פרישה מהליגה עכשיו.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פרישה מהליגה עכשיו.

הודעהעל ידי מה מכבי » 27 אפריל 2011, 22:09

צעירים ו2 זרים שלא משחקים יותר מידי לא יספיק לפלייאוף עליון, הם יספיקו למקום האחרון בליגה. ולנו אין מספיק כסף להתחיל להחתים סגל שני של שחקנים בשביל שישחקו רק בליגה (כל שקל בסגל כזה זה כסף שיכול ללכת לפארגו במקום). למרות כל השחצנות של כמה מהאנשים פה, אם ניקח את מצ'בן והנדריקס ונשים אותם עם שחקנים צעירים וכו' בליגה הם לא ינצחו כמעט משחקים. מה אז? אחרי שיתחילו את העונה 10-0 פתאום יזעיקו את הסגל הבכיר לשחק? ומה עם איך שירגישו הזרים "הדחויים" שצריכים לשחק ב3 מסגרות בעוד שחקנים אחרים מקבלים חופש.

אנשים פה מונעים משנאה לקופל ורצון לעשות ממנו צחוק שמוכנים להפוך את מכבי לבדיחה של המדינה במקום לקבוצה של המדינה.
מה מכבי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 28 אפריל 2011, 02:30

חוק שמגביל מס' שחקנים שניתן לרשון לא יעבור , ולא בגלל מכב אלא שאר הקבוצות . תספור כמה קבוצות שינו סללים במהלך העונה , במיוחד זרים .... מכבי כולו חתכה את פוט והחתימה את מצבאן , מה היה בחיפה ובגליל ? כמה שינויים היו בגועל י-ם ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 28 אפריל 2011, 05:02

טיקי חוזר כתב:חוק שמגביל מס' שחקנים שניתן לרשון לא יעבור , ולא בגלל מכב אלא שאר הקבוצות . תספור כמה קבוצות שינו סללים במהלך העונה , במיוחד זרים .... מכבי כולו חתכה את פוט והחתימה את מצבאן , מה היה בחיפה ובגליל ? כמה שינויים היו בגועל י-ם ?

יכולים להגביל ל-14,15 שחקנים, שזה גם יספיק לקבוצות האלה להחליף 3-4 זרים, וגם ימנע ממכבי לרשום קבוצה נוספת של צעירים לליגה.

לא יודע, אני די שוכנעתי ע"י מה מכבי, שלהופיע בהרכב בזיוני, ולחטוף הפסדים ולפעמים תבוסות, זה לא הדבר הנכון.
מצד שני אני גם מתחיל להשתכנע שלפרוש מהליגה לשנה אחת (בהתאם לחוזה עם האדריאטית ולחוקת היורוליג) זה לא יהיה רע כ"כ.
מה שכן יהיה רע זה לשחק בשלוש מסגרות. למכבי יהיה קשה להצליח בכולן, ומרוב המשחקים, הקהל עלול קצת לאבד עניין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 אפריל 2011, 06:29

מה מכבי כתב:צעירים ו2 זרים שלא משחקים יותר מידי לא יספיק לפלייאוף עליון, הם יספיקו למקום האחרון בליגה. ולנו אין מספיק כסף להתחיל להחתים סגל שני של שחקנים בשביל שישחקו רק בליגה (כל שקל בסגל כזה זה כסף שיכול ללכת לפארגו במקום). למרות כל השחצנות של כמה מהאנשים פה, אם ניקח את מצ'בן והנדריקס ונשים אותם עם שחקנים צעירים וכו' בליגה הם לא ינצחו כמעט משחקים. מה אז? אחרי שיתחילו את העונה 10-0 פתאום יזעיקו את הסגל הבכיר לשחק? ומה עם איך שירגישו הזרים "הדחויים" שצריכים לשחק ב3 מסגרות בעוד שחקנים אחרים מקבלים חופש.

אנשים פה מונעים משנאה לקופל ורצון לעשות ממנו צחוק שמוכנים להפוך את מכבי לבדיחה של המדינה במקום לקבוצה של המדינה.

מה זה השטויות האלה?

קודם כל מאצ'באן שהזכרת עשה צחוק מ"אלופת" הקופליה ( האבסורד זועק פה) במוקדמות היורוליג עם 30 נקודות , הנדריקס הוא רמה מעל שאר השחקנים בעמדה הזו בליגה , זה שהם משחקים במכבי ולא מקבלים יותר מידי דקות לא אומר שכצמד גבוהים הם לא טובים יותר מכל צמד אחר בליגה תוסיף להם את טל בורשטיין שחקן מהנוער ואולי איזה יותם הלפרין ומכבי שווה בשקט מקום 1-4 .

תפסיק להפחיד אותנו עם הבדיחה שזה יעשה ממכבי וההיסטריה של אנשים כי זה קשקוש מוחלט, יש היסטריה כשמשחקת הקבוצה הבכירה ואנשים ( היסטרים בטבעם כמו שיש פה לא מעט ) ישר רואים בזה סימן שמכבי חלשה ובלה בלה בלה, אבל כשמכבי תעלה עם הרכב משני כשהמטרה המוצהרת היא להראות שאין שום משמעות לזה שקבוצה מסויימת מסיימת ראשונה זה יתקבל בברכה על ידי אוהדי מכבי שמחכים כבר תקופה ארוכה שההנהלה תצא מהאיבון ותלחם בדבר העלוב הזה.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 28 אפריל 2011, 11:30

יוסי22 כתב:
מה מכבי כתב:צעירים ו2 זרים שלא משחקים יותר מידי לא יספיק לפלייאוף עליון, הם יספיקו למקום האחרון בליגה. ולנו אין מספיק כסף להתחיל להחתים סגל שני של שחקנים בשביל שישחקו רק בליגה (כל שקל בסגל כזה זה כסף שיכול ללכת לפארגו במקום). למרות כל השחצנות של כמה מהאנשים פה, אם ניקח את מצ'בן והנדריקס ונשים אותם עם שחקנים צעירים וכו' בליגה הם לא ינצחו כמעט משחקים. מה אז? אחרי שיתחילו את העונה 10-0 פתאום יזעיקו את הסגל הבכיר לשחק? ומה עם איך שירגישו הזרים "הדחויים" שצריכים לשחק ב3 מסגרות בעוד שחקנים אחרים מקבלים חופש.

מה זה השטויות האלה?

קודם כל מאצ'באן שהזכרת עשה צחוק מ"אלופת" הקופליה ( האבסורד זועק פה) במוקדמות היורוליג עם 30 נקודות , הנדריקס הוא רמה מעל שאר השחקנים בעמדה הזו בליגה , זה שהם משחקים במכבי ולא מקבלים יותר מידי דקות לא אומר שכצמד גבוהים הם לא טובים יותר מכל צמד אחר בליגה תוסיף להם את טל בורשטיין שחקן מהנוער ואולי איזה יותם הלפרין ומכבי שווה בשקט מקום 1-4 .

תפסיק להפחיד אותנו עם הבדיחה שזה יעשה ממכבי וההיסטריה של אנשים כי זה קשקוש מוחלט, יש היסטריה כשמשחקת הקבוצה הבכירה ואנשים ( היסטרים בטבעם כמו שיש פה לא מעט ) ישר רואים בזה סימן שמכבי חלשה ובלה בלה בלה, אבל כשמכבי תעלה עם הרכב משני כשהמטרה המוצהרת היא להראות שאין שום משמעות לזה שקבוצה מסויימת מסיימת ראשונה זה יתקבל בברכה על ידי אוהדי מכבי שמחכים כבר תקופה ארוכה שההנהלה תצא מהאיבון ותלחם בדבר העלוב הזה.

הפסד של 30 הפרש למכבי חיפה או ב-15 ל-אשדוד בבית (ואני כבר לא מדבר להפסד לעכברושים או למגדל) לא יתקבל כ"כ בהבנה.
שמת לב שאחרי הפסדים הפורום מוצף בשרשורים של עשרות עמודים, בעוד אחרי ניצחונות (אפילו גדולים), ישנם שרשורים עם דפים בודדים?

לא שזה אמור להכריע או לגרום להנהלת מכבי להתנהג כך או אחרת, אבל אין ספק שזה קורה. בסופו של דבר אני מפחד שדבר כזה שמציעים כאן, יגרום למכבי לעשות צחוק מעצמה.

במבט קצת אחר - האם דייויד בלאט יהיה מוכן לעלות ולאמן משחק, כשהוא יודע שרוב השחקנים האיכותיים שלו זמינים, אבל הוא לא משתמש בהם מתוך עיקרון? לא נראה לי שזה ריאלי
מכבי היא לא חממת גידול לשחקני נוער, וגם על חשבון בדיחה על קופל, לא תוכל להרשות לעצמה עונה בזיונית עם הפסדים רבים וחלקם בתבוסות (וזה בהחלט יכול לקרות גם עם מצ'באן, הנדריקס, הלפרין ובורשטיין בהרכב).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אבי » 28 אפריל 2011, 12:07

Mta_atic כתב:ברתומיאו: "מכבי תל אביב חייבת לשחק בליגה הישראלית"
http://sports.walla.co.il/?w=/376/18186 ... mid=111061

זה היה די ברור, וקופל הבהיר בראיון שלו עם פיני גרשון ב-ONE שהוא לא יסיכים למצב שמכבי תחזור רק לסדרות הפליאוף.

:crybaby
קטסטרופה!
עכשיו כשקופל יודע שמכבי לא יכולה להימלט מהליגה שלו הוא יתחיל בקרוב עם שורה של חוקים דראקונים שיחלישו עוד יותר את מכבי...
פשוט אסון!
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 28 אפריל 2011, 12:10

אבי כתב:
Mta_atic כתב:ברתומיאו: "מכבי תל אביב חייבת לשחק בליגה הישראלית"
http://sports.walla.co.il/?w=/376/18186 ... mid=111061

זה היה די ברור, וקופל הבהיר בראיון שלו עם פיני גרשון ב-ONE שהוא לא יסיכים למצב שמכבי תחזור רק לסדרות הפליאוף.

:crybaby
קטסטרופה!
עכשיו כשקופל יודע שמכבי לא יכולה להימלט מהליגה שלו הוא יתחיל בקרוב עם שורה של חוקים דראקונים שיחלישו עוד יותר את מכבי...
פשוט אסון!

זה שוב ציטות של זוואלה , בדיוק כמו שהם "דיברו " אתם ותענו שאין סיכוי ממשי להזיז את הפיינל פור . אי לכך ולאור אמירות ממש לא חד משמעיות של ג'ורדי לא היתי בונה על פרסומים שלהם .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי מה מכבי » 28 אפריל 2011, 12:46

יוסי22 כתב:

מה זה השטויות האלה?

אותו מצ'בן גם הפסיד בבית (עם קבוצה הרבה יותר טובה ממנו הנדריקס ושחקני נוער) שבוע אחרי זה וכמעט הודח לקבוצה הזאת. זה לא משנה כמה הם טובים, הזרים 5-6 של מכבי ושחקני נוער לא ינצחו משחק אחד בליגה.
מה מכבי

הודעהעל ידי jol9 » 28 אפריל 2011, 13:03

מה מכבי כתב:
יוסי22 כתב:

מה זה השטויות האלה?

אותו מצ'בן גם הפסיד בבית (עם קבוצה הרבה יותר טובה ממנו הנדריקס ושחקני נוער) שבוע אחרי זה וכמעט הודח לקבוצה הזאת. זה לא משנה כמה הם טובים, הזרים 5-6 של מכבי ושחקני נוער לא ינצחו משחק אחד בליגה.

גם זאת הגזמה. חוץ מזה לא דיברו על שחקני נוער, אלא ישראלים שצריך להכניס אותם לכושר כמו כדיר, גרין, בורשטיין וכו'.
בכל אופן, אני חושב שזאת טעות, כי זה יגרום להרבה מאוד בעיות (וזה מעבר להיבט הכלכלי של להחזיק ישראלים רבים בשכר די גבוה)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 אפריל 2011, 13:15

דווקא בראש שלי אני כן חשבתי בעיקר על הנוער, אבל ברור שלא לכל המשחקים.
אני לא אהיה מוכנה לוותר על התענוג של להביס את הפועל ואת העכברושים בהפרש נאה.
המשחקים נגדם + עוד כמה עם הסגל הבכיר יספיקו למקום שמיני, הרי נתניה סיימה השנה שמינית עם 9 נצחונות בלבד....

רעיון נוסף שיכול להיות מעניין הוא שמכבי תנסה לאתגר את מי שתהיה היריבה שלה בגמר לעלות למשחק הזה עם הנוער ובאופן נפרד מקופל לקיים סדרה אמיתית.
אומנם את צלחת האליפות תיקח קבוצת הנוער שתנצח, אבל את הכבוד והלגיטימציה האמיתית מהציבור תקבל הקבוצה שתנצח את הסדרה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מה מכבי » 28 אפריל 2011, 21:28

jol9, אתה באמת מוכן להשאיר את גרין, ברושטיין וכדיר, לשלם להם מעל 2 מליון דולר (מצטבר כולל מיסוי), רק בשביל שהם ישחקו בליגה? ביחד עם 2 זרים. מה עם ספסל? מחתימים גם שחקנים לספסל? עוד כסף. לא עדיף להשקיע את הכסף הזה בפארגו?
מה מכבי

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 29 אפריל 2011, 07:02

מה מכבי כתב:jol9, אתה באמת מוכן להשאיר את גרין, ברושטיין וכדיר, לשלם להם מעל 2 מליון דולר (מצטבר כולל מיסוי), רק בשביל שהם ישחקו בליגה? ביחד עם 2 זרים. מה עם ספסל? מחתימים גם שחקנים לספסל? עוד כסף. לא עדיף להשקיע את הכסף הזה בפארגו?

אני לא הייתי מוכן להשאיר אותם בחינם במכבי :frightened
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי בעל זבוב » 29 אפריל 2011, 09:47

מה מכבי כתב:jol9, אתה באמת מוכן להשאיר את גרין, ברושטיין וכדיר, לשלם להם מעל 2 מליון דולר (מצטבר כולל מיסוי), רק בשביל שהם ישחקו בליגה? ביחד עם 2 זרים. מה עם ספסל? מחתימים גם שחקנים לספסל? עוד כסף. לא עדיף להשקיע את הכסף הזה בפארגו?

אתה נסחף לצד השני.
הרכב של מצ'באן כזר בכיר ופוט שגם כך אתה משלם לו משכורת, יחד עם אחד מהגארדים שלנו שפחות שיחק ביורוליג, הלפרין, כדיר וכמה ילדים, לוקח מקום שמיני בקופל בהליכה.
רוב אוהדי מכבי יראו בעין יפה מאוד את הזלזול בליגת קופל וכל היופי יהיה לראות בסוף העונה איך כל הקבוצות רבות להפסיד בכוונה כדי לא לסיים 1 בליגה ולקבל אותנו בהרכב מלא בפלייאוף.
בעל זבוב

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2011, 12:47

ברור שלא. אני כבר כמה שנים מדבר על זה שאני רוצה לראות סגל קצר במכבי ופחות נערי פוסטר בעלי משכורות של 250K ולפעמים אף הרבה יותר מזה.

בעצם בצורה פשוטה אפשר להגיד שבשביל לשחק בשלוש מסגרות, מכבי תצטרך להגדיל את התקציב שלה, וזה לא נראה סביר כרגע.
היא תשחק בשתי מסגרות, בלי כל השטויות האלה של הרכבי נוער, ותנסה לעשות את המקסימום בשתי המסגרות בהן תשתתף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2011, 12:49

בעל זבוב כתב:

אתה נסחף לצד השני.
הרכב של מצ'באן כזר בכיר ופוט שגם כך אתה משלם לו משכורת, יחד עם אחד מהגארדים שלנו שפחות שיחק ביורוליג, הלפרין, כדיר וכמה ילדים, לוקח מקום שמיני בקופל בהליכה.
רוב אוהדי מכבי יראו בעין יפה מאוד את הזלזול בליגת קופל וכל היופי יהיה לראות בסוף העונה איך כל הקבוצות רבות להפסיד בכוונה כדי לא לסיים 1 בליגה ולקבל אותנו בהרכב מלא בפלייאוף.

היופי היחידי של כל הסיפור הזה הוא באמת מה שציינת בסוף. אבל זה לא יקרה.

זה גם לא ממש ספורטיבי כל הסיפור הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מה מכבי » 29 אפריל 2011, 12:50

לא הם לא (יש עבירות, שחקנים לא משחקים 40 דקות, וההרכב הזה לא מספיק חזק לנצח כמעט אף קבוצה בליגה) הוא מסיים מקום אחרון. ונגיד שנייה שנלך איתך... איך אתה מסביר להלפרין, למצ'בן, ולגארד הפחות בכיר, מדוע הם בעונש? למה הם צריכים לשחק 3 פעמים בשבוע, ולשחק בליגה (וגם להפסיד רוב המשחקים) בעוד שאר השחקנים "הבכירים" ביום חופש. הם צריכים לנסוע לגליל, לחיפה, לאשקלון ולכל מיני חורים. אידסון פניני ואליהו נחים בבית. אתה באמת רוצה ליצור מעמדות בקבוצה? מירמור? למה הם צריכים לשחק במשחקים שהמטרה שלהם היא להפסיד ואחרים לא. נו באמת.
מה מכבי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 אפריל 2011, 16:45

http://sports.walla.co.il/?w=//1819193

אתמול נועדו ראשי הקבוצה בנושא, כאשר לפגישה הוזמנו גם גורמים עסקיים שמכבי מצויה בקשרים עמם. נכון לעכשיו מסתמנת פשרה בין ראשי הקבוצה, לפיה מכבי תצטרף לליגה האדריאטית, אבל במקביל תמשיך להופיע בליגה הישראלית. אלא שמכבי צפויה לשלוף כלפי הליגה מקל גדול: למשחקים המקומיים, לפחות בשלבים המוקדמים, תופיע עם הרכב משני. ייתכן שתשתף בעיקר שחקנים מקבוצת הנוער ותשאב מספר שחקנים מקבוצת הבת יקנעםמגידו. לצידם ישחקו הזרים השוליים יותר. שחקני המפתח יזכו למנוחה בליגה, ולצד המשחק המרכזי ביורוליג, כמובן, ישותפו בעיקר במשחקי האדריאטית. לקראת שלבי ההכרעה של הליגה הישראלית תשוב מכבי לשחק בהרכבה החזק, כדי לזכות באליפות

אני חייבת להגיד...אני לא יודעת כמה זה נכון..
זה נראה כאילו גרינוולד קרא את הפורומים של מכבי והוציא משם את התאוריה הזאת..
אבל אם כן...כיף
לדפוק אותם בעכוזון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 אפריל 2011, 17:02

Holiday_Armadillo כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//1819193

אתמול נועדו ראשי הקבוצה בנושא, כאשר לפגישה הוזמנו גם גורמים עסקיים שמכבי מצויה בקשרים עמם. נכון לעכשיו מסתמנת פשרה בין ראשי הקבוצה, לפיה מכבי תצטרף לליגה האדריאטית, אבל במקביל תמשיך להופיע בליגה הישראלית. אלא שמכבי צפויה לשלוף כלפי הליגה מקל גדול: למשחקים המקומיים, לפחות בשלבים המוקדמים, תופיע עם הרכב משני. ייתכן שתשתף בעיקר שחקנים מקבוצת הנוער ותשאב מספר שחקנים מקבוצת הבת יקנעםמגידו. לצידם ישחקו הזרים השוליים יותר. שחקני המפתח יזכו למנוחה בליגה, ולצד המשחק המרכזי ביורוליג, כמובן, ישותפו בעיקר במשחקי האדריאטית. לקראת שלבי ההכרעה של הליגה הישראלית תשוב מכבי לשחק בהרכבה החזק, כדי לזכות באליפות

אבל אם כן...כיף
לדפוק אותם בעכוזון

קשה לסמוך על פרסומים בוואלה, אבל אם זה נכון, זה באמת הולך להיות ניסוי מעניין שאני מקווה מאוד שיצליח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 29 אפריל 2011, 17:13

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//1819193

אבל אם כן...כיף
לדפוק אותם בעכוזון

קשה לסמוך על פרסומים בוואלה, אבל אם זה נכון, זה באמת הולך להיות ניסוי מעניין שאני מקווה מאוד שיצליח.

יש לזה סיכוי להצליח ונראה לי הפתרון הכי טוב למצב הקיים. מצד אחד, לא שוברים את הכלים לגמרי ולא עוזבים את הליגה. מצד שני, מבהירים למנהלת וקופל, שגם אנחנו יודעים לשלוף ציפורניים ולא נשב בחיבוק ידיים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי אבי » 29 אפריל 2011, 17:21

כעת הדעות במכבי חלוקות: קבוצת פדרמן דוחפת לכיוון עזיבה של הליגה הישראלית; שמעון מזרחי מתנגד בתוקף. אין זה פלא שדווקא פדרמן נסע לפגישה עם אנשי האדריאטית, ולא מזרחי.

כמה אירוני- שמעון מזרחי, האיש שבנה את מכבי והפך אותה לאימפריה, הורס ומחריב את הקבוצה במו ידיו בעצם ההתנגדות שלו לעזיבת ליגת קופל. אני לא מאמין שאני כותב את זה- כל הכבוד לפדרמן, שקורא נכון את המצב העגום. שלא ייכנע למזרחי בשום פנים ואופן ולא יתפשר בסוגיה הזאת, עתיד הקבוצה תלוי בכך!
סמל אישי של המשתמש
אבי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], yon1 ו־14 אורחים