טוב אז אחרי השבועות הרעים של מכבי מגיע משחק מול חולון בפחים כפתיחה לשבועיים של משחקים סופר חשובים ביורוליג + דרבי אחד.. פארגו הבטיח שנסיים "כמו שצריך" את הטופ 16... אז בוא נראה החל ממחר כמה מכבי באה כמו שצריך לשבועיים האלה..
Re: ליגת ווינר: חולון נגד מכבי - שני 21:05, ערוץ 11
29 מרץ 2015, 09:48
MTA2311 כתב:החל מחמישי*
בכוונה כתבתי החל ממחר כי אחרי מה שקרה שבוע שעבר בליגה אני מצפה מהשחקנים לבוא ולהראות מחויבות גם בליגה וגם במשחק זניח מול חולון. אחרת גם מחר וגם בדרבי שבוע הבא אנחנו נראה שחזור של ההשפלות שכבר עברנו העונה...
29 מרץ 2015, 23:22
מכבי צריכה להעתיק את כל הסגל הישראלי הצעיר שמשחק בר"ג ונמצא תחת חוזה אצלנו ולרשום אותו למשחק הזה. אלטיט, לאומי, גילינסקי, שמילינסקי. שישחקו הילדודס האלה ויחסכו עייפות מפארגו וסמית' שפשוט מבזבזים כוח שבוע אחרי שבוע.
30 מרץ 2015, 04:08
לא רואה בושה וביזיון בקבוצה שהישראלים הכי טובים בליגה נפצעו לה,לא היינו אמורים לצרוך כמות יותר מזו של ישראלים. אני מקווה שאוחיון יעני פצוע כדי לנוח וסיבה למה מכבי לא עולה עם ההרכב "הכי חזק".
30 מרץ 2015, 13:37
אביהוא כתב:לא רואה בושה וביזיון בקבוצה שהישראלים הכי טובים בליגה נפצעו לה,לא היינו אמורים לצרוך כמות יותר מזו של ישראלים.
הבושה והביזיון הם העובדה שמכבי בחרה שלא להביא מיידית מחליף ישראלי אחרי שפניני גמר את העונה.. מכאן הכל התדרדר. הפציעה של לאנדסברג הוסיפה שמן למדורה ועדיין לא נעשתה שום תגובה. אוחיון האומלל נשחק עד עפר.. היום כולנו נחזה באיך זה לשחק עם ישראלי אחד רציני בסגל (טיוס, סלחו לי שאני לא סופר את כהן). תאמת? אני הולך להיות מאוד משועשע הערב.. מכבי תאכל את הדייסה שהיא בישלה לעצמה..
30 מרץ 2015, 14:17
מכביסט30 כתב:
אביהוא כתב:לא רואה בושה וביזיון בקבוצה שהישראלים הכי טובים בליגה נפצעו לה,לא היינו אמורים לצרוך כמות יותר מזו של ישראלים.
הבושה והביזיון הם העובדה שמכבי בחרה שלא להביא מיידית מחליף ישראלי אחרי שפניני גמר את העונה.. מכאן הכל התדרדר. הפציעה של לאנדסברג הוסיפה שמן למדורה ועדיין לא נעשתה שום תגובה. אוחיון האומלל נשחק עד עפר.. היום כולנו נחזה באיך זה לשחק עם ישראלי אחד רציני בסגל (טיוס, סלחו לי שאני לא סופר את כהן). תאמת? אני הולך להיות מאוד משועשע הערב.. מכבי תאכל את הדייסה שהיא בישלה לעצמה..
כל כך מסכים! חוץ מהקטע של להיות משועשע ממה שהולך לקרות הערב/שבוע הבא... עושה לי רע לראות אותנו ככה! מה שהורג אותי שאם יעברו על הודעות הפורום בחודשיים האחרונים יהיה אפשר לראות איך חזינו בדיוק את מה שאנחנו רואים שקורה היום... אוחיון שיחק כמעט כל משחק 40 דקות וזה היה יותר מצפוי איך ומה רק אנחנו ראינו את זה??? גם הפציעה של לנדסברג היא משחיקה...שיישרף העולם!
30 מרץ 2015, 16:11
מכביסט30 כתב:
גם אני מסכים איתך..עקרונית. אבל תאכלס בשטח,מי? צריך שהוא יהיה א. ראוי למכבי (תאכלס אפשר לעצור פה) ב.פנוי (אפשר גם לעצור פה) ג. שלא ידרוש חוזה שהוא לא ראוי לו בגלל שמכבי בבעיה כולם חולמים לקחת אליפות ואף קבוצה לא תוותר על שחקן שלה בגלל הרצון שלו לעבור למכבי
אם סתם ישראלי כדי להוריד עומס גם אלטיט לאומי והשאר יכולים לשחק ופה זו יריה ברגל. כי אוחיון "פצוע" כרגע בגלל ההחלטה הזאת,לאנסדברג בא משום מקום..כנ"ל פניני.