MTA2311 כתב:יוגב ממשיך לא לקלוע בכוונה
זו לא הבעיה אלא שהוא מחרב למכבי התקפה אחרי התקפה .
התקפה קודם רנדל הציל אותו עם שלשה גדולה אחרי שהוא תקע אותו מחוץ לקשת בשניה האחרונה של ההתקפה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:יוגב ממשיך לא לקלוע בכוונה
felix_r כתב:לכל מי ששואל מה אוחיון עושה על המגרש. לאוחיון יש פלוס/מינוס הכי גבוה במכבי 11+ !
felix_r כתב:לכל מי ששואל מה אוחיון עושה על המגרש. לאוחיון יש פלוס/מינוס הכי גבוה במכבי 11+ !
Holiday_Armadillo כתב:היינס בלי שנייה על הפרקט
המשחק הכי טוב שלו מאז שהגיע
יוסי22 כתב:felix_r כתב:לכל מי ששואל מה אוחיון עושה על המגרש. לאוחיון יש פלוס/מינוס הכי גבוה במכבי 11+ !
יש לנו עיניים והוא לא עושה כלום חוץ מנזק .
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:לכל מי ששואל מה אוחיון עושה על המגרש. לאוחיון יש פלוס/מינוס הכי גבוה במכבי 11+ !
פליקס די, המדד הזה משקר בלא מעט משחקים
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:לכל מי ששואל מה אוחיון עושה על המגרש. לאוחיון יש פלוס/מינוס הכי גבוה במכבי 11+ !
פליקס די, המדד הזה משקר בלא מעט משחקים
אין פה שום שקר.
ללא אוחיון פארגו לבד לא הצליח להפעיל את הקבוצה בהתקפה, ולאנדסברג, שהחליף את אוחיון, עשה נזק עצום בהגנה. ככה שאין פה שום שקר. כשאוחיון על המגרש, מכבי טובה יותר גם בהתקפה, וגם בהגנה (3 חטיפות לאוחיון)
itai7 כתב:גודס יכול לתת לאלכסנדר גם קצת דקות להוציא עבירות מהגבוהים שלהם
jol9 כתב:אוחיון לא קיים בהתקפה, אבל הוא חלק משמעותי מאוד מהמשחק המצויין של מכבי בהגנה עד עכשיו.
אני לפחות מרוצה שהוא לא מתעקש לזרוק במשחק כזה, ומשאיר את הזריקות לסמית' ולרנדל.
פארגו חסר לי. הוא עדיין לא הגיע.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אוחיון לא קיים בהתקפה, אבל הוא חלק משמעותי מאוד מהמשחק המצויין של מכבי בהגנה עד עכשיו.
הבעיה היא שה''לא הגיע'' תקף לכל העונה, לא רק למשחק הזה
ואם הוא עדיין לא הגיע באפריל אז מתי כן?
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אוחיון לא קיים בהתקפה, אבל הוא חלק משמעותי מאוד מהמשחק המצויין של מכבי בהגנה עד עכשיו.
זה לא נכון. לפארגו היו משחקים מצויינים העונה, וגם משחקים רעים. מה שכן, במאני טיים הוא בדר"כ מגיע. אני מקווה שמכבי תמנע מאלבא להתקרב,
ושלא נצטרך להיות תלויים בניסים של פארגו, אבל קצת שדרוג ביכולת, ממש לא יזיק לנו היום.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אוחיון לא קיים בהתקפה, אבל הוא חלק משמעותי מאוד מהמשחק המצויין של מכבי בהגנה עד עכשיו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], WendelA, yon1, משה ו־7 אורחים