המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:מכביסט30 כתב:מיום ליום גוברת בי התחושה שאנחנו הולכים להפסיד 3-1 (2 הפסדים בטורקיה, 1-1 בהיכל)..
שמעתי היום שהמאזן של אובראדוביץ' בסדרות הוא 15-16.. תסתכלו שוב: 15 מ-16!
בשביל שנהיה מסוגלים לקחת את הסדרה הזאת יצטרכו להתחבר לנו כל כך הרבה דברים, ומנגד להתפקשש לטורקים כל כך הרבה דברים.. תסריט כמעט בדיוני..
יש להם סגל יותר טוב (ולנו את הסופרסטאר היינס), מאמן יותר טוב (ראשי) והם מגיעים בכושר יותר טוב. הם רחוקים מלהיות מילאנו!
נקודת התורפה היחידה שאני יכול למצוא אצלם שבה למכבי יתרון ברור זה הניסיון והמסורת. אולי הדבר הזה, יחד עם התעלות אדירה של מכבי (הגנתית, התקפית ומנטאלית), יוכל לעזור לנו לחולל סנסציה.. לצערי אני פסימי, אבל אני כל כך אשמח לאכול כל כובע אפשרי אם זה יקרה
הגזמה פראית ידידי, אני אומר לך שאתה תראה בימים הקרובים שהשד לא נורא כל כך. אין ספק, קבוצה טובה אולי אפילו טובה מאוד. אבל אל תזלזל בקבוצה שלך. אם נבוא כמו שבאנו לברלין, והיינס ואלכסנדר יתנו יותר ממה שנתנו בתקופה האחרונה, אנחנו נהיה בסדר.
toja27 כתב:לא חושב שיש עונה שמכבי לא מציבה לעצמה להגיע לפיינל פור כיעד. זה שיש יעדי ביניים בגדר חובה לא אומר שהם מסתפקים בזה. אם מכבי הייתה חושבת במונחים של: הגענו להצלבה- עשינו את העבודה, אני בספק גדול אם המועדון היה מגיע למה שהגיע.
roy1000 כתב:toja27 כתב:לא חושב שיש עונה שמכבי לא מציבה לעצמה להגיע לפיינל פור כיעד. זה שיש יעדי ביניים בגדר חובה לא אומר שהם מסתפקים בזה. אם מכבי הייתה חושבת במונחים של: הגענו להצלבה- עשינו את העבודה, אני בספק גדול אם המועדון היה מגיע למה שהגיע.
פיני חזר על זה שלפנר יש שחקנים מוכשרים יותר והסיכויים של מכבי לא כל כך טובים.
מכביסט30 כתב:toja27 כתב:מכביסט30 כתב:מיום ליום גוברת בי התחושה שאנחנו הולכים להפסיד 3-1 (2 הפסדים בטורקיה, 1-1 בהיכל)..
בשביל שנהיה מסוגלים לקחת את הסדרה הזאת יצטרכו להתחבר לנו כל כך הרבה דברים, ומנגד להתפקשש לטורקים כל כך הרבה דברים.. תסריט כמעט בדיוני..
יש להם סגל יותר טוב (ולנו את הסופרסטאר היינס), מאמן יותר טוב (ראשי) והם מגיעים בכושר יותר טוב. הם רחוקים מלהיות מילאנו!
נקודת התורפה היחידה שאני יכול למצוא אצלם שבה למכבי יתרון ברור זה הניסיון והמסורת. אולי הדבר הזה, יחד עם התעלות אדירה של מכבי (הגנתית, התקפית ומנטאלית), יוכל לעזור לנו לחולל סנסציה.. לצערי אני פסימי, אבל אני כל כך אשמח לאכול כל כובע אפשרי אם זה יקרה
הגזמה פראית ידידי, אני אומר לך שאתה תראה בימים הקרובים שהשד לא נורא כל כך. אין ספק, קבוצה טובה אולי אפילו טובה מאוד. אבל אל תזלזל בקבוצה שלך. אם נבוא כמו שבאנו לברלין, והיינס ואלכסנדר יתנו יותר ממה שנתנו בתקופה האחרונה, אנחנו נהיה בסדר.
אתה.. באמת תולה את תקוותיך בשחקן כמו היינס..?
אני מקווה שהיינס לא יקבל מעבר לדקות גארבג' אם יהיו או דקות מנוחה לשחקנים מובילים.. אם אפשר שהוא לא יקבל בכלל דקות כמו בברלין, אז זה בכלל יהיה מושלם. אני לא סומך עליו ועל יכולת הובלת הכדור המפוקפקת שלו בשיט.
ואני לא מזלזל בקבוצה שלי, אני פשוט מנסה להוריד ציפיות.. אם נפתיע זה יהיה הכי מתוק שיש מבחינתי ומבחינת כולם.
אני רק מקווה שלא תיווצר סיטואציה במשחק שאפשר היה לנצח אותו ולא ננצח בסוף.. זה המצב הכי מחורבן שיש..
מכביסט30 כתב:toja27 כתב:מכביסט30 כתב:מיום ליום גוברת בי התחושה שאנחנו הולכים להפסיד 3-1 (2 הפסדים בטורקיה, 1-1 בהיכל)..
אני מקווה שהיינס לא יקבל מעבר לדקות גארבג' אם יהיו או דקות מנוחה לשחקנים מובילים.. אם אפשר שהוא לא יקבל בכלל דקות כמו בברלין, אז זה בכלל יהיה מושלם. אני לא סומך עליו ועל יכולת הובלת הכדור המפוקפקת שלו בשיט.
ואני לא מזלזל בקבוצה שלי, אני פשוט מנסה להוריד ציפיות.. אם נפתיע זה יהיה הכי מתוק שיש מבחינתי ומבחינת כולם.
אני רק מקווה שלא תיווצר סיטואציה במשחק שאפשר היה לנצח אותו ולא ננצח בסוף.. זה המצב הכי מחורבן שיש..
toja27 כתב:אל תאמין למה שפיני אומר. במקרה שלו זה כל כך שקוף שהוא מנסה להסיט את הלחץ מהקבוצה. זאת לא הפעם הראשונה שהוא אומר משהו כזה.יכול להיות שהוא אומר בזה אמת חלקית אבל לא את כולה.אני חושד שיש גם סוג מלחמה פסיכולוגית בכל הדיבורים של 'אול אין' על המשחק הראשון, אולי כדי להלחיץ את שחקני פנר' על ההתחלה. אם למשחק הראשון יש כל כך הרבה משמעות מבחינת מכבי, אתה לא יוצא ומכריז על זה בכל ראיון אפשרי.
אפרופו, אוברדוביץ' באמירות הפוכות:" הם אלופי אירופה, אז איך אנחנו פייבוריטים?" ברור שזה חלק ממלחמה פסיכולוגית.
toja27 כתב:http://one.co.il/Article/14-15/2,17,1219,0/249352.html?ref=hp
מדאיג.
toja27 כתב:yzafrir כתב:בתחילת העונה ההנהלה הציבה את הטופ 8 כמטרה ואת זה מכבי השיגה . זה גם המטרה שהציבו שנה שעברה רק שאז הצליחו להשיג גם את הקצפת וגם את הדובדבן.
אין מה לעשות אבל זאת עובדה שמכבי מגיעים לא במצב אידיאלי לעומת פנר שנימצאת בכושר טוב , ואני בטוח שכולם מסכימים איתי שפנר' של העונה טובה יותר ממילאנו של עונה שעברה...הסיכויים נוטים לפנר' זה ברור אבל בכל זאת אנחנו מכבי !!!
לא חושב שיש עונה שמכבי לא מציבה לעצמה להגיע לפיינל פור כיעד. זה שיש יעדי ביניים בגדר חובה לא אומר שהם מסתפקים בזה. אם מכבי הייתה חושבת במונחים של: הגענו להצלבה- עשינו את העבודה, אני בספק גדול אם המועדון היה מגיע למה שהגיע.
my man כתב:אני גם חושב שמכבי צריכה לשמור בוקס אנד וואן על גאודלוק...תעצור את השלשות שלו וכל הריווח שלהם הולך(טוב כמעט בגלל בוגדנוביץ')...ומה שיש להם להציע בתוך הצבע לא כזה מפחיד..