הצלבה משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה - שלישי 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה, משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה, שלישי, 21:00

הודעהעל ידי יוסי22 » 11 אפריל 2015, 15:34

סמית מוסר טוב ואחד השחקנים שמפעיל את סופו יותר טוב מכל אחד אחר, זו פשוט אגדה אורבנית .

הוא לא מוסר הרבה אסיסטים כי הוא לא רכז והכדור אצלו בדרך כלל לקליעה או להכנסת כדור פנימה שלא נחשבת כאסיסט אבל לאור היכולת של הגארדים שלנו להכניס כדורים פנימה זה הפך למצרך מבוקש .

החולשה שלו היא באמת הובלת כדור וחדירה לסל וזה משליך גם על סחיטת העבירות והתלות שלו ברכזי הקבוצה , לכן הוא ממש לא במקום של פארקר מבחינת היכולת לסחוב לבד קבוצה .

אבל שוב ההגנה שהוא נותן פלוס היכולת ההתקפית הטובה + השקט והמנהיגות שווים הרבה מאוד לכל קבוצה גם אם הוא לא פארקר .

נדמה לי שאנחנו חוזרים פה לוויכוחים הישנים ... יכולת על הנייר/ כישורים מול ניסיון ויכולת בפועל .

יוני ... אני לא בטוח שסמית יכול לסחוט יותר עבירות כי החדירה שלו לא מספיק טובה ועדיף שפארגו/היינס יעשו את זה ושהוא יקח את הזריקות מחוץ לקשת ולא להיפך .

אולי כדי לחדד את ההבדל בין פארקר לסמית .. פארקר היה 3/2 וסמית 3/4 , אחד נוטה לעמדות הגארד (הובלת כדור , ניהול משחק ) ואחד נוטה לעמדות הפנים (בידודים , קליעה ) , לא נכון לשפוט את סמית במדדים של פארקר כי הוא שחקן שונה לגמרי מבחינה מקצועית ומזכיר אותו בעיקר במימד האישי , נותן למכבי את מה שפארקר נתן במחוייבות , צניעות ואחד שאפשר להפוך לפנים של המועדון בלי להסתכל לצדדים כמו במקרה של פניני .
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 11 אפריל 2015, 15:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי felix_r » 11 אפריל 2015, 15:40

יוסי22 כתב:סמית מוסר טוב ואחד השחקנים שמפעיל את סופו יותר טוב מכל אחד אחר, זו פשוט אגדה אורבנית .

הוא לא מוסר הרבה אסיסטים כי הוא לא רכז והכדור אצלו בדרך כלל לקליעה או להכנסת כדור פנימה שלא נחשבת כאסיסט אבל לאור היכולת של הגארדים שלנו להכניס כדורים פנימה זה הפך למצרך מבוקש .

החולשה שלו היא באמת הובלת כדור וחדירה לסל וזה משליך גם על סחיטת העבירות והתלות שלו ברכזי הקבוצה , לכן הוא ממש לא במקום של פארקר מבחינת היכולת לסחוב לבד קבוצה .

אבל שוב ההגנה שהוא נותן פלוס היכולת ההתקפית הטובה + השקט והמנהיגות שווים הרבה מאוד לכל קבוצה גם אם הוא לא פארקר .

נדמה לי שאנחנו חוזרים פה לוויכוחים הישנים ... יכולת על הנייר/ כישורים מול ניסיון ויכולת בפועל .

יוני ... אני לא בטוח שסמית יכול לסחוט יותר עבירות כי החדירה שלו לא מספיק טובה ועדיף שפארגו/היינס יעשו את זה ושהוא יקח את הזריקות מחוץ לקשת ולא להיפך .

סמית' מוסר גרוע, וגרוע במיוחד במסירה לסופו. כמעט כל נסיון של סמית' להכניס כדור פנימה, נגמר באיבוד, שמחצית מהאיבודים האלה נרשמים לסופו ולא לסמית' עצמו, אבל הם באשמת סמית'.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 11 אפריל 2015, 15:46

אני יודע שאתה כותב את זה כל משחק ואני שואל את עצמי האם אנחנו רואים את אותו משחק ...

בוא נעשה ניסיון במשחקים הקרובים ונשווה מסירות פנימה של סמית לאוחיון / פארגו / היינס , אולי הבעיה היא אצלי .
יוסי22

הודעהעל ידי צ'שר » 11 אפריל 2015, 17:00

felix_r כתב:
צ'שר כתב:
felix_r כתב:
שחף כתב:תפרט קצת יותר

מה יש לפרט? מה שכתבת זה בכלל לא נכון.

אנשים פה חושבים שדווין סמית' זה מינימום לברון ג'יימס של היורוליג. כנראה, הרושם הזה נוצר בגלל שהם לא רואים משחקים אחרים, ולא מתעניינים בסטטיסטיקות של היורוליג. זאת אומרת, בורות מוחלטת לגבי המתרחש במפעל פרט למכבי.

במציאות, סמית' הוא ממש לא כזה גדול, כמו שחלק מהאנשים כאן חושבים.
הוא במקום ה 11 בטופ-16 בממד (15.92 נקודות מדד)
הוא במקום ה 8 בטופ-16 בנקודות (15.38 נקודות)
הוא במקום ה 13 בריבאונדים (5.69)
הוא במקום ה 28 בחסימות
הוא במקום ה 19 בחטיפות
באסיסטים הוא מחוץ ל 35 הראשונים (אי אפשר לראות)
בסחיטת עבירות הוא לא ב 35 הראשונים

כפי שניתן לראות, רק בנקודות סמית' נמצא בעשיריה הראשונה. אז נכון, לא את הכל רואים בסטטיסטיקה, לא רואים שם את המנהיגות והסלים החשובים במאני טיים, נכון, הכל נכון. עדיין סמית' הוא לא איזה נשק לא קונבנציונלי, הוא לא שובר שיוויון, הוא לא יתרון אולטימטיבי בכל מאטצ'-אפ.

הבדיקה שלך לא הגונה.

בדקת את הנתונים שלו בטופ 16 בלבד כאילו שמשם התחילו לשחק השנה. אם בודקים את הממוצעים העונתיים מקבלים תמונה אחרת לגמרי:

הוא 6 במדד ו-3 מבין השחקנים שממשיכים גם לטופ 8.
הוא 5 בנקודות ו-3 מבין השחקנים שממשיכים גם לטופ 8.
בריבאונד הוא 8 ו-3.
בחטיפות הוא 13 ו-7.
וכו' וכו'...

ואחרי שהיתי הגון כלפיו , אומר כך - סמית' שחקן מעולה ואם מכבי תעפיל לפיינל פור הוא יהיה הMVP של המפעל. אבל, וזה אבל גדול. גם עם השיפור העצום שלו והיותו שחקן יעיל וקטלני הוא עדיין לא הפך להיות שחקן בלתי עציר כדוגמת אנתוני פארקר (שפיני ברגע של שבץ קל כנראה טען שהוא היה לוקח אותו לפניו) וצריכים לזכור את זה..כי קבוצה חכמה שתתמקד בו בהחלט תוכל לעצור אותו, מה שאני מאמין שאוברדוביץ' יעשה.

בטח שבדקתי בטופ-16, מי צריך את הסטטיסטיקה מול הקבוצות הכי חלשות במפעל. טוב שלא ביקשת ממני לבדוק את הסטטיסטיקה שלו בליגה הישראלית...

דמגוגיה מוחלטת מה שאתה כותב פה. 75% מהקבוצות בשלב הראשון עולות גם לטופ 16, כלומר רוב "הקבוצות הכי חלשות במפעל" הן אותן קבוצות שלשיטתך כן הגיוני לבדוק מולן את המספרים. היכולת של שחקן להיות באמת גדול היא להיות יציב ולא להופיע רק במשחקים מסויימים אלה להיות טוב ברמה זהה לאורך זמן, לכן בודקים את התפוקה לאורך כל השנה...

אני אפילו אלך איתך רחוק יותר: הממוצעים של סמית בשלב הראשון היו גבוהים יותר מאלה שבטופ 16, עד כאן כביכול אתה צודק. אבל אם מסתכלים לעומק מגלים שאם תוריד את ארבעת המשחקים שלו נגד הקבוצות שלא עלו לשלב הבא, קרי לימוז וצדביטה, הממוצעים של סמית עולים עוד יותר: 12.2 נקודות ו15.2 נקודות מדד מול לימוז' וצדביטה, לעומת 20 נקודות ו22 נקודות מדד מול הקבוצות שכן עלו לטופ 16.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי felix_r » 11 אפריל 2015, 17:49

צ'שר כתב:
felix_r כתב:
צ'שר כתב:
felix_r כתב:
שחף כתב:תפרט קצת יותר

מה יש לפרט? מה שכתבת זה בכלל לא נכון.

אנשים פה חושבים שדווין סמית' זה מינימום לברון ג'יימס של היורוליג. כנראה, הרושם הזה נוצר בגלל שהם לא רואים משחקים אחרים, ולא מתעניינים בסטטיסטיקות של היורוליג. זאת אומרת, בורות מוחלטת לגבי המתרחש במפעל פרט למכבי.

במציאות, סמית' הוא ממש לא כזה גדול, כמו שחלק מהאנשים כאן חושבים.
הוא במקום ה 11 בטופ-16 בממד (15.92 נקודות מדד)
הוא במקום ה 8 בטופ-16 בנקודות (15.38 נקודות)
הוא במקום ה 13 בריבאונדים (5.69)
הוא במקום ה 28 בחסימות
הוא במקום ה 19 בחטיפות
באסיסטים הוא מחוץ ל 35 הראשונים (אי אפשר לראות)
בסחיטת עבירות הוא לא ב 35 הראשונים

כפי שניתן לראות, רק בנקודות סמית' נמצא בעשיריה הראשונה. אז נכון, לא את הכל רואים בסטטיסטיקה, לא רואים שם את המנהיגות והסלים החשובים במאני טיים, נכון, הכל נכון. עדיין סמית' הוא לא איזה נשק לא קונבנציונלי, הוא לא שובר שיוויון, הוא לא יתרון אולטימטיבי בכל מאטצ'-אפ.

הבדיקה שלך לא הגונה.

בדקת את הנתונים שלו בטופ 16 בלבד כאילו שמשם התחילו לשחק השנה. אם בודקים את הממוצעים העונתיים מקבלים תמונה אחרת לגמרי:

הוא 6 במדד ו-3 מבין השחקנים שממשיכים גם לטופ 8.
הוא 5 בנקודות ו-3 מבין השחקנים שממשיכים גם לטופ 8.
בריבאונד הוא 8 ו-3.
בחטיפות הוא 13 ו-7.
וכו' וכו'...

ואחרי שהיתי הגון כלפיו , אומר כך - סמית' שחקן מעולה ואם מכבי תעפיל לפיינל פור הוא יהיה הMVP של המפעל. אבל, וזה אבל גדול. גם עם השיפור העצום שלו והיותו שחקן יעיל וקטלני הוא עדיין לא הפך להיות שחקן בלתי עציר כדוגמת אנתוני פארקר (שפיני ברגע של שבץ קל כנראה טען שהוא היה לוקח אותו לפניו) וצריכים לזכור את זה..כי קבוצה חכמה שתתמקד בו בהחלט תוכל לעצור אותו, מה שאני מאמין שאוברדוביץ' יעשה.

בטח שבדקתי בטופ-16, מי צריך את הסטטיסטיקה מול הקבוצות הכי חלשות במפעל. טוב שלא ביקשת ממני לבדוק את הסטטיסטיקה שלו בליגה הישראלית...

דמגוגיה מוחלטת מה שאתה כותב פה. 75% מהקבוצות בשלב הראשון עולות גם לטופ 16, כלומר רוב "הקבוצות הכי חלשות במפעל" הן אותן קבוצות שלשיטתך כן הגיוני לבדוק מולן את המספרים. היכולת של שחקן להיות באמת גדול היא להיות יציב ולא להופיע רק במשחקים מסויימים אלה להיות טוב ברמה זהה לאורך זמן, לכן בודקים את התפוקה לאורך כל השנה...

אני אפילו אלך איתך רחוק יותר: הממוצעים של סמית בשלב הראשון היו גבוהים יותר מאלה שבטופ 16, עד כאן כביכול אתה צודק. אבל אם מסתכלים לעומק מגלים שאם תוריד את ארבעת המשחקים שלו נגד הקבוצות שלא עלו לשלב הבא, קרי לימוז וצדביטה, הממוצעים של סמית עולים עוד יותר: 12.2 נקודות ו15.2 נקודות מדד מול לימוז' וצדביטה, לעומת 20 נקודות ו22 נקודות מדד מול הקבוצות שכן עלו לטופ 16.

זה רק מראה, שבחלק מהמשחקים לא שיחקנו במלוא הרצינות ובמלוא הכח.

אל תשכח גם, שבחלק הראשון של העונה, כולם עושים הרבה נסיונות, וגם הקבוצות פחות מכירות את היריבות. ככל שהעונה מתקדמת, כל אחד לומד את השני, והקבוצות מגיעות מוכנות יותר. זאת, לדעתי, הסיבה, שהשלב השני יותר משקף.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 11 אפריל 2015, 18:35

felix_r כתב:עזוב אותך כבר מקרי! אני לא רואה NBA, ואין לו שום קשר ליורוליג

אתה צודק. NBA זה לא כדורסל, זה בייסבול.
אתה אומר משהו לא קשור לחלוטין, וכל דוגמא שנותנים לך, אתה מבטל.
אתה רוצה שנדבר על שחקנים שמשחקים עכשיו? בסדר - כמה עבירות סוחטים רודריגז, נבארו, יול, גאודלוק, מרכוס וויליאמס, סוני ווימס,....
כולם סוחטים בין 2 ל-3 עבירות למשחק, וכולם כוכבים בקבוצות שלהם ויש עוד שחקנים כאלה מן הסתם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 11 אפריל 2015, 18:36

יוסי22 כתב:אני יודע שאתה כותב את זה כל משחק ואני שואל את עצמי האם אנחנו רואים את אותו משחק ...

בוא נעשה ניסיון במשחקים הקרובים ונשווה מסירות פנימה של סמית לאוחיון / פארגו / היינס , אולי הבעיה היא אצלי .

פשוט הדברים שסמית' עושה מצוין לא מסנוורים אותי עד כדי כך שאני לא אראה את הבעיות שלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 11 אפריל 2015, 18:50

jol9 כתב:

אתה רוצה שנדבר על שחקנים שמשחקים עכשיו? בסדר - כמה עבירות סוחטים רודריגז, נבארו, יול, גאודלוק, מרכוס וויליאמס, סוני ווימס,....
כולם סוחטים בין 2 ל-3 עבירות למשחק, וכולם כוכבים בקבוצות שלהם ויש עוד שחקנים כאלה מן הסתם.

לדעתי, ההבדל בין הדוגמאות האלה שהבאת לסמית', הוא בכך שאלה הם שחקנים מקבוצות שמלאות בכוכבים. זה לא שמישהו מהם הוא השחקן המצטיין של קבוצתו בכל משחק ומשחק, שאם אתה עוצר אותו, אתה עוצר את כל הקבוצה.

לעומת הדוגמאות האלה, סמית' הוא כמעט תמיד הקלעי המצטיין של מכבי, והוא גם בערך השחקן היחיד של מכבי, שקולע מבחוץ באופן עיקבי. איך אפשר להשוות אותו לסוני ווימס בצסקא? גם אם ווימס לא ישחק בכלל, יש שם עוד 10 שחקנים שיעשו נקודות במקומו.

החשיבות של סמית' במכבי, היא כמה דרגות יותר גבוהה מהחשיבות של השחקנים שהבאת בקבוצתם.

מצד שני אני מסכים איתך, שמיעוט העבירות שסמית' סוחט, נגרם במידה רבה מסגנון המשחק שלו. הוא לא חודר כל כך הרבה, והרבה מאוד מקרים מפציץ שלשה מייד לאחר קבלת הכדור.

עדיין אתה צריך להסכים איתי, שהקבוצות היריבות לא משקיעות כל כך הרבה מאמצים במניעת הכדור מסמית', כפי שהיה אפשר לצפות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי צ'שר » 11 אפריל 2015, 18:55

felix_r כתב:
יוסי22 כתב:אני יודע שאתה כותב את זה כל משחק ואני שואל את עצמי האם אנחנו רואים את אותו משחק ...

פשוט הדברים שסמית' עושה מצוין לא מסנוורים אותי עד כדי כך שאני לא אראה את הבעיות שלו.

הבנתי פליקס אתה פשוט לא מחזיק מסמית' ותעשה הכל כדי להסביר שהוא לא משהו.

