מכביסט30 כתב:גודס מדרדר את המועדון הזה לבכי ולוזריות.
יכול להיות שהוא יהיה מאמן גדול בעתיד, אבל לנצח ישאר מרואיין תקשורתי מהגרועים שידע המועדון הזה..
יש הבדל בין להיות מאמן גדול לבין להיות מאמן של קבוצה גדולה, ופה גודס נופל שוב ושוב
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט30 כתב:גודס מדרדר את המועדון הזה לבכי ולוזריות.
יכול להיות שהוא יהיה מאמן גדול בעתיד, אבל לנצח ישאר מרואיין תקשורתי מהגרועים שידע המועדון הזה..
felix_r כתב:האם זאת הפעם האחרונה שניצחנו במדריד?
מכביסט30 כתב:מדהים כמה שאין לי שום ציפיות לקראת המשחק הזה.. בחיים לא הרגשתי ככה לפני משחק.
אני משוכנע לגמרי שאנחנו נחטוף תבוסה מצלצלת. אם המשחק יסתיים צמוד יותר אני לגמרי אופתע.
yzafrir כתב:אם ריאל הייתה בשיא הכושר אז באמת לא הייתי טורח לראות את המשחק. אבלל ריאל ניראת רע אז לכו תדעו...
בכל מקרה במכבי לא בנו על ניצחון במדריד...
yzafrir כתב:אם ריאל הייתה בשיא הכושר אז באמת לא הייתי טורח לראות את המשחק. אבלל ריאל ניראת רע אז לכו תדעו...
בכל מקרה במכבי לא בנו על ניצחון במדריד...
itai7 כתב:לכו תהנו בצ'ה כל השמואלים הפסימיסטים
מכבי זו מכבי לטוב ולרע
Holiday_Armadillo כתב:itai7 כתב:לכו תהנו בצ'ה כל השמואלים הפסימיסטים
מכבי זו מכבי לטוב ולרע
לא צריך להגזים
יש להיות פסימיסט חסר תקנה ויש להיות ריאלי
מכביזם, סמל, הכל טוב ויפה, אבל לא צריך לקבור את הראש בחול ולהגיד שרק בגלל שאנחנו מכבי אנחנו ננצח היום, בחוץ, קבוצה כמו ריאל שאנחנו נראים כמו משהו שצף באסלה כרגע
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:itai7 כתב:לכו תהנו בצ'ה כל השמואלים הפסימיסטים
מכבי זו מכבי לטוב ולרע
לא צריך להגזים
יש להיות פסימיסט חסר תקנה ויש להיות ריאלי
מכביזם, סמל, הכל טוב ויפה, אבל לא צריך לקבור את הראש בחול ולהגיד שרק בגלל שאנחנו מכבי אנחנו ננצח היום, בחוץ, קבוצה כמו ריאל שאנחנו נראים כמו משהו שצף באסלה כרגע
אז זהו שלא!
אם אוהדי מכבי היו ריאליים, אז 8000 מכביסטים לא היו במילאנו בפיינל פור![]()
המכביזם אומר שמכבי יכולה וצריכה לנצח בכל משחק ולא משנה מה. מי שלא חושב ככה, הוא לא מכביסט!
Allan Turing כתב:אולי נשדר את המשחק ההוא בשידור חוזר, ונעמיד פנים שדיויד בלו עדיין משחק אצלנו,
ולריאל אין את רודריגז, פרננדז, איון, וקארול?
Holiday_Armadillo כתב:Allan Turing כתב:אולי נשדר את המשחק ההוא בשידור חוזר, ונעמיד פנים שדיויד בלו עדיין משחק אצלנו,
ולריאל אין את רודריגז, פרננדז, איון, וקארול?
היינס קיים בסנריו הזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים