הצלבה משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה - שלישי 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה - שלישי 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אפריל 2015, 22:51

גל גל כתב:אני באמת לא מבין למה פארגו הפסיק לחדור

הוא בטח כבר היה גמור וגם כשניסה קצת וכבר די עצרו אותו (והביאו עליו מלא פעמים דאבל)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 14 אפריל 2015, 22:52

בעברית קוראים לזה עייפות זה היה בולט גם לעין של מי שלא מבין כדורסל...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 22:52

toja27 כתב:רוי, זה די ברור כשמש שכל העניין כאן הוא להגן על מה שאמרת לפני המשחק. כאילו במקרה כל הפורום ראה משחק אחד ואתה אחר? בסדר אתה מוזמן לחשוב מה שבא לך ושמלכתחילה לא היה לנו סיכוי מולם כי הם קבוצה כל כך מוכשרת אבל נראה לי כולם ראו שהמשחק כבר היה בידיים שלנו ופשוט נתנו אותו בחוסר אחריות במיוחד מצד צוות האימון ומשחק לא טוב של סמית.

ואתה לא חושב ש"זה היה בידיים שלנו" בזכות גודס ופיני? אפילו קצת? או שזה היה בידיים שלנו כי רנדל בעצם יותר טוב מאתוני דייויס, וסמית' יותר טוב מפארקר?

אני חושב שגודס טעה עם ניהול הדקות של סופו. הוא היה צריך לעלות איתו במחצית השניה. חוץ מזה, אני חושב שתוכנית המשחק הייתה מצויינת ומכבי הצליחה לכפות את הסגנון שלה למשך 3 רבעים. להגיד שגודס היה צריך לתת יותר דקות לספסל כשעל הספסל יושב היינס זה מצחיק.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 14 אפריל 2015, 22:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 14 אפריל 2015, 22:52

רוי, נסחפת לגמרי עם בוגדנוביץ. שחקן מוכשר, יהיה ב-nba, אבל לא בגללו הפסדנו. הוא לא טוב מסמית, למען האמת שניהם לא היו משהו הערב. הפסדנו בגלל שגודס חסר ניסיון וטמבל במעמד הזה והוא ניהל את המשחק באופן גרוע, ובגלל שוסלי היה בזון מטורף. בנוסף, שסמית לא בדאבל פיגרס אין לנו מה למכור. מסכים עם הדעות שבמשחק הבא גאודלוק יכול להתעלל בנו ופארגו ואוחיון יכולים לחזור לבינוניות, מקווה שלא כך יהיה. תכלס, תחושה של פספוס
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אפריל 2015, 22:53

הכי עיצבן אותי במשחק הזה זה הדקות והשימוש בסופו
כישלון מקצועי גדול של גודס והקבוצה כי הוא היה יכול לשנות לגמרי את המשחק במחצית השניה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 22:54

er79 כתב:רוי, נסחפת לגמרי עם בוגדנוביץ. שחקן מוכשר, יהיה ב-nba, אבל לא בגללו הפסדנו. הוא לא טוב מסמית, למען האמת שניהם לא היו משהו הערב. הפסדנו בגלל שגודס חסר ניסיון וטמבל במעמד הזה והוא ניהל את המשחק באופן גרוע, ובגלל שוסלי היה בזון מטורף. בנוסף, שסמית לא בדאבל פיגרס אין לנו מה למכור. מסכים עם הדעות שבמשחק הבא גאודלוק יכול להתעלל בנו ופארגו ואוחיון יכולים לחזור לבינוניות, מקווה שלא כך יהיה. תכלס, תחושה של פספוס

באיזה זון היה ווסלי? הוא עשה דאנקים של אחד על אפס. לא קלע אפילו סל אחד שאני זוכר מטווח של יותר ממטר. אולי באמת ראיתי משחק אחר.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אפריל 2015, 22:55

המשחק הזה מאוד מזכיר את המשחק נגד פאו בתחילת הטופ 16 כשמכבי שיחקו מצויין ופספסו ניצחון. המשחק ההוא התחיל תקופה טובה אבל הפעם אין למכבי שחקני ספסל כדי שימשיכו את התקופה הטובה . גודס אולי עשה טעות כשלא חיפש שפנים מהספסל כמו סילבן או אלכסנדר אבל מצד שני לבנות על הכושר של סילבן שיושיע זה לא פחות מהתאבדות.
פנר' קבוצה טובה יותר ממכבי בעומק שלה ובכשרון בקוו הקידמי אבל קוו הגארדים שלה קצת איטי ובעייתי . פארגו עשה בדיוק מה שהיה צריך לעשות ונתן משחק ענק גם בניהול המשחק שלא אבל כמה הוא יוכל לסחוב את הקבוצה במיוחד שסית' היה פאסיבי בהתקפה . אחרי הצגה כזאת של פארגו אני מקווה שההנהלה מבינה שחייבים לממש לו את האפציה ועם חיזוק מתאים לידו זה יכול לעבוד מעולה.
אין מה לעשות אבל מכבי הגיע פצועה וחבולה ובאמת נתנה הכל ושיחקה מצויין אבל זה לא הספיק הפעם .
מה שכן אני ניזכר בסדרה עם טאו שהפסדנו את המשחק הראשון בפער לא גדול וזה נתן תיקווה לקראת המשחק השני שבסוף פארגו ניצח לנו...בשביל לעשות את זה גודס יצטרך שפנים חדשים אבל שקודם כל ישלוף אותם בכלל. יוגב היה היום סוג של שפן לאור התקופה האחרונה שלו ( והצדיק את החוזה שרוצים לתת לו ) אבל זה עדיין נקודות משחקן חמישייה ולא משחקן ספסל.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 אפריל 2015, 22:55

itai7 כתב:לא יכול להיות שסילבן לנדסברג, שחקן כשיר (נכון שלא שיחק יותר ממשחק אחד, אבל היי, אי אפשר לקרוא למה שהיינז עשה באותה תקופה...לשחק) לא מקבל אפילו שניה על הפרקט...אפילו להכניס ל3 דק' בשביל שיהיה לך קלע לדקות האחרונות זה משהו הגיוני, בטח כשאתה מוביל בדו-ספרתי, היה עוזר כשסמית כמעט מת על הפרקט (במהלך כל המחצית השניה..).

הוא כנראה פחד מהרכות ההגנתית שלו עם החזרה מפציעה במשחק כל כך אינטנסיבי ואפשר להבין אותו אבל כשסמית פצוע לא היתה ברירה .

לינהרט קצת איכזב אותי היום , אני מאוד אוהב אותו אבל משהו ברמה הזו כנראה קצת גדול עליו והוא היה רע מאוד .

פארגו הפסיק לחדור כי נגמר לו האוויר , שחקן אחד לא יכול לנצח משחק לבד מול קבוצה עמוקה ומוכשרת כמו פנרבחצ'ה , זה היה ברור מהתחלה אבל דווקא הוא התחיל להפעיל את רנדל וטיוס יפה מאוד בהמשך .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 14 אפריל 2015, 22:55

toja27 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:נראה לי שאתה בכח מנסה להיאחז במה שאמרת לפני המשחק שפנר' שהיא קבוצה מוכשרת בהרבה. בפועל ראינו בדיוק את יחסי הכוחות. הובלנו ב11 הפרש ופנר' חזרה למשחק עם קינן סיפהי, בלי ביילצה ובלי ואסלי בעוד שגודס לא הוריד את פארגו וטיוס לדקה. אכזבה ענקית מגודס... איפה פיני????

אז כנראה שראינו משחק אחר. לפנר יש שלישייה שהם בליגה אחרת לגמרי ממה שיש למכבי.
מכבי באו מוכנים למשחק ונתנו מחלמה ענקית, אבל זה לא הליגה של מכבי, עם כל הכבוד לרנדל וסמית'.
רוצה להאשים את גודס ולחיות בסרט שרנדל טוב מבייליצה וטיוס טוב מווסלי וסמית' טוב מבוגדנוביץ' אז זו כמובן זכותך, אבל זה פשוט לא נכון.
מכבי הצליחה להפתיע את פנר היום וזה 100% לזכות גודס ופיני. את הבדלי הרמות כנראה שנראה יותר בעוצמה במשחקים הבאים.

רוי, זה די ברור כשמש שכל העניין כאן הוא להגן על מה שאמרת לפני המשחק. כאילו במקרה כל הפורום ראה משחק אחד ואתה אחר? בסדר אתה מוזמן לחשוב מה שבא לך ושמלכתחילה לא היה לנו סיכוי מולם כי הם קבוצה כל כך מוכשרת אבל נראה לי כולם ראו שהמשחק כבר היה בידיים שלנו ופשוט נתנו אותו בחוסר אחריות במיוחד מצד צוות האימון ומשחק לא טוב של סמית.

לגמרי... הפרופסור יירד מהפסים היום... מסתבר שמכבי שיחקה היום מול פורטלנד בכלל ולא מול פנרבחצ'ה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 22:55

כי בתחילת המשחק שמו עליו את זיזיס וברבע השלישי העבירו עליו את גאודלוק ועשו עליו טראפ (דאבל טים) על כל חסימה.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 14 אפריל 2015, 22:55

דרך אגב, בוגדאנוביץ' קלע הערב 5 נקודות. 1 מ-9 מהשדה. 3 אסיסטים ו-2 איבודים. מדד 4. פירק את ההגנה של מכבי כמו שהיינס פירק את ההגנה של הטורקים. בעצם, סטטיסטית הייתה להם שורה די דומה אז אול זה גם נכון
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 14 אפריל 2015, 22:55

למה? כי לא נשאר לו כוחות. מאותה סיבה שהוא התחיל לאבד כדורים. תשאל את המאמן הגאון שלנו למה הוא לא הוריד אותו כל המשחק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אפריל 2015, 22:56

אני מאוד עצבני על ניהול המשחק של גודס במחצית השניה אבל חלק גדול מהקרדיט לאיך שמכבי שיחקה ב-25 דקות הראשונות מגיע לו אז בואו נגזים פחות עם הביקורת אליו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 14 אפריל 2015, 22:56

רוי, הוא היה בלתי עציר, מה זה משנה איך הוא עשה את הסל? גם טיוס עושה סלים כאלה. לקחת ריבאונד התקפה ולקבוע סל זה גם נתון שלא ניתן להמעיט בערכו. לדעתי הוא בכלל עשה עלינו שיא עונה אישי
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אפריל 2015, 22:56

יוסי22 כתב:
itai7 כתב:לא יכול להיות שסילבן לנדסברג, שחקן כשיר (נכון שלא שיחק יותר ממשחק אחד, אבל היי, אי אפשר לקרוא למה שהיינז עשה באותה תקופה...לשחק) לא מקבל אפילו שניה על הפרקט...אפילו להכניס ל3 דק' בשביל שיהיה לך קלע לדקות האחרונות זה משהו הגיוני, בטח כשאתה מוביל בדו-ספרתי, היה עוזר כשסמית כמעט מת על הפרקט (במהלך כל המחצית השניה..).

הוא כנראה פחד מהרכות ההגנתית שלו עם החזרה מפציעה במשחק כל כך אינטנסיבי ואפשר להבין אותו אבל כשסמית פצוע לא היתה ברירה .

לינהרט קצת איכזב אותי היום , אני מאוד אוהב אותו אבל משהו ברמה הזו כנראה קצת גדול עליו והוא היה רע מאוד .

פארגו הפסיק לחדור כי נגמר לו האוויר , שחקן אחד לא יכול לנצח משחק לבד מול קבוצה עמוקה ומוכשרת כמו פנרבחצ'ה , זה היה ברור מהתחלה אבל דווקא הוא התחיל להפעיל את רנדל וטיוס יפה מאוד בהמשך .

לינהארט נתן הגנה גדולה הערב על גאודלוק
הוא ואוחיון פשוט אימללו אותו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 14 אפריל 2015, 22:57

roy1000 כתב:
toja27 כתב:רוי, זה די ברור כשמש שכל העניין כאן הוא להגן על מה שאמרת לפני המשחק. כאילו במקרה כל הפורום ראה משחק אחד ואתה אחר? בסדר אתה מוזמן לחשוב מה שבא לך ושמלכתחילה לא היה לנו סיכוי מולם כי הם קבוצה כל כך מוכשרת אבל נראה לי כולם ראו שהמשחק כבר היה בידיים שלנו ופשוט נתנו אותו בחוסר אחריות במיוחד מצד צוות האימון ומשחק לא טוב של סמית.

ואתה לא חושב ש"זה היה בידיים שלנו" בזכות גודס ופיני? אפילו קצת? או שזה היה בידיים שלנו כי רנדל בעצם יותר טוב מאתוני דייויס, וסמית' יותר טוב מפארקר?

אני חושב שגודס טעה עם ניהול הדקות של סופו. הוא היה צריך לעלות איתו במחצית השניה. חוץ מזה, אני חושב שתוכנית המשחק הייתה מצויינת ומכבי הצליחה לכפות את הסגנון שלה למשך 3 רבעים. להגיד שגודס היה צריך לתת יותר דקות לספסל כשעל הספסל יושב היינס זה מצחיק.

התכנית משחק שלו בהתחלה הוכיחה את עצמה מצויין אבל בכל מה שקשור לתכנית תוך כדי משחק הציון הוא -נכשל!
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שחף » 14 אפריל 2015, 22:58

לינהארט זה לא שחקן לרמות האלה לצערי. הוא באמת מחליף נחמד ושחקן טוב יחסית לסכומים שמשלמים לו אבל עצם זה שהוא משחק כל כך הרבה אומרת משהו על הספסל שלנו ולא משהו טוב.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 14 אפריל 2015, 22:58

מכביסט30 כתב:גודס כשל כישלון מוחלט עם הספסל היום. אין סרט שאתה בא לרבע רביעי אחרי ששחקת את פארגו ואוחיון למוות, גרמת לעבירה רביעית מיותרת של רנדל בשלב מוקדם ולא ניצלת יותר דקות של סופו כשהיה אפשר. פארגו היה בזון מטורף, אבל היה צפוי כאור יום שפנר בסופו של דבר תלמד אותו ותדע לנצל את העייפות שלו. זה פשוט לא עובד ככה..
ופה הנוק אאוט של אובראדוביץ'. ידע ללחוץ על הדוושה בזמן וגודס היה פשוט חסר אונים..

זה גם מה שאני אמרתי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 22:58

jol9 כתב:לגמרי... הפרופסור יירד מהפסים היום... מסתבר שמכבי שיחקה היום מול פורטלנד בכלל ולא מול פנרבחצ'ה.

אני עדיין לא פרופסור ועדיין לא מתייחס לעצמי בגוף שלישי.
מכבי שיחקה מול חבורה של שחקנים עדיפים (שמאומנת בצורה קטסטרופלית). רוצים להאמין אחרת ולהאשים את גודס? לכו על זה. שיהיה לכם לבריאות. לי זה נראה מגוחך.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 אפריל 2015, 22:59

yzafrir כתב:המשחק הזה מאוד מזכיר את המשחק נגד פאו בתחילת הטופ 16 כשמכבי שיחקו מצויין ופספסו ניצחון. המשחק ההוא התחיל תקופה טובה אבל הפעם אין למכבי שחקני ספסל כדי שימשיכו את התקופה הטובה . גודס אולי עשה טעות כשלא חיפש שפנים מהספסל כמו סילבן או אלכסנדר אבל מצד שני לבנות על הכושר של סילבן שיושיע זה לא פחות מהתאבדות.
פנר' קבוצה טובה יותר ממכבי בעומק שלה ובכשרון בקוו הקידמי אבל קוו הגארדים שלה קצת איטי ובעייתי . פארגו עשה בדיוק מה שהיה צריך לעשות ונתן משחק ענק גם בניהול המשחק שלא אבל כמה הוא יוכל לסחוב את הקבוצה במיוחד שסית' היה פאסיבי בהתקפה . אחרי הצגה כזאת של פארגו אני מקווה שההנהלה מבינה שחייבים לממש לו את האפציה ועם חיזוק מתאים לידו זה יכול לעבוד מעולה.
אין מה לעשות אבל מכבי הגיע פצועה וחבולה ובאמת נתנה הכל ושיחקה מצויין אבל זה לא הספיק הפעם .
מה שכן אני ניזכר בסדרה עם טאו שהפסדנו את המשחק הראשון בפער לא גדול וזה נתן תיקווה לקראת המשחק השני שבסוף פארגו ניצח לנו...בשביל לעשות את זה גודס יצטרך שפנים חדשים אבל שקודם כל ישלוף אותם בכלל. יוגב היה היום סוג של שפן לאור התקופה האחרונה שלו ( והצדיק את החוזה שרוצים לתת לו ) אבל זה עדיין נקודות משחקן חמישייה ולא משחקן ספסל.

אתה יודע מה משותף לשני המשחקים ?

הרבה דקות ללינהרט שלא מספיק טוב כשהעסק נכנס למאני טיים , לא יודע אבל כנראה יש סיבה למה גודס כמעט ולא ספר אותו כשלאנדסברג היה ברוטציה , משהו שם חלש מידי ברמות האלו , מאוד איכזב אותי היום .

אני מקווה שלאנדסברג בכושר מספיק טוב למשחק הבא , הוא עשוי להיות מאוד משמעותי .
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים