המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:נראה לי שזה לא משנה באיזה לשון זה עבר או עתיד זה כנראה לא יקרה. אולי עדיף שנפסיד היום או ביום שני כדי שמישהו יפתח את הברז....
שחף כתב:נראה לי שזה לא משנה באיזה לשון זה עבר או עתיד זה כנראה לא יקרה. אולי עדיף שנפסיד היום או ביום שני כדי שמישהו יפתח את הברז....
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:נראה לי שזה לא משנה באיזה לשון זה עבר או עתיד זה כנראה לא יקרה. אולי עדיף שנפסיד היום או ביום שני כדי שמישהו יפתח את הברז....
בחיים לא נתקלתי בדילמה של ''אני רוצה שננצח,אבל אולי כדאי שנפסיד בשביל שיביאו רכש''..
תמיד מנצחים..ואם אתה חושב שמכבי לא מודעים לזה שצריך שחקן ורק רכש יעיר אותם ואם חס וחלילה נראה טוב אז הם יירדו מזה..אז אתה באמת לא חי במציאות..
מספיק כבר עם המשפטים האלה של ''כדאי שנפסיד בשביל שיביאו רכש''..זה כבר איזה פעם רביעית או חמישית שאני שומעת את זה בפורום בשבועיים האחרונים..תפסיקו לדבר ככה..
זה כמו ששחקן של מכבי יעזוב ומישהו יגיד ''לא יודע מה בא לי,שמכבי ינצחו אותו כשניפגש או שהוא ייתן תצוגה מפלצתית מאיתנו ונפסיד''..וואלה? אתה לא יודע מה בא לך?
אני לא אומרת שגליצ'ים מקובלים עליי..אבל זה ספורט..
אם שנה אחת תהיה לנו שנה מתחת לציפיות..אז מה? אז עוברים לשנה הבאה..צריך להבין שבספורט יש עניין של שנה כן שנה לא שנה למה לא..
אז שנה אחת הדברים לא הסתדרו כמו שצריך,השוק זוועה..עושים את המקסימום עם מה שאפשר ומסתכלים קדימה
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:נראה לי שזה לא משנה באיזה לשון זה עבר או עתיד זה כנראה לא יקרה. אולי עדיף שנפסיד היום או ביום שני כדי שמישהו יפתח את הברז....
בחיים לא נתקלתי בדילמה של ''אני רוצה שננצח,אבל אולי כדאי שנפסיד בשביל שיביאו רכש''..
תמיד מנצחים..ואם אתה חושב שמכבי לא מודעים לזה שצריך שחקן ורק רכש יעיר אותם ואם חס וחלילה נראה טוב אז הם יירדו מזה..אז אתה באמת לא חי במציאות..
מספיק כבר עם המשפטים האלה של ''כדאי שנפסיד בשביל שיביאו רכש''..זה כבר איזה פעם רביעית או חמישית שאני שומעת את זה בפורום בשבועיים האחרונים..תפסיקו לדבר ככה..
זה כמו ששחקן של מכבי יעזוב ומישהו יגיד ''לא יודע מה בא לי,שמכבי ינצחו אותו כשניפגש או שהוא ייתן תצוגה מפלצתית מאיתנו ונפסיד''..וואלה? אתה לא יודע מה בא לך?
אם שנה אחת תהיה לנו שנה מתחת לציפיות..אז מה? אז עוברים לשנה הבאה..צריך להבין שבספורט יש עניין של שנה כן שנה לא שנה למה לא..
אז שנה אחת הדברים לא הסתדרו כמו שצריך,השוק זוועה..עושים את המקסימום עם מה שאפשר ומסתכלים קדימה
מה זוועתי בשוק שבו הטופ סקורר של היורוליג שחקן פנוי כשכל הקבוצות כבר סגרו את הסגל שלהן? לעוף בשלב הראשון זה קטסטרופה כלכלית שיכולה להשפיע עלינו גם בשנה הבאה, כי אז באמת יהיה חור גדול בתקציב. מעבר לזה שלקבוצה בתקציב של מכבי זה לא אמור לקרות. לגבי ''אם מפסידים אז הבעלים מתעוררים''. מה לעשות שזה נכון. ראינו את זה עם מרכוס בראון לפני שלוש שנים.
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:נראה לי שזה לא משנה באיזה לשון זה עבר או עתיד זה כנראה לא יקרה. אולי עדיף שנפסיד היום או ביום שני כדי שמישהו יפתח את הברז....
מה זוועתי בשוק שבו הטופ סקורר של היורוליג שחקן פנוי כשכל הקבוצות כבר סגרו את הסגל שלהן? לעוף בשלב הראשון זה קטסטרופה כלכלית שיכולה להשפיע עלינו גם בשנה הבאה, כי אז באמת יהיה חור גדול בתקציב. מעבר לזה שלקבוצה בתקציב של מכבי זה לא אמור לקרות. לגבי ''אם מפסידים אז הבעלים מתעוררים''. מה לעשות שזה נכון. ראינו את זה עם מרכוס בראון לפני שלוש שנים.
EulGam05 כתב:מה שעוד יותר מדהים בגישה של "בוא נפסיד בשביל להתחזק" הוא שאפשר ליישם אותה גם במקרה שלאנגפורד מגיע. הרי למה לעצור בלאנגפורד אם אפשר להפסיד עוד קצת עם לאנגפורד בשביל להתחזק עוד יותר?
asafb96 כתב:EulGam05 כתב:מה שעוד יותר מדהים בגישה של "בוא נפסיד בשביל להתחזק" הוא שאפשר ליישם אותה גם במקרה שלאנגפורד מגיע. הרי למה לעצור בלאנגפורד אם אפשר להפסיד עוד קצת עם לאנגפורד בשביל להתחזק עוד יותר?
אשכרה... בוא נקבל חודש בראש ונחתים את וויד...
אני באמת לא מאמין שאני רואה אוהדי מכבי שמאחלים להפסד של הקבוצה.. לא משנה באיזה מצב וסיטואציה, זה פשוט הזוי.
מקאדו כתב:מכבי לא נחלשה ביחס לשנה שעברה ובשתיי הנקודות החשובות גבוהה ורכז היא היתחזקה ועוד איך , ג'יימס הוא תוספת נטו שלא בא במקום או על חשבון שחקן אחר ( בינתיים) ופארמר הוא רכז יותר טוב מפארגו { למרות שההגזמות הפראיות לגביו ממשיכות ומתעצמות מיום ליום ) , סמית בכישרון לא נופל מאידסון שגם הוא שחקן טוב אבל לא כזה גדול כמו שעושים ממנו וסוף העונה שעברה קצת גרם לחלק מהאנשים לשכוח עונה וחצי דיי אפורות.
כל זה כל עוד פארמר פה וכשהוא ילך כל התמונה תשתנה.
yarinsaky כתב:כרמל, העניין עם השוק החלש נשמע לי תירוץ די קלוש. עובדה שקבוצות אחרות באירופה כן הצליחו להתחזק בשחקני נ.ב.א לשנה שלמה.
זה כמובן כרוך בהוצאה כספית גדולה, אבל זה כל העניין. יש כסף - יש שוק. אין כסף - אין שוק.
אני חושב שיש כאן פספוס עצום של מכבי. לא כל קיץ השוק האמריקאי יהיה כל כך פתוח ואולי היה צריך לעשות יותר מאמץ לכיוון שחקני נ.ב.א דרג
שני ולנסות להחתים אותם לשנה או יותר .
סתם דוגמא- דחואן סמרס של סיינה חתם לשנתיים ( עם אופציית יציאה בקיץ הבא בלבד ).
או סוני ווימס שחתם לשנה שלמה בז'אלגריס, לא בדיוק הקבוצה הכי עשירה באירופה.
אני בכלל לא מדבר על שחקנים כמו סאשה של פילזן או אנדרסון של סיינה.( בטח לא על קרסטיץ' ).
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־15 אורחים