yzafrir כתב:אני רוצה להאמין שמכבי מקבלת הרבה מאוד כסף על המסע הזה , אחרת זה באמת טמטום
ממי?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אני רוצה להאמין שמכבי מקבלת הרבה מאוד כסף על המסע הזה , אחרת זה באמת טמטום
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אני רוצה להאמין שמכבי מקבלת הרבה מאוד כסף על המסע הזה , אחרת זה באמת טמטום
אין פה בכלל כסף מהסיפור הזה. זה חלק מהשיווק של היורוליג. מכבי עדיין מנסה להבין איך עושים כסף מהשוק האמריקאי. בינתיים הם לא מצליחים.
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:לובשי השטריימלים ובכירי המאפיה מאוגדים באולם כדורסל אחד
נשמע כיף
my man כתב:אני מאד מקווה שההנהלה הולכת להביא לפה בקיץ את דאוסן...
גל גל כתב:my man כתב:אני מאד מקווה שההנהלה הולכת להביא לפה בקיץ את דאוסן...
מה הוא עשה היום
my man כתב:גל גל כתב:my man כתב:אני מאד מקווה שההנהלה הולכת להביא לפה בקיץ את דאוסן...
מה הוא עשה היום
18 נק' 4 ריב' ו3 אס'
מדד 19
ועדיין משחק...
my man כתב:גל גל כתב:my man כתב:אני מאד מקווה שההנהלה הולכת להביא לפה בקיץ את דאוסן...
מה הוא עשה היום
18 נק' 4 ריב' ו3 אס'
מדד 19
ועדיין משחק...
felix_r כתב:my man כתב:גל גל כתב:my man כתב:אני מאד מקווה שההנהלה הולכת להביא לפה בקיץ את דאוסן...
מה הוא עשה היום
18 נק' 4 ריב' ו3 אס'
מדד 19
ועדיין משחק...
מה שמפתיע זה שיש לו רק איבוד אחד היום
החציל האצטקי כתב:דאוסן צריך לשחק במכבי בעונה הבאה.
felix_r כתב:וואו!!! אליהו קלע גויאבה משלוש!
my man כתב:felix_r כתב:וואו!!! אליהו קלע גויאבה משלוש!
פליקס אתה מודע לת'רד שאתה כותב בו??
rc4991 כתב:אני מאוד רוצה את דאוסן אבל אני חושב שהכי נכון יהיה להחתים אותו על חוזה ארוך (מאוד) ולהשאיל אותו לעוד עונה בליגה כדי שימשיך להשתפר ושלא ייעצר פתאום במכבי בגלל חוסר דקות משחק
felix_r כתב:rc4991 כתב:אני מאוד רוצה את דאוסן אבל אני חושב שהכי נכון יהיה להחתים אותו על חוזה ארוך (מאוד) ולהשאיל אותו לעוד עונה בליגה כדי שימשיך להשתפר ושלא ייעצר פתאום במכבי בגלל חוסר דקות משחק
גם אני הייתי מחתים ומשאיל אותו. הוא על עמדה של לאנדסברג, ושניהם ביחד לא יכולים לקבל הרבה דקות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים