Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דנונה עם פקאן סיני מצופה זה מאכל האלים
שעה שאני קורא את זה כמאכל אלים ושובר ת'ראש למה התכוונת![]()
ה מזורגגת
ייאמר להגנתי וייאמר לחובתך, שה-ה' הייתה שם כל הזמן
ה' נמצא בכל מקום וכל הזמן

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דנונה עם פקאן סיני מצופה זה מאכל האלים
ה מזורגגת
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דנונה עם פקאן סיני מצופה זה מאכל האלים
ה מזורגגת
ה' נמצא בכל מקום וכל הזמן
MTA2311 כתב:Yolo שוקולד לבן.
מפחיד.
LIAV10 כתב:יש לי הרעלת דני.
אביהוא כתב:LIAV10 כתב:יש לי הרעלת דני.
כבר ניסתה לערבב דני עם סקי?? XDDD
LIAV10 כתב:אביהוא כתב:LIAV10 כתב:יש לי הרעלת דני.
כבר ניסתה לערבב דני עם סקי?? XDDD
LIAV10 כתב:רגע, היית רציני?
Holiday_Armadillo כתב:יוני, היית היום בתוכנית הבוקר של ערוץ הספורט? הם אירחו שם מישהו שפיתח אפליקציה בזמן שהוא היה בהופעה של אלאניס מוריסט בהיכל עם אשתו
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני, היית היום בתוכנית הבוקר של ערוץ הספורט? הם אירחו שם מישהו שפיתח אפליקציה בזמן שהוא היה בהופעה של אלאניס מוריסט בהיכל עם אשתו
![]()
לא... אני לא בתחום הזה...
לפחות יצא לו איזה משהו מזה?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני, היית היום בתוכנית הבוקר של ערוץ הספורט? הם אירחו שם מישהו שפיתח אפליקציה בזמן שהוא היה בהופעה של אלאניס מוריסט בהיכל עם אשתו
![]()
חשבתי שזה לא אתה
הוא ממש לא היה דומה להנפלד
נראה שכן
הוא אומר שאפילו אדידס מתעניינים באפליקציה שלו ושזה יהיה פעיל במשחק נגד וויילס (באמת מזמינים מה שרוצים, אוכל, שתייה, מוצרי נבחרת לכסא שלך ולא צריך לקום לדוכנים ולקנות)
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני, היית היום בתוכנית הבוקר של ערוץ הספורט? הם אירחו שם מישהו שפיתח אפליקציה בזמן שהוא היה בהופעה של אלאניס מוריסט בהיכל עם אשתו
![]()
חשבתי שזה לא אתה
הוא ממש לא היה דומה להנפלד
נראה שכן
הוא אומר שאפילו אדידס מתעניינים באפליקציה שלו ושזה יהיה פעיל במשחק נגד וויילס (באמת מזמינים מה שרוצים, אוכל, שתייה, מוצרי נבחרת לכסא שלך ולא צריך לקום לדוכנים ולקנות)
כן, כי אני קופי הנפלד...
rc4991 כתב:שיחקתי עכשיו ב-nba וחזרתי מהטיים אאוט עם חילוף והמחליף היה פנוי לשלשה...ישר שמעתי בראש שלי את גור
משתמשים הגולשים בפורום זה: BIG sofo, Google [Bot], where is the love?, מרסר ו־47 אורחים