות. להגיד שיותר טוב לחילונים כשהחרדים בממשלה זה שטויות ואני מניח שאתה יודע את זה.
בת'כלס, כל מה שהדיונים האלה מראים זה שההצבעה של כל מצביעי הימין פה היא שבטית לחלוטין. אתם תצביעו לימין בלי שום קשר כלום. אני מאמין שרובכם באמת יכולים להבין שביבי הוא איש לא ראוי, אבל אתם בכל זאת תצביעו לו כי אתם חושבים שהוא מייצג איזה מחנה שלכם.
מה שיפה זה שהתירוצים לקריסה של הממשלה הבאה כבר מוכנים, כי הרי אם יהיו מהלכים מדיניים נגד ישראל זה בגלל "אובאמה האנטישמי" ולא בגלל ביבי ששרף את המדינה והיחסים עם הממשל בשביל נאום בקונגרס. שום דבר הוא אף פעם לא אשמתו של ביבי. כל מה שהוא עושה זה טוב. אני לא מבין איך הפרדמנים חוטפים על ימין ועל שמאל בפורום הזה, אבל ביבי הוא קדוש וכל דבר שהוא עושה זה מדהים ושום דבר רע שקורה הוא אף פעם לא באשמתו.
לא יודע מה עם יוני אבל בעיני הוא אחד מראשי הממשלה הטובים שהיו פה והוא גם יזכר בעולם בקנה מידה היסטורי לטוב ולרע (תלוי בעיני המתבונן ) בניגוד לאובמה שילך לפח האשפה של ההיסטוריה ויזכר כנשיא השחור הראשון שנכשל בכל דבר שהוא נגע בו , לפחות במדיניות החוץ .
במצריים הגאון הזה כחלק מהזיות הדמוקרטיה שלו רצה להמליך את האחים המוסלמים , תחשוב על זה שוב הוא פשוט רצה את האחים המוסלמים וכעס על סיסי שהדיח אותם וזה אחרי שאותו גאון תמך בהדחת מובראק לטובת האחים המוסלמים ... כשחושבים על זה פשוט קשה להאמין איך אידיוט כזה מגיע לנשיאות המדינה החזקה בעולם .
המשיך עם היציאה מעיראק והכשרת הקרקע לדעאש , המשיך להרוס כל חלקה טובה בשיתוף פעולה עם איראן כשלא רק ישראל אלא גם מדינות המפרץ רואות בעניים כלות איך הוא הולך להסכים לאיראן גרעינית .
בקיצור הוא בגד בכל בן ברית שרק יכול , משאיר אחריו מזרח תיכון במצב הרסני מאי פעם ועשיו הוא הולך להשאיר לנו מתנה בדמות מירוץ גרעיני במזרח התיכון ולך יש בעיה עם נתניהו שמנסה בכל דרך למנוע את זה .
מסכים איתך לחלוטין.
שכחת גם להוסיף בנוגע לאובמה, שהוא זה שניסה גם להפיל את אסד ותמך במורדים, ככה שהוא אחראי על מותם של משהו כמו 300-400 אלף סורים. הוא גם אחראי על מלחמת אזרחים בלוב, ומלחמת אזרחים בתימן.