הצלבה משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה - שלישי 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה, משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה, שלישי, 21:00

הודעהעל ידי jol9 » 11 אפריל 2015, 00:43

roy1000 כתב:
jol9 כתב:כדורסל זה מעבר לעמדות ויתרון בעמדות. אני עובר על הסגל של פנר ולא נופל מהכסא, אבל גם זה פחות משמעותי.
צריך להסתכל על הקבוצה, על החיבור בין שחקנים, על ההגנה שלהם וכו'.
אני חושב שעוד מוקדם לקבוע שיש להם יתרון עלינו בכל עמדה. הדבר היחיד שברור שיש להם יתרון עלינו זה ביתרון הביתיות,
וכנראה בעמדת המאמן (אם כי זה קצת מתקזז עם פיני).

קצת קשה לי להסתכל על ה- 3-11 שלהם לעומת ה- 5-9 שלנו ולהגיד שאנחנו יותר טובים. אני לא חושב שהמאמן זה ביג דיל. בוגדנוביץ', ווסלי, גאודלוק ובייליצה הם הייתרונות של פנר.

יש פה כמה מצ'אפים מעניינים בין הקבוצות ותהיה סדרה טובה אני מאמין.

זה באמת כזה הבדל בהתחשב בזה שבבית שלנו שיחקו 2 קבוצות על ואצלם רק אחת?
מכבי נתנה במתנה לפחות 3 משחקים בטופ 16, ולמרות שהיא לא נראתה טוב בסיבוב השני, היו לזה סיבות אובייקטיביות.
עם כל הכבוד לבוגדנוביץ', ווסלי, בייליצה וגאודלוק, אני בכלל לא בטוח שאני לא לוקח את סמית', רנדל, סופו ופארגו לפניהם.
סמית' וסופו הם אלופי היורוליג, פארגו הביא אותנו לגמר לפני כמה שנים, ורנדל לומד מהר ובינתיים מגיע לכל משחק גדול.

ברור שזה הולך להיות קשה מאוד, אבל זה רחוק מאוד מלהיות סדרה שהתוצאה שלה ידועה מראש.

אכן התגובה של חצילון היא מהמשובחות, ואני שמח שהוא חזר לכתוב כאן יותר ממה שהיה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 11 אפריל 2015, 01:37

אני מסכים שפנר' היא היריבה הנוחה יותר מבין הקבוצות עם הביתיות שעלו להצלבה אבל היא עדיין יריבה חזקה מאיתנו ולבטח טובה יותר מילאנו שנה שעברה . אבל כמו במקרה של מילאנו חוסר הניסיון שלהם יכול לדבר בסידרה הזאת והחיבור בין השחקנים שלהם שעדיין לא מאה אחוז.
הייתי הרבה יותר אפטימי אם היינו מגיעים בכושר שהיינו לפני חודש או חודשיים אבל פנר' היא קבוצה שאפשר לעבור . קשהקשה מאוד אבל אפשרי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אפריל 2015, 05:10

jol9 כתב:זה באמת כזה הבדל בהתחשב בזה שבבית שלנו שיחקו 2 קבוצות על ואצלם רק אחת?
מכבי נתנה במתנה לפחות 3 משחקים בטופ 16, ולמרות שהיא לא נראתה טוב בסיבוב השני, היו לזה סיבות אובייקטיביות.
עם כל הכבוד לבוגדנוביץ', ווסלי, בייליצה וגאודלוק, אני בכלל לא בטוח שאני לא לוקח את סמית', רנדל, סופו ופארגו לפניהם.
סמית' וסופו הם אלופי היורוליג, פארגו הביא אותנו לגמר לפני כמה שנים, ורנדל לומד מהר ובינתיים מגיע לכל משחק גדול.

ברור שזה הולך להיות קשה מאוד, אבל זה רחוק מאוד מלהיות סדרה שהתוצאה שלה ידועה מראש.

אכן התגובה של חצילון היא מהמשובחות, ואני שמח שהוא חזר לכתוב כאן יותר ממה שהיה...

אתה סתם ממעיט בערך של פנר שאם אני לא טועה היא הקבוצה היחידה שניצחה בברצלונה העונה. ניצחו גם במוסקבה. אם אתה חושב שהבית שלהם בטופ 16 היה קל יותר, אז הם עשו 2-8 בבית המוקדם. זה מזכיר לי שלפני המשחק בברצלונה הייתה פה סוג של אופוריה על איך מכבי לא פחות טובה ויכולה לנצח.

כשאתה אומר שאתה לוקח את פארגו על פני גאודלוק זה לא אמין, כי בהינתן הבחירה בקיץ 99% מהפורום היו לקוחים את גאודלוק. עם כל הכבוד לסגל של מכבי, אין לנו שחקנים ברמת הכישרון של בוגדנוביץ' וווסלי.

בשורה התחתונה, פנר היא יריבה עדיפה על מכבי ובשביל לנצח את הסדרה מכבי תצטרך להתעלות, בטח שללא ייתרון הביתיות.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אפריל 2015, 06:44

אני מקווה שהדתיים לא יבואו הנה לבקש קישור למשחק כי הם לא רוצים לראות את התוצאה חחחחחח
הת'רד הזה דיי יגלה להם מה קרה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 11 אפריל 2015, 12:20

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אני בכלל לא חושב שמכבי אנדרדוג, אולי ממש בקטנה, ובטח שלא מובהק. לדעתי פנר' היא לא כזאת קבוצה טובה כמו שהרבה מאמינים. הסיכויים 50-50.

לפנר יש ייתרון כמעט בכל עמדה במגרש על מכבי. אני לא חושב שזה 50-50 או אפילו קרוב לזה, בטח שעם ייתרון ביתיות לטורקים.

על מה בדיוק אתה מדבר. דווין סמית' מול כל מה שהטורקים זורקים מולו זה נוק אאוט למכבי. ת'יוס מול הגבוהים המחליפים של הטורקים זה גם יתרון למכבי. סופו גם יותר טוב ממה שיש לטורקים להציע ב-5.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 11 אפריל 2015, 12:24

שחף כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:אני בכלל לא חושב שמכבי אנדרדוג, אולי ממש בקטנה, ובטח שלא מובהק. לדעתי פנר' היא לא כזאת קבוצה טובה כמו שהרבה מאמינים. הסיכויים 50-50.

לפנר יש ייתרון כמעט בכל עמדה במגרש על מכבי. אני לא חושב שזה 50-50 או אפילו קרוב לזה, בטח שעם ייתרון ביתיות לטורקים.

על מה בדיוק אתה מדבר. דווין סמית' מול כל מה שהטורקים זורקים מולו זה נוק אאוט למכבי. ת'יוס מול הגבוהים המחליפים של הטורקים זה גם יתרון למכבי. סופו גם יותר טוב ממה שיש לטורקים להציע ב-5.

נו באמת!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 11 אפריל 2015, 12:25

תפרט קצת יותר
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 11 אפריל 2015, 12:33

אני תוהה אם ברגעים האלה השחקנים שלנו מתאמנים על העונשין.
אני רואה את המשחק בין פנר-לאפס(שידור חוזר) וגאודלוק בכושר קליעה טוב!
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אפריל 2015, 12:38

שחף כתב:על מה בדיוק אתה מדבר. דווין סמית' מול כל מה שהטורקים זורקים מולו זה נוק אאוט למכבי. ת'יוס מול הגבוהים המחליפים של הטורקים זה גם יתרון למכבי. סופו גם יותר טוב ממה שיש לטורקים להציע ב-5.

סופו וטיוס הם למעשה שחקן אחד שהוא ייתרון מול רוב הקבוצות באירופה. בזה אין ספק. דווין סמית' זה ממש לא נוק אאוט מול בוגדנוביץ'. סמית' שחקן נהדר, אבל בוגדנוביץ' שחקן הרבה יותר מוכשר ומגוון ממנו. לפנר יש 2-3 שחקנים ברמה של NBA, כלשמכבי אין כיום אפילו אחד.

בהיכל, אפשר להגיד שהקהל מאזן את הפערים ברמות, אבל בטורקיה יהיה מאוד קשה לנצח ומכבי תצטרך להעלות את הרמה שלה בכמה דרגות בשביל לקחת משחק כזה. עד עכשיו לא ניצחנו בחוץ אף קבוצה ברמה הזו - לא את צסק"א, לא את ריאל ולא את בארסה. גם לא את פנאתנייקוס שהיא שתי רמות מתחת.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אפריל 2015, 12:41

toja27 כתב:אני תוהה אם ברגעים האלה השחקנים שלנו מתאמנים על העונשין.

מכבי לא תהיה קבוצה שקולעת טוב מהעונשין. טיוס, סופו, רנדל, יוגב ואפילו פארגו הם לא קלעי עונשין גדולים.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 11 אפריל 2015, 12:44

טוב רוי אתה מגזים,אם סמית ימשיך את הכושר שלו מתחילת העונה אז סמית שחקן טוב יותר מבוגדנוביץ' שגם אותו אני אוהב. גם שחף נסחף משהו.
אני רואה את המשחק של פנר-אפס עכשיו ואני באמת חושב שאם מכבי ימשיכו להשתפר כמו בשני המשחקים האחרונים, למכבי יש סיכוי טוב לעבור.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 11 אפריל 2015, 12:46

שחף כתב:תפרט קצת יותר

מה יש לפרט? מה שכתבת זה בכלל לא נכון.

אנשים פה חושבים שדווין סמית' זה מינימום לברון ג'יימס של היורוליג. כנראה, הרושם הזה נוצר בגלל שהם לא רואים משחקים אחרים, ולא מתעניינים בסטטיסטיקות של היורוליג. זאת אומרת, בורות מוחלטת לגבי המתרחש במפעל פרט למכבי.

במציאות, סמית' הוא ממש לא כזה גדול, כמו שחלק מהאנשים כאן חושבים.
הוא במקום ה 11 בטופ-16 בממד (15.92 נקודות מדד)
הוא במקום ה 8 בטופ-16 בנקודות (15.38 נקודות)
הוא במקום ה 13 בריבאונדים (5.69)
הוא במקום ה 28 בחסימות
הוא במקום ה 19 בחטיפות
באסיסטים הוא מחוץ ל 35 הראשונים (אי אפשר לראות)
בסחיטת עבירות הוא לא ב 35 הראשונים

כפי שניתן לראות, רק בנקודות סמית' נמצא בעשיריה הראשונה. אז נכון, לא את הכל רואים בסטטיסטיקה, לא רואים שם את המנהיגות והסלים החשובים במאני טיים, נכון, הכל נכון. עדיין סמית' הוא לא איזה נשק לא קונבנציונלי, הוא לא שובר שיוויון, הוא לא יתרון אולטימטיבי בכל מאטצ'-אפ.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 11 אפריל 2015, 12:46

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אני תוהה אם ברגעים האלה השחקנים שלנו מתאמנים על העונשין.

מכבי לא תהיה קבוצה שקולעת טוב מהעונשין. טיוס, סופו, רנדל, יוגב ואפילו פארגו הם לא קלעי עונשין גדולים.

זה לא נכון, היא לא תהיה מעולה אבל יכולה להשתפר בהרבה. אני מניח ששנינו מסכימים ש40 אחוז מהעונשין זה לא מקובל. דיוויד בלאט לקח את טיוס שנה שעברה לאימונים אישיים מהעונשין ובסוף העונה ראינו שטיוס קולע עונשין הרבה יותר טוב. גם סופו וגם יוגב יכולים לעשות טוב יותר ממה שהם עושים עכשיו בתחום כי הם עשו זאת בעבר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 אפריל 2015, 12:51

המשחק הרביעי (במידת הצורך) יהיה בערב יום העצמאות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 11 אפריל 2015, 12:53

גאודלוק יודע לקלוע מכל זוית בערך, משחק אחרון טוב שלו. למרות שהוא יותר 'בלתי מרוסן' או שכונה בשבילי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי צ'שר » 11 אפריל 2015, 12:56

לטעמי בעמדות 4-5 למכבי יש יתרון משמעותי על הנייר. לטורקים יש שם את בייליצה ב-4 שהוא שחקן אדיר שלפחות על פי המספרים היבשים מקדים את סמית' במירוץ הMVP של המפעל (מדד ממוצע הכי גבוה מהשחקנים שהעפילו לטופ 8). אבל חוץ ממנו? יש להם את וואסלי, סאבאס, סמיח ארדן וזוריץ' -ממש לא משהו שאי אפשר להתמודד איתו. ברור לכולנו אני חושב שסאבס (הטוב והפרודקטיבי מבינהם לדעתי) ארדן וזוריץ' הם חבורת נגרים מזדקנים שכמעט לא משפיעים על המשחק, וגם בקושי משחקים (כל אחד מקבל בין 10-13 דקות) והבחור הנותר הוא וואסלי.
אני ממש לא מחזיק מיאן וואסלי. לדעתי חוץ מאתלטיות נדירה אין לו יותר מידי ועל שחקן כמו רנדל הוא לא יעשה סל בשום דרך חוץ מבריבאונד התקפה. במילים אחרות - בעמדות הפנים אנחנו ביתרון גדול לדעתי. אם מכבי ימצאו דרך לשתק את בייליצה אנחנו מסודרים...

הבעיה האמתית היא שבגארדים היתרון שלהם גדול הרבה יותר מהיתרון שלנו בגבוהים.

זה יהיה קשה מאוד, אבל לדעתי נהיה בפיינל פור...
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אפריל 2015, 13:00

toja27 כתב:טוב רוי אתה מגזים,אם סמית ימשיך את הכושר שלו מתחילת העונה אז סמית שחקן טוב יותר מבוגדנוביץ' שגם אותו אני אוהב. גם שחף נסחף משהו.
אני רואה את המשחק של פנר-אפס עכשיו ואני באמת חושב שאם מכבי ימשיכו להשתפר כמו בשני המשחקים האחרונים, למכבי יש סיכוי טוב לעבור.

סמית' נתן עונה מצויינת, אבל אם אני צריך לבחור שחקן אחד מבין סמית' או בוגדנוביץ', אני הולך על השני פשוט כי שחקן הרבה יותר מוכשר ומגוון. בכל מקרה, לא מדובר פה באיזה ייתרון אבסולוטי של מכבי. זה לא אנתוני פארקר.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 11 אפריל 2015, 13:03

toja27 כתב:זה לא נכון, היא לא תהיה מעולה אבל יכולה להשתפר בהרבה. אני מניח ששנינו מסכימים ש40 אחוז מהעונשין זה לא מקובל. דיוויד בלאט לקח את טיוס שנה שעברה לאימונים אישיים מהעונשין ובסוף העונה ראינו שטיוס קולע עונשין הרבה יותר טוב. גם סופו וגם יוגב יכולים לעשות טוב יותר ממה שהם עושים עכשיו בתחום כי הם עשו זאת בעבר.

לא נראה לי שזה יקרה בין היום ליום שלישי.
roy1000

הודעהעל ידי צ'שר » 11 אפריל 2015, 13:07

felix_r כתב:
שחף כתב:תפרט קצת יותר

מה יש לפרט? מה שכתבת זה בכלל לא נכון.

אנשים פה חושבים שדווין סמית' זה מינימום לברון ג'יימס של היורוליג. כנראה, הרושם הזה נוצר בגלל שהם לא רואים משחקים אחרים, ולא מתעניינים בסטטיסטיקות של היורוליג. זאת אומרת, בורות מוחלטת לגבי המתרחש במפעל פרט למכבי.

במציאות, סמית' הוא ממש לא כזה גדול, כמו שחלק מהאנשים כאן חושבים.
הוא במקום ה 11 בטופ-16 בממד (15.92 נקודות מדד)
הוא במקום ה 8 בטופ-16 בנקודות (15.38 נקודות)
הוא במקום ה 13 בריבאונדים (5.69)
הוא במקום ה 28 בחסימות
הוא במקום ה 19 בחטיפות
באסיסטים הוא מחוץ ל 35 הראשונים (אי אפשר לראות)
בסחיטת עבירות הוא לא ב 35 הראשונים

כפי שניתן לראות, רק בנקודות סמית' נמצא בעשיריה הראשונה. אז נכון, לא את הכל רואים בסטטיסטיקה, לא רואים שם את המנהיגות והסלים החשובים במאני טיים, נכון, הכל נכון. עדיין סמית' הוא לא איזה נשק לא קונבנציונלי, הוא לא שובר שיוויון, הוא לא יתרון אולטימטיבי בכל מאטצ'-אפ.

הבדיקה שלך לא הגונה.

בדקת את הנתונים שלו בטופ 16 בלבד כאילו שמשם התחילו לשחק השנה. אם בודקים את הממוצעים העונתיים מקבלים תמונה אחרת לגמרי:

הוא 6 במדד ו-3 מבין השחקנים שממשיכים גם לטופ 8.
הוא 5 בנקודות ו-3 מבין השחקנים שממשיכים גם לטופ 8.
בריבאונד הוא 8 ו-3.
בחטיפות הוא 13 ו-7.
וכו' וכו'...

ואחרי שהיתי הגון כלפיו , אומר כך - סמית' שחקן מעולה ואם מכבי תעפיל לפיינל פור הוא יהיה הMVP של המפעל. אבל, וזה אבל גדול. גם עם השיפור העצום שלו והיותו שחקן יעיל וקטלני הוא עדיין לא הפך להיות שחקן בלתי עציר כדוגמת אנתוני פארקר (שפיני ברגע של שבץ קל כנראה טען שהוא היה לוקח אותו לפניו) וצריכים לזכור את זה..כי קבוצה חכמה שתתמקד בו בהחלט תוכל לעצור אותו, מה שאני מאמין שאוברדוביץ' יעשה.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי toja27 » 11 אפריל 2015, 13:08

roy1000 כתב:
toja27 כתב:טוב רוי אתה מגזים,אם סמית ימשיך את הכושר שלו מתחילת העונה אז סמית שחקן טוב יותר מבוגדנוביץ' שגם אותו אני אוהב. גם שחף נסחף משהו.

סמית' נתן עונה מצויינת, אבל אם אני צריך לבחור שחקן אחד מבין סמית' או בוגדנוביץ', אני הולך על השני פשוט כי שחקן הרבה יותר מוכשר ומגוון. בכל מקרה, לא מדובר פה באיזה ייתרון אבסולוטי של מכבי. זה לא אנתוני פארקר.

לא אם אתה שואל את פיני :D
בכל מקרה אני הולך על סמית חזק . אבל לכל אחד יש את הטעם שלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Mitelka, WendelA ו־41 אורחים