המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:והכי מבאס זה שהמשחק נופל על הערב חג ונצטרך לחכות יומיים עד שנוכל לראות את המשחק
למה?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:והכי מבאס זה שהמשחק נופל על הערב חג ונצטרך לחכות יומיים עד שנוכל לראות את המשחק
למה?
יודע מי לא יצטרך לחכות? הכופרים
יאיי לנו!
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:והכי מבאס זה שהמשחק נופל על הערב חג ונצטרך לחכות יומיים עד שנוכל לראות את המשחק
למה?
יאיי לנו!
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:והכי מבאס זה שהמשחק נופל על הערב חג ונצטרך לחכות יומיים עד שנוכל לראות את המשחק
למה?
יאיי לנו!
את בן אדם רע
rc4991 כתב:הכי הזוי זה שזאת פעם ראשונה שאני מעדיף שהמשחק יהיה בשישי (ואז אני אצליח להתאפק יום אחד)
felix_r כתב:rc4991 כתב:הכי הזוי זה שזאת פעם ראשונה שאני מעדיף שהמשחק יהיה בשישי (ואז אני אצליח להתאפק יום אחד)
אין פה שום חשיבות אם אתה תראה או לא תראה. העיקר לדעת אם מכבי עלתה
למה?
יאיי לנו!
roy1000 כתב:אני חושב שמפסידים את זה.
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:והכי מבאס זה שהמשחק נופל על הערב חג ונצטרך לחכות יומיים עד שנוכל לראות את המשחק
למה?
יאיי לנו!
ולמקולקלים שהולכים להצטרף לכופרים.
אין מצב שאני אשרוד יומיים בלי לבדוק מה התוצאה....
tzachMTA כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:והכי מבאס זה שהמשחק נופל על הערב חג ונצטרך לחכות יומיים עד שנוכל לראות את המשחק
למה?
יאיי לנו!
ולמקולקלים שהולכים להצטרף לכופרים.
אין מצב שאני אשרוד יומיים בלי לבדוק מה התוצאה....
אפשר לשאול שכנים במקום לפתוח טלפון.. נראה לי פחות "כפירה"..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־34 אורחים