26 אפריל 2015, 16:32
toja27 כתב:כיוון ששנינו הסכמנו על כך שמקצועית אדלשטיין מתאים להיות במכבי אז הויכוח הוא על כך שקבעת בנחרצות שאדלשטיין לא יוכל לאמן במכבי ואחרי חודש הצדדים יפרדו בגלל עניין האישיות, ואני בכלל לא בטוח שזה מה יהיה. אני חושב שהמכשול העיקרי יהיה דווקא בהחלטה למנות אותו בגלל התדמית שלו. אני חושב שאם ויקרה ומכבי יציעו לו את התפקיד ואדלשטיין יסכים, שני הצדדים ידעו לקראת מה הם הולכים ויידעו להתנהל בזהירות. כמובן שיהיו כנראה מחלוקות אבל מצד שני גם עם בלאט היו מחלוקות שגם הוא מאמן יחסית דומיננטי והוא החזיק 4 שנים.
עוד נקודה שאנחנו לא מסכימים היא על הצלחתו של גודס עד כה. אתה טוען שהוא עשה עבודה סבירה עד כה בהתחשב בסגל שיש לו ואני טוען שאפשר היה להוציא יותר.
26 אפריל 2015, 19:20
26 אפריל 2015, 19:25
26 אפריל 2015, 19:27
26 אפריל 2015, 19:42
MTA2311 כתב:אני חושב שקצת נסחפתם עם ההאדרה לאדלשטיין.
הוא מאוד מבוגר, ולא הצליח לייצר הצלחה מקצועית יוצאת דופן באף מקום שהיה. אז כן, יש לו מוח כדורסל נדיר. להניח שדווקא במכבי הוא יביא אותו לידי ביטוי סוף סוף? לא בהכרח בכלל.
26 אפריל 2015, 20:18
26 אפריל 2015, 20:21
26 אפריל 2015, 20:26
26 אפריל 2015, 20:52
roy1000 כתב:אני לא רואה אף מאמן בארץ שהצליח יותר מאדלשטיין בלי לאמן במכבי. אפילו לפיני גרשון היו שנים לא מעטות שבהן הוא נכשל לפני שהגיע למכבי.
לוותר עליו ברור שאפשר, אבל אם רוצים להחליף את גודס (בדגש על אם), אדלשטיין הוא המועמד (הישראלי) היחידי שאני יכול לחשוב עליו.
26 אפריל 2015, 21:05
felix_r כתב:תזכיר לי בכמה תארים הוא זכה?
קטש ופרנקו זכו באליפויות מחוץ למכבי. דן שמיר זכה בגביעים. דרוקר זכה ביורוקאפ.
לא שאני חושב ששלושתם טובים יותר מאדלשטיין, אבל אני רק מציג לך דוגמאות להצלחות מחוץ למכבי.
26 אפריל 2015, 21:21
roy1000 כתב:felix_r כתב:תזכיר לי בכמה תארים הוא זכה?
לא שאני חושב ששלושתם טובים יותר מאדלשטיין, אבל אני רק מציג לך דוגמאות להצלחות מחוץ למכבי.
קטש ופרנקו ניצחו את מכבי בסדרות? כי אדלשטיין הפסיד שתרופה שהיו עדיין סדרות. דן שמיר לא ממש הצליח חוץ מעונה אחת בירושלים. דרוקר נכשל בכל מקום וגביע היול"ב היה הלתחה בודדת כשבאותה עונה הוא נכשל בליגה.
אתה מדבר איתי על הבלחות ואני מדבר על מאמן שמצליח כמעט בכל עונה להוציא יותר מ- 100% מהסגל שלו. אין אף מאמין ישראלי שמצליח בצורה כל כך עקבית.
26 אפריל 2015, 21:27
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:תזכיר לי בכמה תארים הוא זכה?
קטש ופרנקו ניצחו את מכבי בסדרות? כי אדלשטיין הפסיד שתרופה שהיו עדיין סדרות. דן שמיר לא ממש הצליח חוץ מעונה אחת בירושלים. דרוקר נכשל בכל מקום וגביע היול"ב היה הלתחה בודדת כשבאותה עונה הוא נכשל בליגה.
אתה מדבר איתי על הבלחות ואני מדבר על מאמן שמצליח כמעט בכל עונה להוציא יותר מ- 100% מהסגל שלו. אין אף מאמין ישראלי שמצליח בצורה כל כך עקבית.
קביעה סובייקטיבית. פוטר כמעט מכל קבוצה בה עבד ולא זכה אפילו לא בגביע ווינר מיסכן.
26 אפריל 2015, 21:49
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:תזכיר לי בכמה תארים הוא זכה?
קביעה סובייקטיבית. פוטר כמעט מכל קבוצה בה עבד ולא זכה אפילו לא בגביע ווינר מיסכן.
אני לא חושב שזה סובייקטיבי במיוחד. בכל מקרה, הוא בשום מקרה לא פוטר בגלל כישלון מקצועי.
מה אתה חושב עליו? פחות טוב מגודס?
26 אפריל 2015, 22:16
26 אפריל 2015, 22:20
jol9 כתב:נדמה לי שאדלשטיין היה עוזר של פיני באול', ולכן היורוליג ממש לא זרה לו.
בכל אופן, אני חושב שעניין המאמן יוכרע ע"פ התוצאות של מכבי במאבק על האליפות. למרות שיש בהחלט תחושה שגודס איבד את
הקבוצה במאני טיים, ושתקרת הזכוכית שלו היא לא גבוהה במיוחד
27 אפריל 2015, 01:59
felix_r כתב:1) אין לאדלשטיין נסיון יורוליג . ואסור לזלזל בזה. למאמנים ללא נסיון יורוליג קשה מאוד להעריך נכונה את הבדלי הרמות בין שחקן יורוליג לשחקן ליגה. אפי בירנבוים הוא דוגמא טובה מאוד לכך. גם הוא נחשב לאחד המאמנים הטובים בליגה, מאוד מנוסה וכו'. אבל ראית איזה שחקנים הוא הביא. ראית שאין לו מושג...
2) אין לו שום תואר כלשהו, אפילו לא הכי קטן. מכבי הוא מועדון של תארים. צריכים מאמן שיודע איך לקחת אותם. אני אזכיר לך איך צביקה שרף סיים את עונתו האחרונה במכבי: 3 גמרים ואפס תארים...
27 אפריל 2015, 10:54
27 אפריל 2015, 11:26
27 אפריל 2015, 11:40
החציל האצטקי כתב:לייק גדול
ציטוטים אדירים.
27 אפריל 2015, 11:47