המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:עוגת מצות זו הגדרה כוללת מדי...יש כל כך הרבה סוגים..
וזה באמת אחד הדברים הטעימים שיש...
חנו'ש כתב:אני לא יודעת אם מישהו ראה, אבל היתה איזו פרסומת לשוקולד השחר שראו בחורה אוכלת כמה שכבות מצה שבינהם היה ממרח שוקולד עם פרוסות של בננה.
תקשיבו, מדובר על דבר גאוני!!
חוץ מהמצה שכמובן הפריעה, זה פשוט עזר לי כל כך לשרוד את החג הזה.....
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אני לא יודעת אם מישהו ראה, אבל היתה איזו פרסומת לשוקולד השחר שראו בחורה אוכלת כמה שכבות מצה שבינהם היה ממרח שוקולד עם פרוסות של בננה.
אם תורידי את הבננה המזוויעה אני מוכנה לנסות
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אני לא יודעת אם מישהו ראה, אבל היתה איזו פרסומת לשוקולד השחר שראו בחורה אוכלת כמה שכבות מצה שבינהם היה ממרח שוקולד עם פרוסות של בננה.
אם אני מורידה את הבננה, אז נשאר נשאר רק מצה עם שוקולד.... מה כזה גאוני בזה??
את לא מבינה כמה הבננה מוסיפה!!
rc4991 כתב:צריך גם להביא הסבר הגיוני למה השחר העולה טעים רק על מצה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:צריך גם להביא הסבר הגיוני למה השחר העולה טעים רק על מצה
אולי כי שני מינוסים מבטלים אחד את השני?
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אני לא יודעת אם מישהו ראה, אבל היתה איזו פרסומת לשוקולד השחר שראו בחורה אוכלת כמה שכבות מצה שבינהם היה ממרח שוקולד עם פרוסות של בננה.
אם אני מורידה את הבננה, אז נשאר נשאר רק מצה עם שוקולד.... מה כזה גאוני בזה??
את לא מבינה כמה הבננה מוסיפה!!
מה כזה גאוני בזה? מצה עם שוקולד!!!
בכלל, אני מעדיפה את המצה עם שוקולד שלי כשוקולד עם מצה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:צריך גם להביא הסבר הגיוני למה השחר העולה טעים רק על מצה
יש מצב
מה שכן, הכי טעים להכין פיצה מצה (מצה עם קטשופ וגבינה צהובה ולשים בתנור לאיזה עשר דקות), אחד הטעימים
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:צריך גם להביא הסבר הגיוני למה השחר העולה טעים רק על מצה
יש מצב
מה שכן, הכי טעים להכין פיצה מצה (מצה עם קטשופ וגבינה צהובה ולשים בתנור לאיזה עשר דקות), אחד הטעימים
לא לא לא, זה הגבול מבחינתי
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:צריך גם להביא הסבר הגיוני למה השחר העולה טעים רק על מצה
יש מצב
לא לא לא, זה הגבול מבחינתי
לכי חפשי, טעים ברמות
בדיוק כמו טוסט רק עם מצה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים