המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אני לא מבין מה קורה עם הבית היהודי. הם לא רצו את המשפטים? בטחון פנים?
זה כאילו כל מה שדיברו עליו לפני הבחירות נמחק. נראה לי שהם עדיין בהלם שם.
tzachMTA כתב:נדמה לי שהרעיון היה לקבל בטחון, משפטים ודתות, אולי עוד איזה תיק שולי. אף אחד שם לא ציפה לכזו מכה, מצד שני, ביבי כל הזמן אמר שהבית היהודי תהיה שותפה בכירה בקואליציה שלו, ולא משנה אם היא תעלה או תרד בכמה מנדטים.. ככה שתיאוריטית יש איזו הצדקה לדרישות של בנט ושקד לתיקים גדולים למרות הכשלון בבחירות..
roy1000 כתב:אתה ממש לא יכול לתת לליברמן את תיק בטחון בפנים.
החינוך היה תיק מסורתי של המפד"ל. הם תמיד היו מפנים תקציבים לחינוך הממלכתי-דתי. כנראה רוצים לחזור לזה.
תיק הפנים לדרעי זה קצת בעייתי לכחלון, כי הפנים קשור לוועדות תיכנון ובניה. כחלון היה צריך לבקש אוצר/פנים/שיכון.
אני גם לא מבין למה בנט רוצה לזוז ממשרד הכלכלה (אלא אם כן זה לחוץ)? אין עדיין מפסיק מידע על מה קורה. אני מנחש שזה ייסגר בעוד כמה ימים.
roy1000 כתב:צא מזה. אין שום סיכוי שליברמן יקבל את תיק בטחון הפנים. זה הזוי לחלוטין.
לגבי החלק השני אני מסכים, אבל אי אפשר להאשים את בנט שהוא רוצה את תיק החוץ (אם הוא באמת ביקש אותו).
rc4991 כתב:אני מאוד אתכזב אם בנט ושקד לא יקבלו את החוץ והמשפטים
שניהם יכולים לעשות שיפור משמעותי בשני התחומים האלה
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אני מאוד אתכזב אם בנט ושקד לא יקבלו את החוץ והמשפטים
שניהם יכולים לעשות שיפור משמעותי בשני התחומים האלה
אני חושב שביבי מפחד מבנט בחוץ, כי גם ככה אחנו עומדים בפני איזה צונאמי מדיני אחרי מערכת הבחירות הזו. הדבר האחרון שביבי צריך זה את בנט מבלבל את המוח עם השטויות שלו ועוד באנגלית.
איילת שקד במשפטים זה הכרחי רק בשביל הערך הקומי שבדבר.
rc4991 כתב:והינה כרגיל גבב השטויות שלך רק כי אתה שונא אותם
בנט הוא הפוליטיקאי הישראלי שמתראיין הכי טוב בתקשורת הזרה - הוא משתמש בכל הנימוקים הצודקים שלנו, מדבר אנגלית ברמה גבוהה מאוד וכריזמטי
איילת שקד חכית לעניין שמקדישה הרבה ואני בטוח שהיא (יחד עם הבית היהודי ובתקווה ששאר הממשלה) תנסה לשנות פה כמה שיותר את הכח של בג"ץ, היחס לטרוריסטים וכו'
יוסי22 כתב:היה ברור לגמרי שגפני יקבל את ועדת הכספים וליצמן את הבריאות , מדובר בדרישות מצחיקות ביחס ל-6 מנדטים .
מעריך שדרעי יקבל את הפנים ואת הדתות כתיק נוסף , ליברמן לא יקבל את החוץ אם אני צריך להמר אלא בנט , ליברמן היה בוגדני לאורך כל הדרך ובנט באמת דימם מנדטים לנתניהו כקרש הצלה מאיבוד השילטון ואחרי הכול 8>6 .
לפחות אני מקווה שנתניהו לא יעשה את הטעות ויפגע בבנט בגלל המנדטים שעברו אליו ברגע האחרון , זה לא הוגן והוא ישלם על זה מחיר בפעם הבאה שהוא יבקש מהחלק הימני יותר של המפה להתגייס למענו .
roy1000 כתב:בלאגן מכל הכיוונים.
בנט אומר שהבית היהודי הולכים לאופוזיציה ושביבי הולך לאחדות. האיש הזה צריך קצת להתבגר.
כחלון ביטל את המו"מ הבוקר אחרי שביבי הבטיח את ועדת הכספים לגפני.
בוספו של דבר שני החברה האלה יזחלו לממשלה.
Holiday_Armadillo כתב:אני לא מתה על כחלון אבל אני אוהבת את זה שהם באמת עומדים על שלהם ולא אומרים ''טוב, נסתדר עם זה אחר כך כבר''
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים