24 מרץ 2015, 21:03
jol9 כתב:MTA2311 כתב:פאקינג 8 דקות להיות מודע לחלוטין לזה שאתה הולך למות ושאין שום דבר שאתה יכול לעשות בשביל למנוע את זה
אני לא חושב שזה מה שהיה. אני מאמין שלוקח זמן עד שאנשים קולטים שמטוס מנמיך, ובטח עד מצב שמתחילים לחשוב שזה מסוכן.
בכל אופן גם דקה כזאת זה משהו שלא מגיע לאף אחד לחוות (פרט אולי לרוצחים אכזריים כמו רוצחי דעא"ש).
24 מרץ 2015, 21:34
jol9 כתב:MTA2311 כתב:פאקינג 8 דקות להיות מודע לחלוטין לזה שאתה הולך למות ושאין שום דבר שאתה יכול לעשות בשביל למנוע את זה
אני לא חושב שזה מה שהיה. אני מאמין שלוקח זמן עד שאנשים קולטים שמטוס מנמיך, ובטח עד מצב שמתחילים לחשוב שזה מסוכן.
בכל אופן גם דקה כזאת זה משהו שלא מגיע לאף אחד לחוות (פרט אולי לרוצחים אכזריים כמו רוצחי דעא"ש).
24 מרץ 2015, 22:02
שמואל1 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:פאקינג 8 דקות להיות מודע לחלוטין לזה שאתה הולך למות ושאין שום דבר שאתה יכול לעשות בשביל למנוע את זה
אני מאמין שהם ידעו שמשהו לא בסדר.
המטוס הנמיך טוס בקצב מהיר מאוד. תוך 8 דקות ירדו מ 36 אלף רגל ובמהירות גבוהה.
24 מרץ 2015, 23:01
25 מרץ 2015, 20:46
25 מרץ 2015, 20:52
felix_r כתב:מתחתנת עם עץ: "זה הסקס הכי מדהים שהיה לי"
http://www.mako.co.il/hix-bizarre/Artic ... c41006.htm
25 מרץ 2015, 20:58
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מתחתנת עם עץ: "זה הסקס הכי מדהים שהיה לי"
Whatever floats her boat
25 מרץ 2015, 21:00
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מתחתנת עם עץ: "זה הסקס הכי מדהים שהיה לי"
Whatever floats her boat
מעניין אם יש איזו דת שמאפשרת דבר כזה... הרי היא צריכה איזה "כומר" שיחתן אותם. וגם אם בארצה מותר להתחתן בנישואים אזרחיים, היא לא יכולה להביא את החתן לעירייה
25 מרץ 2015, 21:02
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מתחתנת עם עץ: "זה הסקס הכי מדהים שהיה לי"
Whatever floats her boat
מעניין אם יש איזו דת שמאפשרת דבר כזה... הרי היא צריכה איזה "כומר" שיחתן אותם. וגם אם בארצה מותר להתחתן בנישואים אזרחיים, היא לא יכולה להביא את החתן לעירייה
יש סיפורים לא פחות מטורפים מזה ברחבי האינטרנט, אני בטוחה שהיא התייעצה איתם
25 מרץ 2015, 21:12
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מתחתנת עם עץ: "זה הסקס הכי מדהים שהיה לי"
Whatever floats her boat
יש לי מחשבות מוזרות בנושא. לדוגמא:
אם היא הייתה מתחתנת עם עץ בישראל, ואחר כך הייתה רוצה להתגרש, היא הייתה נשארת עגונה לכל החיים, כי העץ אף פעם לא היה מסכים להתגרש ...
25 מרץ 2015, 21:24
ואם שניהם היו מתים, קק''ל היו נלחמים על הירושה עם המשפחה שלה?
25 מרץ 2015, 21:31
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מתחתנת עם עץ: "זה הסקס הכי מדהים שהיה לי"
Whatever floats her boat
29 מרץ 2015, 19:11
29 מרץ 2015, 19:29
roy1000 כתב:טוב, נראה שיש הסכם עם איראן. כל הכבוד לביבי על עבודה מצויינת בקונגרס שרק עיצבנה את המימשל ולא מנעה שום הסכם. חזק מול חמאס. חזק מול איראן. חזק מול אובאמה. חזק. חזק. חזק. העיקר שהערבים באים באוטובוסים של עמותות השמאל.
29 מרץ 2015, 20:14
roy1000 כתב:טוב, נראה שיש הסכם עם איראן. כל הכבוד לביבי על עבודה מצויינת בקונגרס שרק עיצבנה את המימשל ולא מנעה שום הסכם. חזק מול חמאס. חזק מול איראן. חזק מול אובאמה. חזק. חזק. חזק. העיקר שהערבים באים באוטובוסים של עמותות השמאל.
29 מרץ 2015, 20:35
מקובי כתב:roy1000 כתב:טוב, נראה שיש הסכם עם איראן. כל הכבוד לביבי על עבודה מצויינת בקונגרס שרק עיצבנה את המימשל ולא מנעה שום הסכם. חזק מול חמאס. חזק מול איראן. חזק מול אובאמה. חזק. חזק. חזק. העיקר שהערבים באים באוטובוסים של עמותות השמאל.
ביבי ניסה לעשות את מה שהוא יכול כדי למנוע את ההסכם הזה. עדיף לנסות להגן על עצמנו מאשר לסמוך על אובמה שיגן עלינו (כמו שהוא הגן על בעלי הברית האחרים שלו)
באותו נושא- ההצהרה של ביבי ביום הבחירות אולי לא היתה פוליטיקלי קורקט אבל היא היתה לגיטימית לגמרי.
הוא לא אמר לערבים שלא ילכו להצביע, הוא קרא למחנה הלאומי ללכת להצביע כי יש סיכוי שבגלל שהערבים מצביעים בהמוניהם ויהיה פה מהפך.
ב96, בעת המהפך של ביבי עם פרס, היה מצב הפוך- הערבים לא הלכו להצביע ופרס התחיל לנסות להשפיע על כך שהם כן ילכו להצביע כי הוא חשש ממהפך (אין פה בעיה עם קריאה ללכת להצביע, אני רק מראה על האיפה ואיפה- שם זה היה לגיטימי, עכשיו בגלל שזה ביבי אז זה לא)
29 מרץ 2015, 21:07
מקובי כתב:ביבי ניסה לעשות את מה שהוא יכול כדי למנוע את ההסכם הזה. עדיף לנסות להגן על עצמנו מאשר לסמוך על אובמה שיגן עלינו (כמו שהוא הגן על בעלי הברית האחרים שלו)
באותו נושא- ההצהרה של ביבי ביום הבחירות אולי לא היתה פוליטיקלי קורקט אבל היא היתה לגיטימית לגמרי.
הוא לא אמר לערבים שלא ילכו להצביע, הוא קרא למחנה הלאומי ללכת להצביע כי יש סיכוי שבגלל שהערבים מצביעים בהמוניהם ויהיה פה מהפך.
ב96, בעת המהפך של ביבי עם פרס, היה מצב הפוך- הערבים לא הלכו להצביע ופרס התחיל לנסות להשפיע על כך שהם כן ילכו להצביע כי הוא חשש ממהפך (אין פה בעיה עם קריאה ללכת להצביע, אני רק מראה על האיפה ואיפה- שם זה היה לגיטימי, עכשיו בגלל שזה ביבי אז זה לא)
29 מרץ 2015, 21:09
jol9 כתב:roy1000 כתב:טוב, נראה שיש הסכם עם איראן. כל הכבוד לביבי על עבודה מצויינת בקונגרס שרק עיצבנה את המימשל ולא מנעה שום הסכם. חזק מול חמאס. חזק מול איראן. חזק מול אובאמה. חזק. חזק. חזק. העיקר שהערבים באים באוטובוסים של עמותות השמאל.
אני בטוח שאם הוא היה נוסע לאובאמה ועושה לא קיצי בגב, אז ההסכם לא היה נחתם...
29 מרץ 2015, 21:16
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:טוב, נראה שיש הסכם עם איראן. כל הכבוד לביבי על עבודה מצויינת בקונגרס שרק עיצבנה את המימשל ולא מנעה שום הסכם. חזק מול חמאס. חזק מול איראן. חזק מול אובאמה. חזק. חזק. חזק. העיקר שהערבים באים באוטובוסים של עמותות השמאל.
אני בטוח שאם הוא היה נוסע לאובאמה ועושה לא קיצי בגב, אז ההסכם לא היה נחתם...
אולי היה עדיף לא לסוע בכלל? לא חשבת על זה? מה בדיוק היה לו לחפש בוקנגרס חוץ מפרובוקציה זולה ומטופשת? איזה הישג הביא הנאום הזה?
29 מרץ 2015, 21:24