אבל יש דבר אחד שאי אפשר להתווכח איתו וזה המספרים. כמו שהראתי המספרים של סמית' לאורך העונה הם מהטובים ביורוליג. עכשיו אתה בא ואומר שהטופ 16 משקף יותר כי קבוצות מוכנות יותר...אז עברנו לשלב התאוריות וההמצאות. אוקיי גם אני יכול- מה תאמר על זה שבטופ 16 יש הרבה יותר משחקים בלי משמעות לקבוצות מסוימות כי מספר גדול יותר של קבוצות לא עולה לשלב הבא? אולי זה גורם להן לשחק פחות ברצינות ולהתכונן פחות ברצינות לשחקנים מסויימים מה שמגדיל את היכולת שלהם לעשות סטטיסטיקות טובות במשחקים האלה?

בחיאת, די. אני גם חושב שמגזימים עם דווין סמית' לגמרי והוא ממש לא שחקן בלתי עציר ברמת יורוליג. אבל צריך להיות כנים ולהודות שהוא נותן עונה ענקית, הוא השחקן הכי יציב במכבי ואחד היציבים במפעל ויש לו סיכוי טוב מאוד (במידה ומכבי תעפיל לפיינל פור) להיות גם הMVP של המפעל.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי felix_r » 11 אפריל 2015, 19:00

צ'שר כתב:
felix_r כתב:

אבל יש דבר אחד שאי אפשר להתווכח איתו וזה המספרים. כמו שהראתי המספרים של סמית' לאורך העונה הם מהטובים ביורוליג. עכשיו אתה בא ואומר שהטופ 16 משקף יותר כי קבוצות מוכנות יותר...אז עברנו לשלב התאוריות וההמצאות. אוקיי גם אני יכול- מה תאמר על זה שבטופ 16 יש הרבה יותר משחקים בלי משמעות לאחת הקבוצות כי מספר גדול יותר של קבוצות לא עולה לשלב הבא? אולי זה גורם להן לשחק פחות ברצינות ולהתכונן פחות ברצינות לשחקנים מסויימים מה שמגדיל את היכולת שלהם לעשות סטטיסטיקות טובות?

בחיאת, די. אני גם חושב שמגזימים עם דווין סמית' לגמרי והוא ממש לא שחקן בלתי עציר ברמת יורוליג. אבל צריך להיות כנים ולהודות שהוא נותן עונה ענקית, הוא השחקן הכי יציב במכבי ואחד היציבים במפעל ויש לו סיכוי טוב מאוד (במידה ומכבי תעפיל לפיינל פור) להיות גם הMVP של המפעל.

אל תכניס לי מילים לפה. תודה. אני לא אמרתי בשום מקום שאני לא מחזיק מסמית'. גם לדעתי, סמית' הוא השחקן הכי טוב של מכבי. אין על זה וויכוח.

ההבדל היחיד בינינו, שאני לא עושה אידיאליזציה של סמית'. אתה כן.
אתה מנסה להוכיח לכולם, שסמית' הוא השחקן האידיאלי מכל הבחינות, שאפילו הפליצות שלו הן בריח של "הוגו בוס".
אני לא חושב כמוך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי צ'שר » 11 אפריל 2015, 19:52

felix_r כתב:
צ'שר כתב:
felix_r כתב:

אבל יש דבר אחד שאי אפשר להתווכח איתו וזה המספרים. כמו שהראתי המספרים של סמית' לאורך העונה הם מהטובים ביורוליג. עכשיו אתה בא ואומר שהטופ 16 משקף יותר כי קבוצות מוכנות יותר...אז עברנו לשלב התאוריות וההמצאות. אוקיי גם אני יכול- מה תאמר על זה שבטופ 16 יש הרבה יותר משחקים בלי משמעות לאחת הקבוצות כי מספר גדול יותר של קבוצות לא עולה לשלב הבא? אולי זה גורם להן לשחק פחות ברצינות ולהתכונן פחות ברצינות לשחקנים מסויימים מה שמגדיל את היכולת שלהם לעשות סטטיסטיקות טובות?

אל תכניס לי מילים לפה. תודה. אני לא אמרתי בשום מקום שאני לא מחזיק מסמית'. גם לדעתי, סמית' הוא השחקן הכי טוב של מכבי. אין על זה וויכוח.

ההבדל היחיד בינינו, שאני לא עושה אידיאליזציה של סמית'. אתה כן.
אתה מנסה להוכיח לכולם, שסמית' הוא השחקן האידיאלי מכל הבחינות, שאפילו הפליצות שלו הן בריח של "הוגו בוס".
אני לא חושב כמוך.

מה קרה? התעצבנת? חח

לא אמרתי אף אחד מהדברים שכתבת. תראה לי שכן. כל מה שרשמתי היה הצגת המספרים האמיתיים של סמית, לאורך עונה תוך הצגת דעתי האישית שהוא ממש לא השחקן המטורף שעושים ממנו.

אבל סבבה אחי, צודק.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי my man » 11 אפריל 2015, 20:03

איך כבר 6 עמודים????
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אפריל 2015, 20:09

my man כתב:איך כבר 6 עמודים????

שמואל פתח את הת'רד לפני שהמשחק נגמר וליאב כתב ''מועיל''
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 12 אפריל 2015, 00:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 11 אפריל 2015, 20:18

Holiday_Armadillo כתב:

שמואל פתח את הת'רד לפני שהמשחק נגד וליאב כתב ''מועיל''

עכשיו קראתי תעמוד הראשון...שמואל אנחנו לא סיימנו...אמרתי לך חכה חכה ל1 במאי....
יהיה פה שמח...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 11 אפריל 2015, 20:52

felix_r כתב:
jol9 כתב:

לדעתי, ההבדל בין הדוגמאות האלה שהבאת לסמית', הוא בכך שאלה הם שחקנים מקבוצות שמלאות בכוכבים. זה לא שמישהו מהם הוא השחקן המצטיין של קבוצתו בכל משחק ומשחק, שאם אתה עוצר אותו, אתה עוצר את כל הקבוצה.

לעומת הדוגמאות האלה, סמית' הוא כמעט תמיד הקלעי המצטיין של מכבי, והוא גם בערך השחקן היחיד של מכבי, שקולע מבחוץ באופן עיקבי. איך אפשר להשוות אותו לסוני ווימס בצסקא? גם אם ווימס לא ישחק בכלל, יש שם עוד 10 שחקנים שיעשו נקודות במקומו.

החשיבות של סמית' במכבי, היא כמה דרגות יותר גבוהה מהחשיבות של השחקנים שהבאת בקבוצתם.

מצד שני אני מסכים איתך, שמיעוט העבירות שסמית' סוחט, נגרם במידה רבה מסגנון המשחק שלו. הוא לא חודר כל כך הרבה, והרבה מאוד מקרים מפציץ שלשה מייד לאחר קבלת הכדור.

עדיין אתה צריך להסכים איתי, שהקבוצות היריבות לא משקיעות כל כך הרבה מאמצים במניעת הכדור מסמית', כפי שהיה אפשר לצפות.

נכון. עם המשפט האחרון אני מסכים לגמרי. אני פשוט לא בהכרח קושר את זה לכמות העבירות, אבל אם זאת היתה הכוונה,
אז זה נכון לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אפריל 2015, 23:16

פנרבחצ'ה פייבוריטית מן הסתם אבל אני מאמין שמכבי יכולה לעשות את זה
אני חושב שלא פחות מהתעלות של שחקן מסויים או עצירת כוכב היריבה, שהסדרה הזאת תוכרע באם מכבי תהיה אגרסיבית ותוציא את הטורקים מההתקפה השוטפת שלהם
לאור היכולת ההגנתית המדהימה בברלין (ובכלל הפוטנציאל ההגנתי העצום בקבוצה הזאת) אני מאמין שזה אפשרי
כמובן שצריך גם לשים דגש על בייליצה, בוגדאנוביץ' ובעיקר גאודלוק אבל הכי חשוב יהיה להכתיב להם התקפה עומדת ולסגור להם את השלוש

אה, והכי חשוב שאף משחק לא נופל על שישי :grin
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אפריל 2015, 00:39

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

יהיה פה שמח...

Anything you can do, i can do better :cool
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 12 אפריל 2015, 00:39

rc4991 כתב:אה, והכי חשוב שאף משחק לא נופל על שישי :grin

זה לא, אבל אם יהיה משחק רביעי, ייפול על ערב יום העצמאות....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי my man » 12 אפריל 2015, 02:21

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:אה, והכי חשוב שאף משחק לא נופל על שישי :grin

זה לא, אבל אם יהיה משחק רביעי, ייפול על ערב יום העצמאות....

מנגל+מכבי...זה מה שנקרא לחיות את החלום!!!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 12 אפריל 2015, 02:26

שמואל1 כתב:
my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

יהיה פה שמח...

Anything you can do, i can do better :cool

איך יוני אומר- חמוד אתה...אתה לא יודע מה מחכה לך...
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־23 אורחים