המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:יאללה מכבי![]()
![]()
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:יאללה מכבי![]()
![]()
מי שלא יכול לראות את המשחק לא יכול להגיב מעבר לדף 2
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:יאללה מכבי![]()
![]()
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:יאללה מכבי![]()
![]()
לא אין בעיה, תזרי מלח על הפצעים...חופשי...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:יאללה מכבי![]()
![]()
לא אין בעיה, תזרי מלח על הפצעים...חופשי...
אוקיי אבל אני מודיעה לך מראש..יש לי רק מלח שהשריתי בו חזיר ששתה חלב נוכרי שנייה לפני שנשחט שחיטה לא כשרה
roy1000 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4645224,00.html
יוגב ואלכסנדר פצועים. אלכסנדר כנראה לא ישחק. יוגב סובל מכאבים קשים אבל כן ישחק. גודס אומר שסילבן ישחק אולי לכמה דקות, אבל כנראה שלא.
מכבי מגיע למשחק בברלין עם הרכב מאוד חסר. נצטרך להסתמך על רוטציה של 8 שחקנים עם הרבה דקות להיינס ולינהרט. רחוק מלהיות אידיאלי למשחק שהוא למעשה משחק עונה.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4645224,00.html
יוגב ואלכסנדר פצועים. אלכסנדר כנראה לא ישחק. יוגב סובל מכאבים קשים אבל כן ישחק. גודס אומר שסילבן ישחק אולי לכמה דקות, אבל כנראה שלא.
מכבי מגיע למשחק בברלין עם הרכב מאוד חסר. נצטרך להסתמך על רוטציה של 8 שחקנים עם הרבה דקות להיינס ולינהרט. רחוק מלהיות אידיאלי למשחק שהוא למעשה משחק עונה.
איפה ראית שאלכסנדר לא ישחק?
יוסי22 כתב:עושה רושם שלאנדסברג ישחק וזה חשוב כשאוחיון נראה כמו שהוא נראה והיינס כנ"ל , מה שכן מעודד זה כושר הקליעה של היינס , שישים את השלשות הפתוחות בפנים + לחץ בהגנה וכולנו נהיה מרוצים .
יוסי22 כתב:אני חושב שזה תלוי במכבי כי היא הקבוצה הטובה והמנוסה יותר .
jol9 כתב:קצת עידכנתי את הכותרת, בשביל להזכיר לכולם על מה מדובר
יוסי22 כתב:jol9 כתב:קצת עידכנתי את הכותרת, בשביל להזכיר לכולם על מה מדובר
באמת תחושה שונה מכל משחק .. משהו כמו לפני משחק מכריע בשלב ההצלבה או משחק פיינל פור , כבר הרבה זמן לא היה לנו משחק מכריע כזה על עליה להצלבה (אולי בעונה שבה עלינו ברגע האחרון וחטפנו 0-3 מריאל ) אבל הפעם מכבי עם קבוצה בהחלט לא רעה ויהיה חבל אם זה ייגמר עוד לפני ההצלבה .
יש לי תחושה שאם מכבי עולה לצלבה היא גם תעבור אותה ולכן זה כל כך מכריע ... עוד 24 שעות נהיה אחרי
jol9 כתב:יוסי22 כתב:jol9 כתב:קצת עידכנתי את הכותרת, בשביל להזכיר לכולם על מה מדובר
באמת תחושה שונה מכל משחק .. משהו כמו לפני משחק מכריע בשלב ההצלבה או משחק פיינל פור , כבר הרבה זמן לא היה לנו משחק מכריע כזה על עליה להצלבה (אולי בעונה שבה עלינו ברגע האחרון וחטפנו 0-3 מריאל ) אבל הפעם מכבי עם קבוצה בהחלט לא רעה ויהיה חבל אם זה ייגמר עוד לפני ההצלבה .
יש לי תחושה שאם מכבי עולה לצלבה היא גם תעבור אותה ולכן זה כל כך מכריע ... עוד 24 שעות נהיה אחרי
משחק עצום. אין מילה אחרת לתאר.
אני חושב שיש סיבות להיות אופטימיים. מכבי דרסה את אלבא בביקור הקודם בברלין. במשחק בסיבוב הראשון, אני חושב שמכבי פשוט באה זחוחה מדי
ובטוחה בעצמה. אלבא ביצעה משחק טקטי מכוער להפליא באופן מושלם, אבל אני מאמין שהמשחק מחר יהיה בעל אופי שונה.
הבעיה היחידה היא שמכבי מגיעה פצועה וחבולה למשחק הזה, ועם יותר מדי סימני שאלה סביב כושרם של חלק מהשחקנים.
נצטרך משחק מצויין של מכבי ישר מהפתיחה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים