המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:סופו צריך להיות המפתח במשחק הזה
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:שמעתי שהמשחק חשוב היום.
בהחלט.
ג'ון איזנר מחפש לבנות מומנטום טוב לקראת עונת החימר, שלמעשה כבר התחילה. גבאשווילי מנסה למצוא את דרכו חזרה לטופ 50 של הגברים.
משחק עם המון חשיבות ויוקרה.
היום בסביבות השעה 3 לפנות בוקר שעון מקומי.
ואוו..רק עכשיו אני מתחיל להבין את החשיבות. תודה יוני.
toja27 כתב:rc4991 כתב:סופו צריך להיות המפתח במשחק הזה
לא רוצה להתחיל עכשיו איזה דיון חם אבל כמה פעמים סופו באמת היה מפתח במשחקי מפתח? בד"כ זה טיוס. בכל אופן, הייתי שמח מאוד אם סופו קצת-הרבה יטחן את אלבה היום בצבע כמו שהוא יודע.
tzachMTA כתב:לדעתי, מכבי תקום ותיפול על 4 שחקנים, פארגו, סמית, רנדל וסופו. אם לפחות 3 מהם יהיו טובים היום, ננצח את המשחק, אם לא? קשה לי לראות אותנו מנצחים.. הקריטי מביניהם? כיוון שסמית תמיד יתן את התרומה שלו בשני צידי המגרש, ורנדל תמיד יתן בצד ההגנתי, ולא נראהלי שסופו יצטיין כי בתקופה האחרונה לא מכניסים לו בכלל כדורים פנימה.. אני מאוד מקווה שפארגו לא ישתגע ויתן משחק טוב, אחרת יהיה לנו קשה לנצח..
RonB כתב:סרטון יפה של ערוץ הספורט על משחקים גורליים בעבר:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 87877.html
roy1000 כתב:tzachMTA כתב:לדעתי, מכבי תקום ותיפול על 4 שחקנים, פארגו, סמית, רנדל וסופו. אם לפחות 3 מהם יהיו טובים היום, ננצח את המשחק, אם לא? קשה לי לראות אותנו מנצחים.. הקריטי מביניהם? כיוון שסמית תמיד יתן את התרומה שלו בשני צידי המגרש, ורנדל תמיד יתן בצד ההגנתי, ולא נראהלי שסופו יצטיין כי בתקופה האחרונה לא מכניסים לו בכלל כדורים פנימה.. אני מאוד מקווה שפארגו לא ישתגע ויתן משחק טוב, אחרת יהיה לנו קשה לנצח..
אני יכול להבטיח לך בסבירות מאוד גבוהה שפארגו הולך להשתגע היום. השאלה היחידה היא אם זה יילך או לא.
er79 כתב:אני מאוד חושש מהמשחק הערב. לא נותרו לי ציפורניים לכסוס.
שמואל1 כתב:לי דווקא יש לפתע תחושה מצויינת, ובדרך כלל התחושות לי נכונות.
שמואל1 כתב:לי דווקא יש לפתע תחושה מצויינת, ובדרך כלל התחושות לי נכונות.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:לי דווקא יש לפתע תחושה מצויינת, ובדרך כלל התחושות לי נכונות.
אוי וובוי...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים