המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מישהו ראה לינק למשחק?
יש את של וואלה אבל המפגרים שמו כתוביות ועוד בדיליי
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מישהו ראה לינק למשחק?
יש את של וואלה אבל המפגרים שמו כתוביות ועוד בדיליי
my man כתב:יששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jol9 כתב:my man כתב:יששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן אה...
דרך אגב למי שלא שמע צפון קרולינה אלופת המכללות אחרי סל ניצחון של מייק ג׳ורדן
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:my man כתב:יששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן אה...
דרך אגב למי שלא שמע צפון קרולינה אלופת המכללות אחרי סל ניצחון של מייק ג׳ורדן
מראדונה גם הבקיע עם היד נגד אנגליה
תבורכי
עשרים דקות אני מחפש תקציר
rc4991 כתב:קודם כל שתדעו לכם שזה היה בלתי נסבל לחכות יומיים שלמים בשביל לראות את המשחק (את התוצאה אמרו לי כבר בשישי בבוקר)
משחק ענק של סמית' וגם רנדל היה נהדר, סופו היה טוב בדקות שלו, אוחיון (כרגיל) על הפנים ופארגו גם לא הבריק
מה שחשוב זה שהניצחון הושג בהגנה רצחנית של מכבי וזה בהחלט ראוי להערכה ובטח לקראת הסדרה מול אולקר
נ.ב. - היה מדהים לראות את כמות האוהדים של מכבי במשחק הזה
my man כתב:rc4991 כתב:קודם כל שתדעו לכם שזה היה בלתי נסבל לחכות יומיים שלמים בשביל לראות את המשחק (את התוצאה אמרו לי כבר בשישי בבוקר)
משחק ענק של סמית' וגם רנדל היה נהדר, סופו היה טוב בדקות שלו, אוחיון (כרגיל) על הפנים ופארגו גם לא הבריק
מה שחשוב זה שהניצחון הושג בהגנה רצחנית של מכבי וזה בהחלט ראוי להערכה ובטח לקראת הסדרה מול אולקר
נ.ב. - היה מדהים לראות את כמות האוהדים של מכבי במשחק הזה
מי שלא שומר שבת לא יבין אוהד מכבי ששומר שבת -לעולם!
אתם לא יכולים לתאר לכם כמה זה קשה שצריך לקושש מידע מאנשים לא מזוהים...למשל אני שאלתי מאבטח של מלון בירושלים אם הוא יודע כמה מכבי והוא אמר לי שהוא לא יודע והלוואי שהפסידו- שיישרף!
בכ"מ כשראיתי שאני לא מצליח להשיג מידע החלטתי שאני כבר לא רוצה לדעת את התוצאה עד מוצ"ש ואז אני אעשה מה שכל פעם אני עושה - אשתי פותחת את המשחק על מסך מלא בלי לגלות לי את התוצאה ואז אני רואה את המשחק ב"לייב". אלא שאז בדיוק גיסי מגיע ואומר לי שהוא יודע כמה כמה...קיצר החזקתי לא יותר מ3 שניות עד שמצאתי את עצמתי חונק אותו אל הקיר במטרה להוציא ממנו את התוצאה.(שכחתי לציין שהשבעתי אותו לא לגלות לי גם אם אני תולה אותו על העץ). קיצר כשהוא נהיה סגול הוא אמר לי שמכבי ניצחה אז שיחררתי קצת ושאלתי כמה כמה..ומסתבר שמי שהוא שאל אותו אמר לו שמכבי ניצחה ב30 הפרש...
מאותו הרגע(חמישי ב12 בלילה) ועד מוצאי שבת הייתי בטוח שמכבי ניצחה ב30! אז אישתי פתחה לי במוצש מהמחצית...
הניצחון הזה היה ככל כך מתוק שאני לא יכול להסביר בכלל...ברגע שראיתי תוך כדי המשחק שזה ממש לא הולך לכיוון ה30 למכבי כבר הייתי בטוח שהפסדנו וההוא עבד עליו..
"וזר לא יבין את זאת"
חולה על הקבוצה הזו היא בדם שלי (ובגרון של גיסי)
jol9 כתב:עמיר לונ כתב:אני חושב שעשיתי אולי את הדיל הכי משתלם בכל חיי. היה לי כל כך כיף ואני חוזר צרוד ( בעיקר בגלל שצעקתי בוז בכל התקפה של אלבה ברלין).
החוויה הכי טובה מהמשחק, חוץ מעליה להצלבה היא שישבה מאחורי באולם אחת מאוהדות מכבי הותיקות ששמה הדס וכינויה ״דסי״, דיברנו לא מעט ובהחלט אפשר לומר שנהנתי יותר במשחק.
היה לי מאוד כיף לראות את לינהארט תורם בהגנה ואת רנדל, טיוס ובעיקר סמית׳, תורמים בשני צידי המגרש.
בנוסף גם הצלחתי לבלות בזמן הפנוי בברלין ועשיתי סיור segway של שלוש שעות ונהניתי מאוד ( ממליץ למי שמתכנן לטוס לברלין, זו חוויה מאוד כיפית)
נו, אז איך ברלין??
עמיר לונ כתב:אתם לא תאמינו מי היה הנוסע שישב ליד המעבר.
החציל האצטקי כתב:עמיר לונ כתב:אתם לא תאמינו מי היה הנוסע שישב ליד המעבר.
מי?
felix_r כתב:אני מנחש שזה היה סופו. זאת הסיבה שהכיסא באמצע היה פנוי
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:אני מנחש שזה היה סופו. זאת הסיבה שהכיסא באמצע היה פנוי
זה היה גם הניחוש שלי
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:אני מנחש שזה היה סופו. זאת הסיבה שהכיסא באמצע היה פנוי
זה היה גם הניחוש שלי
כנ"ל. סופו.
עמיר לונ כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:אני מנחש שזה היה סופו. זאת הסיבה שהכיסא באמצע היה פנוי
זה היה גם הניחוש שלי
כנ"ל. סופו.
גור שלף ישב לידי. כל השחקנים ישבו בספסלים שליד יציאות החירום.
במהלך הטיסה גור דיבר עם כמה מאנשי הנהלת הקבוצה, ויש לי כמה חדשות מרעישות לספר לכם.
גור שלף ישב לידי. כל השחקנים ישבו בספסלים שליד יציאות החירום.
במהלך הטיסה גור דיבר עם כמה מאנשי הנהלת הקבוצה, ויש לי כמה חדשות מרעישות לספר לכם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים