אשכול אירופי החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי החדש

הודעהעל ידי refael » 30 ספטמבר 2011, 07:45

ואוו השחקן הכי טוב בעולם ישחק בזמן השביתה באירופה !!
מתי עוד יצא לנו לראות מהלכים כאלו ? יפה יפה לבולוניה שהצליחו בסופו של דבר להביא אותו גם אם זה לפרק זמן קצר,זה מביא את הכדורסל האירופאי לקדמת הבמה השנה אין ספק!
המהלך הזה יכול גם להשפיע על שחקנים אחרים שיראו את קובי ויגידו אם הוא הלך לשחק באירופה למה אני לא ? אני לא מדבר על לברונים וכאלה אבל שחקנים בינוניים בNBA כמו שאנון בראון,ברוקס וכאלה שיהיו כוכבים באירופה .
תמונה
refael

הודעהעל ידי er79 » 30 ספטמבר 2011, 08:41

בזבוז כסף מטורף. גם הרווח השיווקי לא ישתווה בוודאות במחיר לכמות הכסף שהם ישלמו לו ל-10 משחקים, הגם שזה לא יספיק לתת פייט בליגה לארמאני ולסיינה. פשוט לזרוק כסף לפח. מילא אם ההחתמה הייתה עד לתום הלוקאאוט, אבל 10 משחקים?
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 ספטמבר 2011, 09:00

ללא ספק רעידת אדמה בכדורסל האירופאי. אחד השחקנים הגדולים ביותר בתולדות הכדורסל מגיע לאירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 ספטמבר 2011, 09:01

6 לב צהוב כתב:ואוו השחקן הכי טוב בעולם ישחק בזמן השביתה באירופה !!

לברון בדרך לאירופה??
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 30 ספטמבר 2011, 09:28

LIAV10 כתב:

לברון בדרך לאירופה??

לברון הוא לא השחקן הכי טוב בקבוצה שלו... אז בעולם?? :laugh3 :laugh3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 ספטמבר 2011, 09:30

er79 כתב:בזבוז כסף מטורף. גם הרווח השיווקי לא ישתווה בוודאות במחיר לכמות הכסף שהם ישלמו לו ל-10 משחקים, הגם שזה לא יספיק לתת פייט בליגה לארמאני ולסיינה. פשוט לזרוק כסף לפח. מילא אם ההחתמה הייתה עד לתום הלוקאאוט, אבל 10 משחקים?

איך אתה יודע מה יהיה הרווח השיווקי שלהם?
וירטוס הוא אחד המועדונים הגדולים באירופה, עם היסטוריה מפוארת. אם הדרך שלהם לחזור לקדמת הבמה היא באמצעות טריק שיווקי
אז אני בעד. הגיע הזמן שנראה קצת יותר איכות בכדורסל האיטלקי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 30 ספטמבר 2011, 09:34

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:

לברון בדרך לאירופה??

קובי נראה רע מאוד מול דאלאס. זה לא יפריע לו לצלוף בכיף מול כל מיני איטלקים רזים ולא אתלטיים אבל הוא לא השחקן הטוב בעולם היום. אני לא בטוח שקבוצות לוקחות אותו היום אפילו לפני מישהו כמו קווין דוראנט. לברון? צריך לראות איך הקריירה שלו תיראה מפה. אם מיאמי תיקח כמה אליפויות אני מניח שהסדרה מול דאלאס תיזכר כתאקל סטייל הגמר של רונאלדו מול צרפת. בסופו של דבר כולם אנושיים(חוץ מג'ורדן שהוא ספורטאי מזן שלא כל כך קיים לדעתי).
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 30 ספטמבר 2011, 09:34

החציל האצטקי כתב:וולק, מעניין פי 100.

אגב, פליקס, לא דובר בזמנו שאם יש שביתה רוביו ישחק בבארסה?

כן, זה מה שנאמר בזמנו. היום נראה אם זה נכון :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 ספטמבר 2011, 09:44

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:

לברון בדרך לאירופה??

נכון, ג'ואל אנתוני הכי טוב במיאמי :|
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ספטמבר 2011, 09:46

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:
LIAV10 כתב:

לברון בדרך לאירופה??

וויד טוב מלברון, והוכיח את זה העונה.
השחקן הטוב בעולם היום הוא דוראנט. הפך למפלצת של כדורסל. אם מישהו יכול להגיע אי פעם למייקל מהדור הנוכחי, זה רק הוא.
יש להם בסיס טוב באוקלהומה, יחד עם ווסטברוק, איבקה, הארדן ופרקניס. עם כמה שיפוצים לסגל, הם קבוצה אדירה, שבכיף יכולה ללכת עד הסוף.
לברון? שימשיך לחלום ליהיות ה"כדרוסלן המיליארד הראשון" במקום לחשוב על כדורסל. לוזר, שבחיים לא יגיע לרשימת הגדולים ביותר, בטח שלא מבחינת ווינריות. יש לו יכולות מדהימות, אבל אין לו ראש
asafb96

הודעהעל ידי omerk » 30 ספטמבר 2011, 10:10

חחחחחח מה שמו לאיטלקים בספגטי תגידו לי?
פשוט בדיחה לתת לשחקן 3 מיליון דולר בשביל 10 משחקים... הם עד כדי כך מעוניינים לנצח במשחקים החסרי משמעות האלה?
לא עדיף להשקיע את הכסף בשחקנים שישארו פה עד סוף השנה ולבנות איזה משהו לטווח ארוך?
omerk

הודעהעל ידי חציברטאס » 30 ספטמבר 2011, 10:13

חבל שבולוניה לא משחקים ביורוליג, היה יכול להיות מגניב נגדם. הם אפילו לא ביורוקאפ... :duh
חציברטאס

הודעהעל ידי jol9 » 30 ספטמבר 2011, 10:30

שחף כתב:
jol9 כתב:
LIAV10 כתב:

לברון בדרך לאירופה??

קובי נראה רע מאוד מול דאלאס. זה לא יפריע לו לצלוף בכיף מול כל מיני איטלקים רזים ולא אתלטיים אבל הוא לא השחקן הטוב בעולם היום. אני לא בטוח שקבוצות לוקחות אותו היום אפילו לפני מישהו כמו קווין דוראנט. לברון? צריך לראות איך הקריירה שלו תיראה מפה. אם מיאמי תיקח כמה אליפויות אני מניח שהסדרה מול דאלאס תיזכר כתאקל סטייל הגמר של רונאלדו מול צרפת. בסופו של דבר כולם אנושיים(חוץ מג'ורדן שהוא ספורטאי מזן שלא כל כך קיים לדעתי).

אני לא אמרתי שקובי הוא הכי טוב, אבל הוא בטח מדורג אצלי לפני לברון.

בכל מקרה, יש שחקן אחד שהוכיח את עצמו בשנה האחרונה וסחב את הקבוצה שלו לאליפות גדולה, כשבדרך הוא מנחית את כל הטוענים לכתר האחרים. מבחינתי הוא #1 עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 ספטמבר 2011, 10:33

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
jol9 כתב:
LIAV10 כתב:

לברון בדרך לאירופה??

וויד טוב מלברון, והוכיח את זה העונה.
השחקן הטוב בעולם היום הוא דוראנט. הפך למפלצת של כדורסל. אם מישהו יכול להגיע אי פעם למייקל מהדור הנוכחי, זה רק הוא.
יש להם בסיס טוב באוקלהומה, יחד עם ווסטברוק, איבקה, הארדן ופרקניס. עם כמה שיפוצים לסגל, הם קבוצה אדירה, שבכיף יכולה ללכת עד הסוף.
לברון? שימשיך לחלום ליהיות ה"כדרוסלן המיליארד הראשון" במקום לחשוב על כדורסל. לוזר, שבחיים לא יגיע לרשימת הגדולים ביותר, בטח שלא מבחינת ווינריות. יש לו יכולות מדהימות, אבל אין לו ראש

איך בדיוק וויד הוכיח שהוא טוב מלברון? בגלל הסדרה נגד דאלאס? נו באמת..
עם כל הכבוד לדוראנט הוא עדיין לא הכי טוב..
תכף תגיד שה-MVP לרוז היה מוצדק :::
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 ספטמבר 2011, 10:35

jol9 כתב:
שחף כתב:
jol9 כתב:
LIAV10 כתב:

לברון בדרך לאירופה??

אני לא אמרתי שקובי הוא הכי טוב, אבל הוא בטח מדורג אצלי לפני לברון.

בכל מקרה, יש שחקן אחד שהוכיח את עצמו בשנה האחרונה וסחב את הקבוצה שלו לאליפות גדולה, כשבדרך הוא מנחית את כל הטוענים לכתר האחרים. מבחינתי הוא #1 עכשיו.

אתה יודע מה, תדרג את חמשת השחקנים הטובים בעולם..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 30 ספטמבר 2011, 10:40

אני יכול לנסות לדרג את חמשת השחקנים שהייתי בונה את הקבוצה שלי סביבם בשביל לקחת אליפות בסוף השנה (כלומר אני מוריד את פקטור הגיל מהעניין):
1- נוביצקי
2 - קובי
3 - האוורד
4 - כריס פול
5 - ווייד

לפני 3 שנים היו מופיעים ברשימה הזאת לברון, גארנט ודאנקן ובעוד שלוש שנים יופיעו ברשימה הזאת בלייק גריפין, דוראנט ואולי אולי לברון.
היום הוא לא שם מבחינתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ספטמבר 2011, 10:49

איך בדיוק וויד הוכיח שהוא טוב מלברון? בגלל הסדרה נגד דאלאס? נו באמת..
עם כל הכבוד לדוראנט הוא עדיין לא הכי טוב..
תכף תגיד שה-MVP לרוז היה מוצדק :::

נו באמת?? כן, בסדרה מול דאלאס. בגמר הNBA, שללברון שלך רעדו הביצים, וויד החזיק אותם.
דוראנט מבחינת יכולות כדורסל לדעתי הכי טוב היום. יותר מנוביצקי, יותר מקובי, יותר מוויד ויותר מרוז. מפלצת של כדורסל.
אז אותה אומר שלרוז לא מגיע MVP? מוזר, כי כל העולם אומר שכן. אבל אם אתה אומר שלא, אז אתה בטח יודע.. :?
הבן אדם הוביל את שיקאגו למאזן הטוב בליגה, עם סטטיסטיקה אדירה. אף אחד לא דיבר בכלל על מועמדים, כולם דיברו על רוז, ובצדק. הגיע לו הMVP, כמו שלדירק הגיע הMVP בפלייאוף.
בכל מקרה, הדיון פה על לברון. שחקן שלא הייתי שם אותו אצלי בחמישיה אם הייתי בונה קבוצה. לא קרוב ליהיות השחקן הטוב בעולם (מבחינת מכלול כל הנתונים)
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 30 ספטמבר 2011, 10:52

עם כל הכבוד לפלייאוף הנפלא של נוביצקי בחיים לא הייתי שם אותו לפני לברון או האוורד. אף בעלים שפוי לא יקח את נוביצקי לפני לברון, זה שחקן שאמור לשלוט בליגה בעידן שאחרי קובי(כנראה יחד עם דוראנט?). לגבי קובי, תוריד את פקטור הגיל ומופיעים ברשימה הזאת גם מג'יק ג'ונסון וקארים עבדול ג'אבר. הוא אחרי השיא האתלטי שלו. פאקינג ג'ייסון קיד עצר אותו בדקות מסויימות. יש מצב שגם דרק רוז עוקף אותו בשנה הבאה.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 ספטמבר 2011, 10:57

jesus christ הזויים פה..
לפחות הפכתם את היום הזה ליותר מצחיק..
"לא הייתי שם אותו בחמישייה שלי" אולי בגלל זה אתם לא מאמנים בNBA..
אני מצטער, אבל אני פה כבר כמה זמן, ואני יודע שבורים אתם לא..דברים כאלה באים משנאה נטו ללברון, לא מדעה אובייקטיבית..
לא נורא, אפשר להמשיך ללקק פוסטרים של הקדוש קובי, מלאך..רק אנס, קיבל בייצים נגד שאק ואיים על שארלוט שתעביר אותו בטרייד, פשוט מלאך..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 30 ספטמבר 2011, 13:46

LIAV10 כתב:jesus christ הזויים פה..
לפחות הפכתם את היום הזה ליותר מצחיק..
"לא הייתי שם אותו בחמישייה שלי" אולי בגלל זה אתם לא מאמנים בNBA..
אני מצטער, אבל אני פה כבר כמה זמן, ואני יודע שבורים אתם לא..דברים כאלה באים משנאה נטו ללברון, לא מדעה אובייקטיבית..
לא נורא, אפשר להמשיך ללקק פוסטרים של הקדוש קובי, מלאך..רק אנס, קיבל בייצים נגד שאק ואיים על שארלוט שתעביר אותו בטרייד, פשוט מלאך..

כן ואתה גאון גדול שהרי עברת הכל בכדורסל.
תפסיק לחשוב שאתה גאון גדול, ולכתוב הודעות כאלה, כי תאמין לי שאתה עושה מעצמך צחוק.
מה הקשר לשנאה?! הוא פגע במישהו?? אין עוררין על היכולות שלו. אבל הוא הראה שבמאני טיים, לא פעם אחת, רועדות לו הביצים. לא יודע אם ראית את גמר הNBA, אבל הוא שיחק, בעיקר ברבע האחרון, בצורה מבישה ומביכה. לוזר מלידה, שכל מה שאכפת לו זה כסף. כמה שמדברים עליו, לא עשה עוד כלום. ההגנה של דאלאס עשו ממנו צחוק, בזמן שדירק פשוט התעלל במיאמי.
"הקדוש קובי", "אנס" תגיד לי, אתה ראית פעם משחק של קובי שאתה מדבר ככה?! הזוי.
בזמן שלברון עושה במכנסיים, קובי לקח 5 אליפויות NBA, וזה בלי ללכת לשחק עם עוד 2 כוכבים כמו פחדן. ללברון יש חתיכת דרך לפני שבכלל יהיה אפשר לשים אותו בשורה אחת עם קובי, ולא בטוח בכלל שזה יקרה.
מבחינת מכלול יכולות, אם הוא לא היה משתין במאני טיים, הוא היה אולי השחקן הטוב בעולם. אבל אין לו את זה בשיט. חושב רק על כסף ופרסום. לוזר, זאת המילה.
לא שדוראנט לדוגמא הביא תארים עוד, אבל הבחור סחב קבוצה לעונה יפה מאוד, מתרחק ככל האפשר מאור הזרקורים והתהילה שלברון רודף אחריה, עובד קשה ומשתפר כל הזמן. היה מלך הסלים הצעיר בליגה, ונראה מבטיח יותר בהרבה מלברון בקרב "מי יתקרב למייקל".
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים