מרקז היינס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מרקז היינס

הודעהעל ידי felix_r » 26 אפריל 2015, 02:24

MTA2311 כתב:הדיונים הבלתי נגמרים עליו מיותרים לחלוטין. זה מה יש. הלאה.

אתה צודק, אין מה לדון בהיינס עצמו. זאת הרמה שלו (התת רמה שלו) והוא לא אשם בזה שהוא שחקן חלש.

השאלה שכן צריכים לדון בה, זה מי הביא את היינס למכבי. מי זה הבן אדם הזה, בעל כישורי הסקואטינג האפסיים כל כך, שהוא החליט שהיינס הוא שחקן טוב? מי זה האידיוט הזה???

האמת, שלא צריך להיות סקאוט בכלל כדי לדעת שהיינס הוא לא שחקן טוב.
אפשר היה לדעת על כך אפילו בלי לראות אותו משחק בכלל.
איך? היגיון פשוט מאוד:
א) קבוצה עשירה אף פעם לא תשחרר שחקן מצוין לקבוצה עניה!
אם מילאנו, שמפוצצת בכסף, שיחררה אותו לסיינה שהייתה על סף פשיטת רגל, זה אומר דרשני!
ב) קבוצה שהולכת על אליפות, אף פעם לא תשחרר שחקן מצוין ליריבתה הגדולה!
אם מילאנו, שרצה לאליפות, שיחררה את היינס לאלופה - סיינה, זה אומר דרשני!

האמת, שלפי החוקים האלה אפשר היה לדעת גם שפארגו הוא לא מציאה עד כדי כך גדולה.
אם צסקא, שמפוצצת בכסף, הסכימה לשחרר את פארגו ליריבתה הגדולה ביורוליג - למכבי, ואפילו לשלם חלק משכרו במכבי (!), זה אומר שפארגו הוא לא כזה גדול, וצסקא בטוחה ב 100%, שהיא יכולה להביא תחליף טוב יותר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אפריל 2015, 07:00

לדעתי, אחרי המשחק אתמול צריך פשוט לשחרר את היינס. היינס כבר לא יתרום כלום למכבי ואולי המסר מהשחרור שלו יעיר את השחקנים.
פשוט לחתוך אותו ולסיים את העונה עם לינהרט במקומו.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 26 אפריל 2015, 08:53

מדהים לראות כמה השחקן הזה לא מחובר לקבוצה , לא מחובר לתרגילים , ממש שחקן שגודס הצליח להרוג לגמרי , אני לא מאמין שהיכולת שלו היא כזאת נוראית שלא ניתן היה לזהות את זה שנה שעברה שהוא שיחק באיטליה.
ברור שמדובר בכשלון סקאוטינג ממעלה ראשונה , אבל יש פה גם כשלון של מאמן , שלא מסוגל להוציא 30% מהיכולת של חלק לא מבוטל מהשחקנים בקבוצה.

רוי , אם תשחרר אותו אתה עם 2 שחקנים בקו האחורי , לינהרט איננו פונקציה , ואני יכול להבין מדוע לא היה חלק מהרוטציה של מכבי העונה , הבחור אינו משחק בתבנית קבוצתית.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 26 אפריל 2015, 08:54

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:הדיונים הבלתי נגמרים עליו מיותרים לחלוטין. זה מה יש. הלאה.

אתה צודק, אין מה לדון בהיינס עצמו. זאת הרמה שלו (התת רמה שלו) והוא לא אשם בזה שהוא שחקן חלש.

השאלה שכן צריכים לדון בה, זה מי הביא את היינס למכבי. מי זה הבן אדם הזה, בעל כישורי הסקואטינג האפסיים כל כך, שהוא החליט שהיינס הוא שחקן טוב? מי זה האידיוט הזה???

האמת, שלא צריך להיות סקאוט בכלל כדי לדעת שהיינס הוא לא שחקן טוב.
אפשר היה לדעת על כך אפילו בלי לראות אותו משחק בכלל.
איך? היגיון פשוט מאוד:
א) קבוצה עשירה אף פעם לא תשחרר שחקן מצוין לקבוצה עניה!
אם מילאנו, שמפוצצת בכסף, שיחררה אותו לסיינה שהייתה על סף פשיטת רגל, זה אומר דרשני!
ב) קבוצה שהולכת על אליפות, אף פעם לא תשחרר שחקן מצוין ליריבתה הגדולה!
אם מילאנו, שרצה לאליפות, שיחררה את היינס לאלופה - סיינה, זה אומר דרשני!

האמת, שלפי החוקים האלה אפשר היה לדעת גם שפארגו הוא לא מציאה עד כדי כך גדולה.
אם צסקא, שמפוצצת בכסף, הסכימה לשחרר את פארגו ליריבתה הגדולה ביורוליג - למכבי, ואפילו לשלם חלק משכרו במכבי (!), זה אומר שפארגו הוא לא כזה גדול, וצסקא בטוחה ב 100%, שהיא יכולה להביא תחליף טוב יותר.

יפה , ניתוח מעניין.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 26 אפריל 2015, 09:19

ankram כתב:מדהים לראות כמה השחקן הזה לא מחובר לקבוצה , לא מחובר לתרגילים , ממש שחקן שגודס הצליח להרוג לגמרי , אני לא מאמין שהיכולת שלו היא כזאת נוראית שלא ניתן היה לזהות את זה שנה שעברה שהוא שיחק באיטליה.
ברור שמדובר בכשלון סקאוטינג ממעלה ראשונה , אבל יש פה גם כשלון של מאמן , שלא מסוגל להוציא 30% מהיכולת של חלק לא מבוטל מהשחקנים בקבוצה.

רוי , אם תשחרר אותו אתה עם 2 שחקנים בקו האחורי , לינהרט איננו פונקציה , ואני יכול להבין מדוע לא היה חלק מהרוטציה של מכבי העונה , הבחור אינו משחק בתבנית קבוצתית.

וקיינר מדלי הוא כישלון של בלאט?
לפעמים זה פשוט לא מתחבר...

הבעיה עם היינס היא חמורה יותר כי מדובר בחיבור נוראי בין שחקן שלא מתחבר- ליכולות אפסיות גם כככה...

לגודס אין חלק בזה.

זה שאין תרגילים וגודס החליט שמכבי זו קבוצה עם השחקני אנביאיי הטובים באירופה וכל פעם הולכים לבידודים -זה על גודס. ופה נפלנו חזק.
הוא אשכרה במשך כל העונה בנה על האתלטיות של הקבוצה. לא ראית איזו חכמה בהגנה או תרגילים מטורפים בהתקפה- נטו כישרון וקיפיצים.
וזה מה שהפיל אותנו עד לאן שהגענו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 26 אפריל 2015, 10:03

my man כתב:
ankram כתב:מדהים לראות כמה השחקן הזה לא מחובר לקבוצה , לא מחובר לתרגילים , ממש שחקן שגודס הצליח להרוג לגמרי , אני לא מאמין שהיכולת שלו היא כזאת נוראית שלא ניתן היה לזהות את זה שנה שעברה שהוא שיחק באיטליה.

וקיינר מדלי הוא כישלון של בלאט?
לפעמים זה פשוט לא מתחבר...

הבעיה עם היינס היא חמורה יותר כי מדובר בחיבור נוראי בין שחקן שלא מתחבר- ליכולות אפסיות גם כככה...

לגודס אין חלק בזה.

זה שאין תרגילים וגודס החליט שמכבי זו קבוצה עם השחקני אנביאיי הטובים באירופה וכל פעם הולכים לבידודים -זה על גודס. ופה נפלנו חזק.
הוא אשכרה במשך כל העונה בנה על האתלטיות של הקבוצה. לא ראית איזו חכמה בהגנה או תרגילים מטורפים בהתקפה- נטו כישרון וקיפיצים.
וזה מה שהפיל אותנו עד לאן שהגענו...

גודס הוא המאמן של מכבי , הוא זה שצריך להוציא מכלל השחקנים משהו שגדול מסכום היכולות שלהם , הוא לא עושה את זה.
מאמן שרואה את הגארד שלו שנה שלמה מנגר מה3 , ולא מכפיף אותו למשמעת קבוצתית , ולא כופה עליו לחדור לסל , ולא מחבר אותו לקבוצה , זה לא מאמן.
מאמן ששנה שלמה לא מנצל את הכוח היחיד שיש לו ביבשת אירופה , ובונה עבור סופו תרגילים ע"מ שישחררו אותו , זה לא מאמן.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אפריל 2015, 10:10

כרגע לינהרט יותר טוב מהיינס וזה כבר לא ישתנה עד סוף העונה. אין טעם להחזיק 7 זרים בשלב כזה בעונה. לדעתי אפשר לשלוח אותו הביתה.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 04 מאי 2015, 15:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 מאי 2015, 15:02

אני אוהב להקדיש את החתימה שלי למאמן הקבוצה
אבל מפאת העובדה שאין לנו כזה (יש לנו עוזר מאמן כמאמן ראשי, ופרשן מדושן כעוזרו)- הבחור זכה לכבוד המפוקפק...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 מאי 2015, 15:41

CONSIDER RETIREMENT
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 מאי 2015, 15:44

מעניין איזו קבוצה תיקח אותו שנה הבאה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 08 מאי 2015, 15:50

MTA2311 כתב:מעניין איזו קבוצה תיקח אותו שנה הבאה

קבוצת המילואים של אחוזת ראשונים..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי מכביסט24 » 08 מאי 2015, 15:59

אלי סהר: ״0 מול חיפה, 0 מול נס ציונה, 0 מול נהריה..״
איזו עוד הוכחה הבנאדם צריך כדי להפנים שמדובר בזר הכי גרוע בהיסטוריה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי sunshine » 08 מאי 2015, 16:54

על מה אתם מדברים?! הכימייה הקבוצתית איתו כל כך נפלאה שזה פשוט עולה על כל המינוסים שלו...
בכל אופן יש פה חבורה של בינוניים שלשחרר שחקן רק יעשה להם פיק ברכיים,ואם האחרים לא יתרמו אז יש עוד אופצייה..עדיף להשאר עם ארבעה ביינוניים מאשר שלוש.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי jol9 » 08 מאי 2015, 17:53

האמת שאני חושב שיש כאן מקרה מוזר מאוד. הרי ראינו פה ושם שיש לו יכולות. עצם העובדה שהוא הפך לאפס מוחלט, היא
גם על צוות המאמנים שלנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 מאי 2015, 18:15

בעיקר אתה ראית יוני.
מדובר באפס, שהיה כזה לאורך כל העונה.
להאשים את גודס גם באפסיות שלו זה נראה לי קצת מוגזם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 08 מאי 2015, 18:23

העונה הזאת במכבי גמרה לו את הקריירה, הוא ממש לא כזה גרוע.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי toja27 » 08 מאי 2015, 18:26

MTA2311 כתב:בעיקר אתה ראית יוני.
מדובר באפס, שהיה כזה לאורך כל העונה.
להאשים את גודס גם באפסיות שלו זה נראה לי קצת מוגזם.

זה ברור שההחתמה שלו הייתה שגיאה. אבל לא יכול להיות ששחקן ששיחק טוב בסיינה והוביל את סיינה כמעט לאליפות בליגה האיטלקית עם מספרים יפים, יראה כאילו הוא הזר הכי גרוע בליגה הישראלית. זה לא שחור ולבן. זה ברור שגודס לא הצליח להוציא כלום ממה שיש לו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 08 מאי 2015, 18:55

Allan Turing כתב:העונה הזאת במכבי גמרה לו את הקריירה, הוא ממש לא כזה גרוע.

לא גרוע זו מחמאה בשבילו. קיבלנו בדיוק את היינס של מילאנו, שלפחות היו יותר חכמים ממכבי וזרקו אותו לקיבינימט. סיינה ככל הנראה הייתה הבלחה יוצאת דופן, ולא שאני תופס מהליגה האיטלקית כל כך איכותית. הגארד הגרוע בעשור האחרון. לעולם לא אבין איך לא בעטו בו באמצע העונה. שים לב לסטט' בשלושת המשחקים האחרונים. 0 מאופס בנקודות, איבודים שערורייתים, ומדד יותר נמוך מים המלח. אפילו הררי הילד עם הקליעה הזוועתית עלה על הלוח לפניו. שלום ולא להתראות. אפשר רק להתפחלץ מגודס ששם את אלכסנדר על אזרחי ומעלה את הטמבל הזה למעל 20 דקות משחק. אם אני מאמן מכבי הוא בונקר על אזרחי עד סוף העונה. חבל לבזבז זרים טובים ממנו על הספסל.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 08 מאי 2015, 18:56

פעמיים הוא היה בקבוצות גדולות ופעמיים נכשל. הוא גרוע. הלאה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 08 מאי 2015, 19:03

er79 כתב:
Allan Turing כתב:העונה הזאת במכבי גמרה לו את הקריירה, הוא ממש לא כזה גרוע.

לא גרוע זו מחמאה בשבילו. קיבלנו בדיוק את היינס של מילאנו, שלפחות היו יותר חכמים ממכבי וזרקו אותו לקיבינימט. סיינה ככל הנראה הייתה הבלחה יוצאת דופן, ולא שאני תופס מהליגה האיטלקית כל כך איכותית. הגארד הגרוע בעשור האחרון. לעולם לא אבין איך לא בעטו בו באמצע העונה. שים לב לסטט' בשלושת המשחקים האחרונים. 0 מאופס בנקודות, איבודים שערורייתים, ומדד יותר נמוך מים המלח. אפילו הררי הילד עם הקליעה הזוועתית עלה על הלוח לפניו. שלום ולא להתראות. אפשר רק להתפחלץ מגודס ששם את אלכסנדר על אזרחי ומעלה את הטמבל הזה למעל 20 דקות משחק. אם אני מאמן מכבי הוא בונקר על אזרחי עד סוף העונה. חבל לבזבז זרים טובים ממנו על הספסל.

אין דבר כזה הבלחה, הבלחות לא קורות משום מקום ובלי סיבה. אתה יכול לטעון למשל שכדי לפרוח הוא צריך קבוצה קטנה יותר שבה הוא יכול להרגיש בעל בית במידת מה, אבל קשה לו לבסס את עצמו בקבוצות גדולות יותר במעמד של שחקן רוטציה. אבל אין דבר כזה צירופי מקרים, בטח שלאורך חצי עונה.
אני בטוח שכשצוות הסקאוטינג וגודס הסתכלו בוידאו ובחנו אותו לפני שהחתימו, הם ראו משהו. הם פשוט לא לקחו כנראה כמה גורמים בחשבון וההחתמה שלו נהפכה להיות מלא טובה לגרועה של ממש.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־8 אורחים