toja27 כתב:גיא גודס בן אדם סימפטי וכנה, אבל חסר לו אש. נראה שהוא לא מצליח לתת לשחקנים ביטחון התלהבות ואת הרצון לשחק בשבילו.
נראה עייף, בהתחלה עוד היה גוער בהם ועכשיו לא כזה אכפת לו אולי בגלל שזה בליגה, לא ברור.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:גיא גודס בן אדם סימפטי וכנה, אבל חסר לו אש. נראה שהוא לא מצליח לתת לשחקנים ביטחון התלהבות ואת הרצון לשחק בשבילו.
itai7 כתב:אגב, נחנקנו מאורי כהן שקורא לשחקנים בשם הפרטי במיוחד ההתחרמנות שלו על ברייסי רייט
Holiday_Armadillo כתב:איך?! ולמה?!
מכביסט30 כתב:לא רק שלא אכפת להם, תחבר חוסר אכפתיות עם חוסר יכולת וכישרון ותקבל 20 הפרש הכי קלים שהיו לירושלים אי פעם במחצית..
אני לא מבין ולעולם לא אבין הופעות כאלה של מכבי. לעולם. לא ״שומרים כוחות״ נגד ירושלים ולא בהיכל..
כשקבוצה נמצאת בכושר רע, המינימום שאתה מצפה ממנה זה לבוא ולנשוך, לעשות הגנה טובה, לא לתת סלים קלים..
אבל הקבוצה הזאת רופסת בכל תחום במגרש שזה יותר ממקומם. זו כבר יריקה עסיסית בפרצוף של כל אוהד שמאמין בה.
לי כבר נשבר מזמן מהדברים האלה. כל תצוגה כזאת מקרבת אותי לאובדן חשק מוחלט מהמשך העונה הזאת..
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איך?! ולמה?!
מכירה את הכתבות המוזרות של mako על איזה מישהו משועמם שהיה סקרן קצת יותר מידי וגמר בבית חולים?
אז ככה.
(הניסוח המקורי שלי היה טיפה יותר מידי)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים