עריכה: עכשיו 4...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:toja27 כתב:מדאיג אותי המשחק הזה. היינס ואלכנדר ממש לא בעניינים. כדי לעבור את פנר' אתה חייב את כולם. נראה לי גודס ויתר על היינס לגמרי, הוא כבר לא מעיר לו בכלל.
הסיפור עם היינס פשוט מביך... אני חייב שמישהו ישאל את גודס למה היינס לא הוחלף ולמה לינהארט לא משחק בליגה.
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:עיקם את העדשה?
את מתכוונת קרע אותה....
איזו בורות....
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:עיקם את העדשה?
את מתכוונת קרע אותה....
איזו בורות....
אם לא הבנת את הבדיחה שלי אני אהיה מאוד מאוכזבת
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:עיקם את העדשה?
את מתכוונת קרע אותה....
איזו בורות....
באופטומטריה אין בדיחות!!
עדשה רכה לא יכולה להתעקם!!
toja27 כתב:נכון, אבל גודס לא יכול לוותר עליו. כלומר היינס כנראה לא יהיה השחקן שציפו ממנו להיות אבל הוא בטוח יכול להיראות יותר טוב ממה שהוא נראה בזמן האחרון. בזמן האחרון הוא פשוט נראה גם חסר ביטחון לחלוטין. גודס חייב לגשת לבעיה הזאת באיזושהי צורה, הוא לא יכול לעמוד בצד ככה ולתת לו להידרדר יותר ויותר.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:עיקם את העדשה?
את מתכוונת קרע אותה....
איזו בורות....
באופטומטריה אין בדיחות!!
עדשה רכה לא יכולה להתעקם!!
עוד שנייה מישהו אחר יתעקם פה
roy1000 כתב:toja27 כתב:נכון, אבל גודס לא יכול לוותר עליו. כלומר היינס כנראה לא יהיה השחקן שציפו ממנו להיות אבל הוא בטוח יכול להיראות יותר טוב ממה שהוא נראה בזמן האחרון. בזמן האחרון הוא פשוט נראה גם חסר ביטחון לחלוטין. גודס חייב לגשת לבעיה הזאת באיזושהי צורה, הוא לא יכול לעמוד בצד ככה ולתת לו להידרדר יותר ויותר.
בשלב מסויים צריך גם לדעת להניף דגל לבן. אנחנו באמצע אפריל. אין מה לעשות עם היינס.
er79 כתב:צפיתי הפסד, אבל זה עדיין היה מכוער. תצוגה מגעילה, לפחות קיבלנו את סילבן חזרה. את דעתי על מרקז כבר שפכתי פה בכמויות, היו צריכים לבעוט בו מזמן. סמית היה צריך לקבל אפילו יותר מנוחה, כבר בחצי הבנו שהם יתפרו אותנו. לא אהבתי את התבוסתנות שגודס שידר. אתה לא אומר או משדר לשחקנים שאתה לוקח בחשבון הפסד. לגבי ראשון, הם תפרו סל מכל טווח, אבל לא שהחמישייה השנייה שלנו עשתה מאמצים למנוע זאת, אולי זה נובע מהתבוסתנות שהמאמן שלהם שידר להם. פארגו מתחיל לעצבן ולהדאיג אותי כאחד.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:מדאיג אותי המשחק הזה. היינס ואלכנדר ממש לא בעניינים. כדי לעבור את פנר' אתה חייב את כולם. נראה לי גודס ויתר על היינס לגמרי, הוא כבר לא מעיר לו בכלל.
הסיפור עם היינס פשוט מביך... אני חייב שמישהו ישאל את גודס למה היינס לא הוחלף ולמה לינהארט לא משחק בליגה.
שאלו את ניקולה והתשובות שלו היו לא פחות מביכות....
toja27 כתב:לא יודע, אבל אם בתחילת העונה הוא שיחק יותר טוב מבאמצע אפריל אז גם למאמן יש אחריות. ובכל מקרה אני לא חושב שלגודס יש את הפריולגיה להניף דגל לבן. אני לא יודע את כל הפרטים, אבל כנראה שגודס ביקש להביא מחליף להיינס וההנהלה לא הסכימה ולי יש הרגשה שברמה מסויימת גודס נותן להיינס להידרדר כדי להוכיח את הנקודה שלו.לא לשתף את היינס במשחק נגד אלבה זו גם סוג של הצהרה.
jol9 כתב:את יכולה להזכיר?
חוץ מזה בטח עבר כבר איזה חודש פלוס מאז הראיון עם ניקו... בכל זאת דברים השתנו.
rc4991 כתב:לפחות מהתקציר אפשר לראות שלאנדסברג חזר לעניינים
ואולי גם יבינו שם סוף סוף שאלטיט יכול וצריך לקבל 20 דקות בליגה
יוסי22 כתב:rc4991 כתב:לפחות מהתקציר אפשר לראות שלאנדסברג חזר לעניינים
ואולי גם יבינו שם סוף סוף שאלטיט יכול וצריך לקבל 20 דקות בליגה
דווקא המשחק הזה הראה שהוא וכהן לא מחזיקים מים גם בליגה .
לכן גודס שוחק את הסגל שלו כל שבוע כי האופציה השניה היא הפסד ולא כל שבוע יש הצלבה ולגיטימציה להפסד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־22 אורחים