16 אפריל 2015, 23:26
rc4991 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מאמן טוב מאוד ובכלל לא אוברייטד. אם הוא מביא את הטורקים לפיינל פור, זה יהיה אחד ההישגים הגדולים שלו.
אני לא מבין מה הישג כזה גדול בלנצח קבוצה עם חצי מהתקציב שלך? באמת. זה כמו להגיד שאם ננצח את מגדל בסדרה על האליפות זה יהיה הישג גדול.
הישג גדול זה לעשות מה שבלאט עשה. אוברדוביץ' מביא את פנר למקום שבו היא אמורה להיות. זה הכל.
אתה רק לפני רגע דיברת על המאזן בטופ 16, על המאזן בבית המוקדם, על היכולת הכללית, על הכשרון....
אני בסה"כ מתרגם את זה לקרדיט למאמן שלקח את הקבוצה הכי גבוה שקבוצה טורקית הגיעה מזה למעלה מעשור.
אין קשר לסדרה מול מכבי, כי אם פנר לא היתה נותנת טופ 16 מצויין, אז הוא היה מגיע לסדרה מול בארסה בלי יתרון ביתיות....
זה הורג אותי, למה כל כך הרבה סופרלטיבים על מאמן שבסך הכל הוציא את המצופה מהקבוצה שלו?[
בא לי שיקח פעם אחת קבוצה שלא מחזיקה בתקציה עתק/בלתי מוגבל ואז נראה כמה רחוק הוא יביא אותם
16 אפריל 2015, 23:27
16 אפריל 2015, 23:27
my man כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מאמן טוב מאוד ובכלל לא אוברייטד. אם הוא מביא את הטורקים לפיינל פור, זה יהיה אחד ההישגים הגדולים שלו.
אני לא מבין מה הישג כזה גדול בלנצח קבוצה עם חצי מהתקציב שלך? באמת. זה כמו להגיד שאם ננצח את מגדל בסדרה על האליפות זה יהיה הישג גדול.
הישג גדול זה לעשות מה שבלאט עשה. אוברדוביץ' מביא את פנר למקום שבו היא אמורה להיות. זה הכל.
אתה רק לפני רגע דיברת על המאזן בטופ 16, על המאזן בבית המוקדם, על היכולת הכללית, על הכשרון....
אני בסה"כ מתרגם את זה לקרדיט למאמן שלקח את הקבוצה הכי גבוה שקבוצה טורקית הגיעה מזה למעלה מעשור.
אין קשר לסדרה מול מכבי, כי אם פנר לא היתה נותנת טופ 16 מצויין, אז הוא היה מגיע לסדרה מול בארסה בלי יתרון ביתיות....
אתה מתכוון לומר שרק קבוצה אחת טורקית(אפס פילזן) הצליחה אי פעם להעפיל לפיינל פור וגם זה רק שנתיים ברצף ב99-ו2000 מעולם לא הגיעה טורקית לפיינל פור חוץ מהשנתיים הללו...
16 אפריל 2015, 23:28
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מאמן טוב מאוד ובכלל לא אוברייטד. אם הוא מביא את הטורקים לפיינל פור, זה יהיה אחד ההישגים הגדולים שלו.
זה הורג אותי, למה כל כך הרבה סופרלטיבים על מאמן שבסך הכל הוציא את המצופה מהקבוצה שלו?[
בא לי שיקח פעם אחת קבוצה שלא מחזיקה בתקציה עתק/בלתי מוגבל ואז נראה כמה רחוק הוא יביא אותם
אתה מודע לזה שהוא לקח אליפות עם פרטיזן ועם חובנטוד בדאלונה (קבוצה שאני לא בטוח שקיימת היום בכלל)...
הוא גם היה האחרון שהביא גביע אירופי לריאל...
הוא גם עלול להיות הראשון שלוקח קבוצה טורקית לפיינל פור במילניום הזה, והראשון של פנר (נדמה לי).
לא נראה לי שהוא עוד צריך להוכיח משהו למישהו
16 אפריל 2015, 23:30
rc4991 כתב:זה הורג אותי, למה כל כך הרבה סופרלטיבים על מאמן שבסך הכל הוציא את המצופה מהקבוצה שלו?[
16 אפריל 2015, 23:31
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מאמן טוב מאוד ובכלל לא אוברייטד. אם הוא מביא את הטורקים לפיינל פור, זה יהיה אחד ההישגים הגדולים שלו.
אתה מודע לזה שהוא לקח אליפות עם פרטיזן ועם חובנטוד בדאלונה (קבוצה שאני לא בטוח שקיימת היום בכלל)...
הוא גם היה האחרון שהביא גביע אירופי לריאל...
הוא גם עלול להיות הראשון שלוקח קבוצה טורקית לפיינל פור במילניום הזה, והראשון של פנר (נדמה לי).
לא נראה לי שהוא עוד צריך להוכיח משהו למישהו
16 אפריל 2015, 23:32
התנין כתב:rc4991 כתב:זה הורג אותי, למה כל כך הרבה סופרלטיבים על מאמן שבסך הכל הוציא את המצופה מהקבוצה שלו?[
כי הוא כבר עשה את זה עם פרטיזן ובדאלונה, והוא ממש לא צריך עוד להוכיח את עצמו בקבוצות כאלה. חוץ מזה שנוכחנו לראות כ"כ הרבה מאמנים נכשלים בקבוצות עתירות תקציב, כך שלזלזל בהצלחה שלו גם בקבוצות כאלה זה פשוט הזוי.
מה שכן, אני חושב שחשיבות המאמן היא עצמה אוברייטד. אני למשל לא מייחס את הזכייה בעונה שעברה ליכולות אדירות מצדו של בלאט, ואני חושב שהוא בהחלט אוברייטד שבדרך נס הכל התחבר לו למרות שהוא דאג לעשות את הכל על מנת להיכשל - יחסים גרועים עם ההנהלה, משחק התקפה משמים ומטופש, ייבוש השחקן הכי איכותי ביי פאר בסגל, שבסוף העונה הציל לו ת'תחת וכו'. הזכייה הזאת נבעה מדברים שפשוט קשה להסביר (ההיחנקות הבלתי מוסברת של צסק"א בחצי) + העובדה שהיריבות הצליחו להיות יותר גרועות וטיפשות ממכבי (מילאנו וריאל).
16 אפריל 2015, 23:34
MTA2311 כתב:אתה רציני? פחדן??
אולי גם קירילנקו פחדן שהלך לשחק בצסקא עם ווימס וקאון במקום לבוא לקבוצה כמו מכבי ולשחק עם היינס ולינהארט?
המאמנים הגדולים, נמצאים מן הסתם בקבוצות הגדולות, והמדד היחיד שמשנה הוא מספר התארים (יוני יכול לתת לך דוגמה מענף אחר).
עזוב את זה שז'ליקו ספציפית לקח תארים גם עם קבוצות קטנות, ועוד כשהוא היה בגיל שלך בערך.
16 אפריל 2015, 23:36
שמואל1 כתב:התנין כתב:rc4991 כתב:זה הורג אותי, למה כל כך הרבה סופרלטיבים על מאמן שבסך הכל הוציא את המצופה מהקבוצה שלו?[
כי הוא כבר עשה את זה עם פרטיזן ובדאלונה, והוא ממש לא צריך עוד להוכיח את עצמו בקבוצות כאלה. חוץ מזה שנוכחנו לראות כ"כ הרבה מאמנים נכשלים בקבוצות עתירות תקציב, כך שלזלזל בהצלחה שלו גם בקבוצות כאלה זה פשוט הזוי.
מה שכן, אני חושב שחשיבות המאמן היא עצמה אוברייטד. אני למשל לא מייחס את הזכייה בעונה שעברה ליכולות אדירות מצדו של בלאט, ואני חושב שהוא בהחלט אוברייטד שבדרך נס הכל התחבר לו למרות שהוא דאג לעשות את הכל על מנת להיכשל - יחסים גרועים עם ההנהלה, משחק התקפה משמים ומטופש, ייבוש השחקן הכי איכותי ביי פאר בסגל, שבסוף העונה הציל לו ת'תחת וכו'. הזכייה הזאת נבעה מדברים שפשוט קשה להסביר (ההיחנקות הבלתי מוסברת של צסק"א בחצי) + העובדה שהיריבות הצליחו להיות יותר גרועות וטיפשות ממכבי (מילאנו וריאל).
בלאט עשה שם בית ספר להגנה. יש סרטון ב Youtube שעשה בחור אמריקאי לאחר שהוכרז על מינויו למאמן קליבלנד.
הסרטון מנתח לפרוטרוט את כל מהלכי ההגנה של מכבי וזה פשוט מדהים לראות את זה.
אני מציע לך לראות את הסרטון הזה ואז להגיד אם אכן החשיבות של מאמן היא אוברייטד.
16 אפריל 2015, 23:40
התנין כתב:שמואל1 כתב:התנין כתב:rc4991 כתב:זה הורג אותי, למה כל כך הרבה סופרלטיבים על מאמן שבסך הכל הוציא את המצופה מהקבוצה שלו?[
בלאט עשה שם בית ספר להגנה. יש סרטון ב Youtube שעשה בחור אמריקאי לאחר שהוכרז על מינויו למאמן קליבלנד.
הסרטון מנתח לפרוטרוט את כל מהלכי ההגנה של מכבי וזה פשוט מדהים לראות את זה.
אני מציע לך לראות את הסרטון הזה ואז להגיד אם אכן החשיבות של מאמן היא אוברייטד.
בית ספר להגנה נגד קבוצות טיפשות ומטופשות. אוברייטד מוחלט. מה שהוא עשה במכבי אני מייחס בעיקר לרוח הבלתי מוסברת של המועדון הזה, כי משום מה היכולות המופלאות שלו די נעלמו בקבוצות כמו בנטון טרוויזו או בקבוצת מיליונים כמו דינמו מוסקנה ואפס פילזן.
16 אפריל 2015, 23:41
16 אפריל 2015, 23:43
שמואל1 כתב:ריאל מדריד קבוצה מטופשת? זאת הייתה קבוצת ההתקפה המפחידה ביותר ביורוליג בעונה שעברה BY FAR, ואחת המוכשרות ביורוליג בכל הזמנים.
בלאט עשה להם בית ספר. דרך אגב בלאט עשה הישג אדיר עם בנטון, לא יודע על מה אתה מדבר.
16 אפריל 2015, 23:44
התנין כתב:שמואל1 כתב:ריאל מדריד קבוצה מטופשת? זאת הייתה קבוצת ההתקפה המפחידה ביותר ביורוליג בעונה שעברה BY FAR, ואחת המוכשרות ביורוליג בכל הזמנים.
בלאט עשה להם בית ספר. דרך אגב בלאט עשה הישג אדיר עם בנטון, לא יודע על מה אתה מדבר.
את ריאל מדריד אני מגדיר כאחת הקבוצות הטובות-טיפשות בתולדות המפעל. שום מהלך התקפי חכם, אלא התבססות על השלכות מבחוץ וכישרון טהור. קבוצה דוחה.
16 אפריל 2015, 23:45
jol9 כתב:רוני ורוי, אתם לגמרי נסחפים עם הסגל של פנר ועם הביקורת, או חוסר הפירגון לאוברדוביץ'.
דבר ראשון אני בכלל לא בטוח שלפנר יש את התקציב הרביעי ביורוליג. מי כבר משחק שם? שחקן שנזרק מהNBA, שחקן יורוקאפ,
היקמן המושמץ, ילד צעיר עם הרבה כשרון ואפס קבלות, כמה נגרים, ושחקן אחד שהוא באמת משהו קרוב לטופ יורוליג (בייליצה),
וגם זה בלחץ.
זה בוודאי לא סגל רע, ומאוד מוכשר, אבל ממש לא סגל של כוכבים. אני מהמר שבתחילת העונה, אף אחד בפורום לא היה בוחר
אף שחקן של פנר למין נבחרת יורוליג שכזאת.
דבר שני, כמו שהתנין אמר, גם אם פנר הגיעה לאן שהיתה צריכה, זה לא אומר עדיין שמגיע קרדיט גדול למאמן שעשה עבודה טובה,
ועמד בציפיות?
דבר שלישי, אם אוברדוביץ' ברח או לא ברח, אנחנו לא יודעים. אם אני צריך להמר, אז זה היה סידור נוח לשני הצדדים. זה הרי לא סביר,
שפאו היתה משלמת שליש מהתקציב המקוצץ שלה למאמן, נכון?
16 אפריל 2015, 23:48
שמואל1 כתב:התנין כתב:שמואל1 כתב:ריאל מדריד קבוצה מטופשת? זאת הייתה קבוצת ההתקפה המפחידה ביותר ביורוליג בעונה שעברה BY FAR, ואחת המוכשרות ביורוליג בכל הזמנים.
את ריאל מדריד אני מגדיר כאחת הקבוצות הטובות-טיפשות בתולדות המפעל. שום מהלך התקפי חכם, אלא התבססות על השלכות מבחוץ וכישרון טהור. קבוצה דוחה.
הקבוצה הזאת דרסה כל מה שזז בעונה שעברה עם ממוצע נקודות גבוה מאוד.
אם זה קבוצה טיפשה, אז הלוואי שגם מכבי הייתה קובצה טיפשה כמוה.
17 אפריל 2015, 00:11
rc4991 כתב:jol9 כתב:רוני ורוי, אתם לגמרי נסחפים עם הסגל של פנר ועם הביקורת, או חוסר הפירגון לאוברדוביץ'.
דבר ראשון אני בכלל לא בטוח שלפנר יש את התקציב הרביעי ביורוליג. מי כבר משחק שם? שחקן שנזרק מהNBA, שחקן יורוקאפ,
היקמן המושמץ, ילד צעיר עם הרבה כשרון ואפס קבלות, כמה נגרים, ושחקן אחד שהוא באמת משהו קרוב לטופ יורוליג (בייליצה),
וגם זה בלחץ.
זה בוודאי לא סגל רע, ומאוד מוכשר, אבל ממש לא סגל של כוכבים. אני מהמר שבתחילת העונה, אף אחד בפורום לא היה בוחר
דבר שני, כמו שהתנין אמר, גם אם פנר הגיעה לאן שהיתה צריכה, זה לא אומר עדיין שמגיע קרדיט גדול למאמן שעשה עבודה טובה,
ועמד בציפיות?
דבר שלישי, אם אוברדוביץ' ברח או לא ברח, אנחנו לא יודעים. אם אני צריך להמר, אז זה היה סידור נוח לשני הצדדים. זה הרי לא סביר,
1. לפנר יש תקציב מטורף, מעל 25 מיליון יורו!!! (פי שנים ממכבי) ויש לה שחקנים מעולים (גאודלוק גם יכול למצוא את עצמו בחמישית העונה)
2. בהחלט מגיע קרדיט אבל לא צריך לייחס כל דבר קטן אליו כאילו הוא שולט בהכל וכל דבר קורה לפי התכניות שלו
17 אפריל 2015, 00:12
17 אפריל 2015, 00:26
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:רוני ורוי, אתם לגמרי נסחפים עם הסגל של פנר ועם הביקורת, או חוסר הפירגון לאוברדוביץ'.
וגם זה בלחץ.
ועמד בציפיות?
1. לפנר יש תקציב מטורף, מעל 25 מיליון יורו!!! (פי שנים ממכבי) ויש לה שחקנים מעולים (גאודלוק גם יכול למצוא את עצמו בחמישית העונה)
2. בהחלט מגיע קרדיט אבל לא צריך לייחס כל דבר קטן אליו כאילו הוא שולט בהכל וכל דבר קורה לפי התכניות שלו
סגל השחקנים שלהם, ממש לא מצביע על תקציב גבוה, אלא הרבה יותר על תקציב מסדר הגודל של קבוצות כמו מכבי שמסתמך
על שחקנים צעירים ולא מוכחים, או שחקני יורוקאפ.
בלי קשר לדיון הזה, אפשר לראות שלא חייבים להחזיק 10 אמריקאים בסגל... לפנר יש רק אמריקאי אחד, והיא נראית ומשחקת
כדורסל אירופאי מצויין.
17 אפריל 2015, 00:29
17 אפריל 2015, 00:34
toja27 כתב:חוץ מזה עם תקציב כזה תארו לכם איזה אמרקאים היינו יכולים להביא.