המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
משה כתב:סבתא של וסלי כבר לקח לנו פעם אחת פיינל פור.
מכביסט30 כתב:נוק אאוט של השועל לטירון ועוזרו המעוטר..
יוסי22 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:גודס היה צריך לנהל את המשחק.
כן להשתמש בספסל
כן לעצור את הריצה שלהם עם פסקי זמן
כן לעשות התאמות משלו למה שקורה על המגרש
כן לשחק פנימה יותר
באמת לא מבין את הדברים שאתה אומר כאן.
אני לא מבין מה אתה אומר. כל שחקני הספסל ששיחקו פרט לטיוס עשו רק נזק.
הוא ניסה לשחק פנימה לסופו, אבל בשלב מסויים היינס ופארגו הפסיקו לעשות את זה.
נראה לי מצחיק להאשים את גודס בהפסד הזה. פיני וגודס עשו בית ספר לאוברדוביץ', אבל מה לעשות שלאוברדוביץ' יש 3 שחקני NBA ולגודס יש רק את פארגו?
הציפיות לא ריאליות ואמרתי את זה עוד לפני המשחק.
סופו לא היה על הפרקט בין הדקה ה-8 לדקה ה-28 , זו טירונות של גודס שעלתה למכבי ביוקר .
היה חייב לעלות עם סופו בתחילת המחצית כדי ללכת פנימה ולתת למכבי עוד אופציה בהתקפה , אגב הוא דווקא ייצב את המשחק כשעלה לשחק ודי עצר את הדהירה של פנרבחצ'ה אבל זה כבר היה מאוחר מידי כשהמומנטום היה לחלוטין בצד הלא נכון .
שחף כתב:תפסיקו לקשקש..."נוק אאוט לשועל". פנר שיחקו רע מאוד 30 דקות וחזרו עם הרבה מאוד מזל. הילד סיפאחי עשה 5 נקודות, פרזדליץ' שלא פוגע קלע עוד שלשה וכו' וכו'. אשם בזה גם גודס שלא ניהל רוטציה באופן סביר
חנו'ש כתב:משה כתב:סבתא של וסלי כבר לקח לנו פעם אחת פיינל פור.
גם השדרים דיברו על זה במשחק, אבל אני ממש לא זוכרת את ווסלי בפרטיזן ההיא שהדיחה אותנו.
הוא שיחק שם באותה עונה??
Holiday_Armadillo כתב:גודס איבד את הצפון
לא רק שהוא גרם לזה שהם לאט לאט חזרו למשחק אלא גם החליט שיש רבע שלם לצמק את ההפרש הלא גדול אבל הוא יילך על שחקן כמו היינס רק בשביל שלשות התאבדות שאולי ייכנסו ואולי לא
חנו'ש כתב:משה כתב:סבתא של וסלי כבר לקח לנו פעם אחת פיינל פור.
גם השדרים דיברו על זה במשחק, אבל אני ממש לא זוכרת את ווסלי בפרטיזן ההיא שהדיחה אותנו.
הוא שיחק שם באותה עונה??
toja27 כתב:מכבי עצרה את בוגדנוביץ', אני לא מבין למה אתה משכתב לנו את המשחק מחדש?
roy1000 כתב:toja27 כתב:מכבי עצרה את בוגדנוביץ', אני לא מבין למה אתה משכתב לנו את המשחק מחדש?
היא לא עצרה כלום מבוגדנוביץ'. הוא הגיע לסל מתי שרצה וכל ההגנה של מכבי קפצה עליו. איך אתה חושב שווסלי לקח את כל הריבאונד התקפה?
שחף כתב:בוגדאנוביץ' שחקן NBA כמו שיניב גרין סנטר יורוליג. מכבי פירקה אותו לגמרי והוא ילד עם פריים של אוחיון. ווסלי היה כישלון מוחלט ב-NBA. אני מציע לך לבדוק את השורות הסטטיסטיות שלו. לדווין סמית' יש יותר סיכוי לשחק ב-NBA ממנו. זה שהוא חוגג אחרי כל סל כאילו הוא זכה ביורוליג זה עלוב אבל זה לא הופך אותו לשחקן טוב יותר. בינינו, למילאנו אשתקד היה חומר שחקנים הרבה יותר טוב. אבל כנראה שגם למכבי
גל גל כתב:תירגעו בסדרות הצלבה בדרך כלל מנצחים את המשחק השני
הבעיה היחידה שאנחנו סחוטים
גל גל כתב:תירגעו בסדרות הצלבה בדרך כלל מנצחים את המשחק השני
הבעיה היחידה שאנחנו סחוטים
משתמשים הגולשים בפורום זה: BIG sofo, Google Adsense [Bot], omerk ו־25 אורחים