02 אוקטובר 2011, 19:43
Holiday_Armadillo כתב:אל תכעסי....
למרות שפניתי אלייך, התכוונתי יותר להגיד לכל מי שישר פוסל שלא צריך לפסול כל שחקן על הסף רק כי הוא לא מספיק קלעי או לא מספיק קומבו או לא מספיק רכז או לא מספיק שחור ולא מספיק מוקה....
אני יודעת שהאידיאל הוא להביא קומבו גארד, אבל אם תהיה אופציה של שחקן טוב אבל יש לו יותר נטייה לרכז, או יותר נטייה לעמדה 3 או לא יודעת מה, זה לא אומר שצריך לפסול שחקן כזה.
פשרה תהיה חייבת להתבצע בהקשר לשחקן שכולנו תקווה שיבוא, אחרת באמת לא יגיע בסוף שום שחקן.
יש הבדל בין נטייה לרכז לבין רכז נטו שלא רק שאין לו הגנה גם אין לו קליעה(פחות מ-30% מחוץ לקשת עונתי)..
אני לא חושבתש צריך להביא שחקן,כמה טוב שיהיה,שכל מה שהוא יכול לעשות זה לרכז אבל לא לקלוע..יש לנו מספיק כאלה..
02 אוקטובר 2011, 19:47
02 אוקטובר 2011, 19:53
חנו'ש כתב:טוב, לא דיברתי על מישהו ספציפי אלא יותר בכללי.
חוץ מזה כמה רכזים נטו כבר קיימים כיום (חוץ מאוחיון...)? רוב הרכזים כיום הם גם סקוררים, ואם יובא מישהו שכזה אני סומכת על בלאט שיעשה את ההתאמות כמו שהוא עשה כל כך הרבה פעמים בעבר כשהיה נראה שיש חוסר איזון.
02 אוקטובר 2011, 19:55
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:טוב, לא דיברתי על מישהו ספציפי אלא יותר בכללי.
חוץ מזה כמה רכזים נטו כבר קיימים כיום (חוץ מאוחיון...)? רוב הרכזים כיום הם גם סקוררים, ואם יובא מישהו שכזה אני סומכת על בלאט שיעשה את ההתאמות כמו שהוא עשה כל כך הרבה פעמים בעבר כשהיה נראה שיש חוסר איזון.
רכז-סקורר כזה, כמו פארגו, זה בסדר ואפילו מצוין. אבל לא כך במקרה וויליאמס. הוא רכז שחייב את הכדור ביד שלו. הוא שחקן די טוב, אבל לא יודע כמה יתאים. חוץ מזה, שהוא עבר ניתוח, ולא רלוונטי.
02 אוקטובר 2011, 19:55
חנו'ש כתב:טוב, לא דיברתי על מישהו ספציפי אלא יותר בכללי.
02 אוקטובר 2011, 19:57
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:טוב, לא דיברתי על מישהו ספציפי אלא יותר בכללי.
בגלל זה אמרתי ''רכז נטו'' כי דיברתי על מישהו ספציפי(מרכוס וויליאמס)..
אני אישית אשמח מאוד כרגע לג'סטין דאנטמון..אני חושבת שהוא שחקן יותר טוב ממה שאנשים חושבים..
02 אוקטובר 2011, 19:58
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:טוב, לא דיברתי על מישהו ספציפי אלא יותר בכללי.
אני אישית אשמח מאוד כרגע לג'סטין דאנטמון..אני חושבת שהוא שחקן יותר טוב ממה שאנשים חושבים..
שחקן טוב לעפולה (שם שיחק) או לאשקלון, לא הרבה מעבר לזה.
02 אוקטובר 2011, 19:59
קודי כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:טוב, לא דיברתי על מישהו ספציפי אלא יותר בכללי.
רכז-סקורר כזה, כמו פארגו, זה בסדר ואפילו מצוין. אבל לא כך במקרה וויליאמס. הוא רכז שחייב את הכדור ביד שלו. הוא שחקן די טוב, אבל לא יודע כמה יתאים. חוץ מזה, שהוא עבר ניתוח, ולא רלוונטי.
בשביל שחקן ברמה של פארגו יצטרכו לשלם לפחות 2 מיליון דולר, בערך פי 6 ממה שפדרמן הקצה לעניין.
02 אוקטובר 2011, 20:01
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:טוב, לא דיברתי על מישהו ספציפי אלא יותר בכללי.
שחקן טוב לעפולה (שם שיחק) או לאשקלון, לא הרבה מעבר לזה.
כן..גם על שחקן אחר אמרתם דבר כזה..
הוא בול מה שמכבי צריכים(קלעי שיכול לרכז טוב)ואם הוא לא יועיל הוא גם לא יחרב..והוא יגיע לפה בחוזה קטנצ'יק
02 אוקטובר 2011, 20:02
02 אוקטובר 2011, 20:06
כל שחקן קטנצ׳יק יגיע בחוזה קטנצ׳יק. אין קשר בינו לבין פרקינס או פארגו. אל תשכחי שעל כל פרקינס או פארגו יש 10 גארדים שטובים בארץ ולא עושים כלום מעבר לזה.
02 אוקטובר 2011, 20:06
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:טוב, לא דיברתי על מישהו ספציפי אלא יותר בכללי.
בשביל שחקן ברמה של פארגו יצטרכו לשלם לפחות 2 מיליון דולר, בערך פי 6 ממה שפדרמן הקצה לעניין.
אמרתי שחקן ברמה של פארגו? אמרתי שחקן בסגנון שלו
בקשר להקצבה, אני מניח שאתה יודע יותר מכולם פה כמה פדרמן הקמצן מקציב, וכמה כסף ישקיעו, יחד עם גריוולנד ההזוי כמובן, ככה שאני לא אתווכח...
גם שנה שעברה זכור לי שאמרת שוב ושוב ושוב שפדרמן בחיים לא יחתים את מאצ'בן, שהוא קמצן וזה סתם טריק שיווקי, שעובדים עלינו בעניין, שאין סיכוי שהוא יגיע, וכו' וכו' וכו', ובסוף מה קרא.. ככה שבמקומך לא הייתי יוצא בהצהרות נחפזות מבלי לדעתי באמת מה קורא מאחורי הקלעים (עם כל הכבוד לגריוולנד הזה)
02 אוקטובר 2011, 20:07
שחף כתב:עדיף שהבנים של פדרמן לא יתעסקו בסקאוטינג ולא ינסו למצוא מציאות. ראינו איזה נזק זה עושה לקבוצה שהבעלים שחושבים שהם מבינים בכדורסל(פוט).
02 אוקטובר 2011, 20:09
Holiday_Armadillo כתב:כל שחקן קטנצ׳יק יגיע בחוזה קטנצ׳יק. אין קשר בינו לבין פרקינס או פארגו. אל תשכחי שעל כל פרקינס או פארגו יש 10 גארדים שטובים בארץ ולא עושים כלום מעבר לזה.
כן בטח..
עכשיו מאוד קל לכם להגיד ש''על כל פרקינס או פארגו'' שכשהם הגיעו הנה אתם לא ספרתם אותם בכלל והם היו בשבילכם עוד דאנטמון..
צריך לחכות שהשביתה תיגמר?
צריך גארד?
צריך רכז?
צריך קלעי?
להתפשר?
מבוגר מדי?
צעיר מדי?
זול מדי?
להביא שחקן בכל מחיר?
לא להביא אם הוא לא ישדרג?
השוק לא טוב עכשיו?
השוק לא יהיה יותר טוב אחרי שהשביתה תיגמר?
ואתם אומרים שאני דורשת את השחקן המושלם..
02 אוקטובר 2011, 20:10
02 אוקטובר 2011, 20:12
02 אוקטובר 2011, 20:13
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:טוב, לא דיברתי על מישהו ספציפי אלא יותר בכללי.
אמרתי שחקן ברמה של פארגו? אמרתי שחקן בסגנון שלו
בקשר להקצבה, אני מניח שאתה יודע יותר מכולם פה כמה פדרמן הקמצן מקציב, וכמה כסף ישקיעו, יחד עם גריוולנד ההזוי כמובן, ככה שאני לא אתווכח...
גם שנה שעברה זכור לי שאמרת שוב ושוב ושוב שפדרמן בחיים לא יחתים את מאצ'בן, שהוא קמצן וזה סתם טריק שיווקי, שעובדים עלינו בעניין, שאין סיכוי שהוא יגיע, וכו' וכו' וכו', ובסוף מה קרא.. ככה שבמקומך לא הייתי יוצא בהצהרות נחפזות מבלי לדעתי באמת מה קורא מאחורי הקלעים (עם כל הכבוד לגריוולנד הזה)
הרי ברור לשנינו שאם היה תקציב חיזוק נורמלי לנגפורד כבר היה משוטט עם מכבי בסלובניה.
02 אוקטובר 2011, 20:15
השחקן המתאים יחתום עכשיו כנראה בפילזן או בסיינה או בקאחה לאבורל כי פדרמן לא רצה לפתוח את הכיס. אנחנו נקבל כנראה איזה שחקן ברמה של דאנטמון אם בכלל(לדעתי בכלל לא, הרי בורשטיין היה מצויין מול נובו מסטו, לא?).
קודי כתב:כרמל, לא זוכר שאמרתי מילה אחת רעה על ההחתמות של פרקינס ופארגו. שניהם לא רק קלעו הרבה אלא גם הראו יכולות ופיזיות שיכולות להתאים למכבי. דנטמון הוא סתם גאנר מטורף כמו בנקס ועוד עשרות אחרים שעברו כאן ונעלמו.
02 אוקטובר 2011, 20:17
02 אוקטובר 2011, 20:18