17 אפריל 2015, 23:37
Allan Turing כתב:איזו קנאה באפס...
ככה צריכה להיראות קבוצה בחוץ.
פרפרוגולו כ"כ יקר?? למה לא מביאים לנו כאלו שחקנים? הם הוא לא אמריקאי לא מסתכלים עליהם במכבי?
17 אפריל 2015, 23:41
toja27 כתב:Allan Turing כתב:איזו קנאה באפס...
פרפרוגולו כ"כ יקר?? למה לא מביאים לנו כאלו שחקנים? הם הוא לא אמריקאי לא מסתכלים עליהם במכבי?
לא ראיתי את המשחק הזה היום אבל הבנתי שהיום הוא פישל. עם זאת, פרפרוגלו היה האיש של אפס לא מעט פעמים העונה דווקא בדקות הסיום,והמקרה היום הוא יותר יוצא מן הכלל. אני מאוד אוהב את השחקן הזה. העניין הוא שהוא 3, וזאת העמדה שאנחנו הכי פחות צריכים חיזוק בה.
17 אפריל 2015, 23:46
felix_r כתב:toja27 כתב:Allan Turing כתב:איזו קנאה באפס...
לא ראיתי את המשחק הזה היום אבל הבנתי שהיום הוא פישל. עם זאת, פרפרוגלו היה האיש של אפס לא מעט פעמים העונה דווקא בדקות הסיום,והמקרה היום הוא יותר יוצא מן הכלל. אני מאוד אוהב את השחקן הזה. העניין הוא שהוא 3, וזאת העמדה שאנחנו הכי פחות צריכים חיזוק בה.
הוא היה גרוע במשחק הראשון. במשחק השני הוא היה בסדר, אבל הרס את הכל בדקות האחרונות עם 3 החטאות רצופות לשלוש ואיבוד
17 אפריל 2015, 23:48
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:Allan Turing כתב:איזו קנאה באפס...
הוא היה גרוע במשחק הראשון. במשחק השני הוא היה בסדר, אבל הרס את הכל בדקות האחרונות עם 3 החטאות רצופות לשלוש ואיבוד
מצטער בשבילם ובשבילו. ניצחון של אפס היה יכול לרענן את הסדרה.
17 אפריל 2015, 23:54
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:Allan Turing כתב:איזו קנאה באפס...
מצטער בשבילם ובשבילו. ניצחון של אפס היה יכול לרענן את הסדרה.
הייתה שם טעות בהימור של איבקוביץ'. הוא הימר על הנסיון של פרפרוגלו במקום על הכשרון של אוסמאן הצעיר (ששיחק מצוין בשני המשחקים), וזה עלה לו בהפסד.
18 אפריל 2015, 00:09
18 אפריל 2015, 00:21
felix_r כתב:אוסמאן היה טוב לאורך שני המשחקים. פרפרוגלו היה טוב רק בחלק אחד של המשחק השני... בפורום אחר אני דרשתי להחזיר את אוסמאן עוד לפני שפרפרוגלו עשה את השטויות שלו![]()
אם אתה מתעניין גם בכדורגל, אולי אתה זוכר, איך בזמנו, לפני הרבה שנים, אמר אלכס פרגיסון על הצעירים של יונייטד (קראו להם "אפרוחי פרגי"). הוא אמר, שהשחקנים הצעירים עדיפים על המנוסים, כי אין עליהם לחץ של הפסדי עבר. הם לא מפחדים!
18 אפריל 2015, 00:24
toja27 כתב:felix_r כתב:אוסמאן היה טוב לאורך שני המשחקים. פרפרוגלו היה טוב רק בחלק אחד של המשחק השני... בפורום אחר אני דרשתי להחזיר את אוסמאן עוד לפני שפרפרוגלו עשה את השטויות שלו![]()
אם אתה מתעניין גם בכדורגל, אולי אתה זוכר, איך בזמנו, לפני הרבה שנים, אמר אלכס פרגיסון על הצעירים של יונייטד (קראו להם "אפרוחי פרגי"). הוא אמר, שהשחקנים הצעירים עדיפים על המנוסים, כי אין עליהם לחץ של הפסדי עבר. הם לא מפחדים!
מכיר כדורגל ובטח את אלכס פרגסון, שמתאים לו לראות לעומקם של הדברים. אבל כנראה בכל זאת צריך ביצים כדי לבחור את אוסמאן הצעיר על פרפרוגלו שהוא מאוד מנוסה במצבים האלה. מה שכן, אוסמאן הוא בטוח אחד מאותם הצעירים חסרי פחד שפרגסון דיבר(למרות שהבנתי שהוא מדבר על צעירים בכללי). ואם גם אתה היית הולך על אוסמאן, אז מה נגיד? יש לך ביצים חבר.
18 אפריל 2015, 00:27
18 אפריל 2015, 00:39
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:אוסמאן היה טוב לאורך שני המשחקים. פרפרוגלו היה טוב רק בחלק אחד של המשחק השני... בפורום אחר אני דרשתי להחזיר את אוסמאן עוד לפני שפרפרוגלו עשה את השטויות שלו![]()
מכיר כדורגל ובטח את אלכס פרגסון, שמתאים לו לראות לעומקם של הדברים. אבל כנראה בכל זאת צריך ביצים כדי לבחור את אוסמאן הצעיר על פרפרוגלו שהוא מאוד מנוסה במצבים האלה. מה שכן, אוסמאן הוא בטוח אחד מאותם הצעירים חסרי פחד שפרגסון דיבר(למרות שהבנתי שהוא מדבר על צעירים בכללי). ואם גם אתה היית הולך על אוסמאן, אז מה נגיד? יש לך ביצים חבר.
אני הייתי הולך על אוסמאן לא בגלל הפסיכולוגיה, אלא בגלל הסטטיסטיקה! עקבתי אחרי שני המשחקים, ובשניהם לאוסמאן היה +/- אחד הכי הגבוהים בקבוצתו, ואילו לפרפרוגלו היה +/- אחד הגרועים בקבוצתו
18 אפריל 2015, 00:42
er79 כתב:אני דווקא לא אופתע אם בארסה תגנוב את הביתיות חזרה. מה שכן, מדהים איך עם ספאנוליס אחד ושחקנים אפורים יעילים מסביבו הקבוצה הזאת עושה חיים קשים לכל היריבות כבר כמה שנים, כולל שתי אליפויות יורוליג
18 אפריל 2015, 19:52