06 מאי 2015, 22:17
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:אליהו והלפרין שחקנים ברמת יורוליג בזמן שאוחיון לא
נמאס שמדברים עליו כעל שובר שיוויון בשוק הישראלי שאסור לוותר עליו אבל על הלפרין ואליהו זה בסדר
אני לא חושב שהוא שובר שוויון. ממש לא.
גם אוחיון ד"א שחקן שאתה לא יודע מה תקבל ממנו. אבל בניגוד לאליהו, הוא משחק בהגנה ובניגוד להלפרין
הוא לא משתין במכנסיים במשחקים החשובים (למשל המשחק הראשון באיסטנבול).
בליגה הם כן שוברי שיוויון
אז אוחיון מקבל פה קרדיט בלתי נגמר בגלל ההגנה, ואליהו נותן התקפה ברמה טובה והלפרין קליעה מעולה ובאמת שזה מגוך להאדיר כל כך את אוחיון בגלל פאקינג הגנה "ומחויבות"
אתה מתעלם מהנקודה הכי חשובה...
הם לא באים למשחקים החשובים.
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:אליהו והלפרין שחקנים ברמת יורוליג בזמן שאוחיון לא
נמאס שמדברים עליו כעל שובר שיוויון בשוק הישראלי שאסור לוותר עליו אבל על הלפרין ואליהו זה בסדר
גם אוחיון ד"א שחקן שאתה לא יודע מה תקבל ממנו. אבל בניגוד לאליהו, הוא משחק בהגנה ובניגוד להלפרין
אז אוחיון מקבל פה קרדיט בלתי נגמר בגלל ההגנה, ואליהו נותן התקפה ברמה טובה והלפרין קליעה מעולה ובאמת שזה מגוך להאדיר כל כך את אוחיון בגלל פאקינג הגנה "ומחויבות"
מי מדבר על אוחיון בכלל- הוא בינוני מינוס וזה לא חדש- אבל יותמית ומוכר הגויאבות לא שווים שום סכום שהם דרשו ממכבי בשנים האחרונות...
וחציל- דונטה הוא הד קייס שלא ישרוד שנייה במכבי...הוא מגעיל אותי- מתנשא יהיר שחצן וסטטיסטיקן...איכס של שחקן!
שים לב לתגובה שכתבתי עכשיו
את הסכומים שהם דרשו הם לגמרי לא היו שווים אבל בשכר שלהם עכשיו אז בהחלט כן
מה גם שאני לא דיברתי בחישוב של שכר-תועלת אלא מבחינת תרומה שאמרו פה שאוחיון טוב מהם
06 מאי 2015, 22:19
06 מאי 2015, 22:21
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:אליהו והלפרין שחקנים ברמת יורוליג בזמן שאוחיון לא
אתה מתעלם מהנקודה הכי חשובה...
הם לא באים למשחקים החשובים.
ואוחיון לא בא לאף משחק
בתור שחקני ספסל הם יכולים לבוא ולתת לך תרומה מרשימה מאוד בתחומים שהם מתמחים בהם
06 מאי 2015, 22:22
06 מאי 2015, 22:23
לא יודע אם נסכים בסוף או לאאבל אני פשוט לא רוצה אותם פה! אין להם את ה'גאטס' בשביל השאיפות של מכבי(כל התארים כל עונה) בינתיים עונה שעברה לא הגיעו לגמר גביע הם עפו בחצי הגמר הליגה בסדרה מול חיפה...העונה הם עפו בשלב הראשון של היורוקאפ ובגמר הגביע חטפו 20 הפרש...לא רוצה אותם!!!
06 מאי 2015, 22:25
החציל האצטקי כתב:שלושתם בעייתיים מנטלית.
אבל לא זכור לי שפארגו, או טיוס, או היינס למשל זה חבר׳ה שמצטיינים ביכולות המנטליות שלהם.
עובדתית,
מכבי הגיעה לפיינל פור גם עם יותם וליאור כשחקנים משמעותיים. צוות להם את החבר׳ה הנכונים ואתה תצליח.
להבדיל מחבוב כמו דווין סמית׳, אצלם אתה לפחות יודע מה תקבל ומה לא תקבל במאני טיים מול העונה הסדירה.
06 מאי 2015, 22:28
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:שלושתם בעייתיים מנטלית.
אבל לא זכור לי שפארגו, או טיוס, או היינס למשל זה חבר׳ה שמצטיינים ביכולות המנטליות שלהם.
עובדתית,
מכבי הגיעה לפיינל פור גם עם יותם וליאור כשחקנים משמעותיים. צוות להם את החבר׳ה הנכונים ואתה תצליח.
להבדיל מחבוב כמו דווין סמית׳, אצלם אתה לפחות יודע מה תקבל ומה לא תקבל במאני טיים מול העונה הסדירה.
אתה בהחלט יודע שלא תקבל כלום, בעוד אצל סמית' אולי תקבל ואולי לא וזה אולי ייגמר עם אליפות אירופה...
מכבי הגיעה לפיינל פור עם הלפרין ב2008 כשחקן משמעותי ועם אליהו ב2011 כשחקן משמעותי. אבל אנחנו כבר ב2015, ומאז הם נמצאים
בירידה מתמדת.
לגבי דונטה - אין לשחקן כזה מקום במכבי,עם כל היכולות המקצועיות שלו. הספיק לי אנדרסון אחד
06 מאי 2015, 22:29
my man כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:שלושתם בעייתיים מנטלית.
עובדתית,
אתה בהחלט יודע שלא תקבל כלום, בעוד אצל סמית' אולי תקבל ואולי לא וזה אולי ייגמר עם אליפות אירופה...
מכבי הגיעה לפיינל פור עם הלפרין ב2008 כשחקן משמעותי ועם אליהו ב2011 כשחקן משמעותי. אבל אנחנו כבר ב2015, ומאז הם נמצאים
בירידה מתמדת.
לגבי דונטה - אין לשחקן כזה מקום במכבי,עם כל היכולות המקצועיות שלו. הספיק לי אנדרסון אחד
יוני כל מה שאתה אומר היום- זהב!
06 מאי 2015, 22:32
06 מאי 2015, 22:32
עזוב את אוחיון כבר... מה ננעלת עליו?
מדברים על אליהו והלפרין. שניהם כבר היו במכבי, אחד מהם לא מסוגל לשחק בהגנה גם אם החיים שלו תלויים בזה, וההתקפה שלו נעלמת
ככל שהעונה מתקדמת, והשני לא מוכן לזרוק לסל גם אם החיים שלו תלויים בזה, ולא מגיע לשום משחק משמעותי.
אחד השתין על מכבי בקשת במשך כמה שנים ומשך אותה עם ענייני המס, והשני היה מוכן לשבת בחוץ חודשיים, ובסוף ללכת למגדל
בשביל פחות כסף ממה שהציעו לו במכבי.
אתה באמת רוצה אותם בקבוצה?
אםם כבר, אז עדיף להביא את מקל במקום שניהם ואם לא מקל, אז את שון דאוסן או צעיר אחר שאפשר לפתח שיהפוך לשחקן.
06 מאי 2015, 22:33
MTA2311 כתב:my man כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:שלושתם בעייתיים מנטלית.
עובדתית,
בירידה מתמדת.
אל תעלה לו את האגו. רק זה מה שחסר לנו פה.
06 מאי 2015, 22:40
החציל האצטקי כתב:הנחת המוצא שלי היא שמכבי נבנית לפיינל פור יורוליג, ולא לפיינל פור ליגת ווינר- בשונה מהפועל ירושלים
עדיין, אני חושב שהיסודות שהייתי מניח לקבוצה היא בישראלים הכי טובים שאני יכול להביא.
את ג׳ורדן פארמר הייתי מחתים פה על חוזה כמו שיש לספאנוליס ודיאמנטידיס ביוון. כשיש שחקנים ברמה הזאת משלמים להם מה שמגיע להם.
אין לך הרבה ישראלים שאתה יכול להיות בטוח שיהיו טופ-יורוליג. זה אחד שהוכיח שהוא בלבל הזה.
(במצב שיש לך כזה גארד בסגל אתה לא תבדיל בין יוגב אוחיון לגיל אמיתי- לדעתי זה מה שצריך להיות)
06 מאי 2015, 22:42
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:שלושתם בעייתיים מנטלית.
עובדתית,
בירידה מתמדת.
אל תעלה לו את האגו. רק זה מה שחסר לנו פה.
כן הא?! עוד רגע הוא פותח לכולנו ת'מוח עם פילוסופיות הטניס שלו...
06 מאי 2015, 22:44
06 מאי 2015, 22:46
06 מאי 2015, 22:49
toja27 כתב:זה בסדר , עדיף שלא יהיו ישראלים בכלל בקבוצה ונעבוד על המערכת ועל הדרך על עצמנו עם המתאזרחים חסרי הנשמה. אף אחד מהישראלים לא שווה את הכסף, כולם או נגרים או משקשקים או אדומים בעלי חשיבות עצמית.
06 מאי 2015, 22:52
06 מאי 2015, 22:53
my man כתב:toja27 כתב:זה בסדר , עדיף שלא יהיו ישראלים בכלל בקבוצה ונעבוד על המערכת ועל הדרך על עצמנו עם המתאזרחים חסרי הנשמה. אף אחד מהישראלים לא שווה את הכסף, כולם או נגרים או משקשקים או אדומים בעלי חשיבות עצמית.
בלו חסר נשמה?
שארפ חסר נשמה?
ואם נלך אחורה יש לך מתאזרחים עם נשמה גדולה יותר כמעט מכל ישראלי שדרך פה...
הכל עניין של חיבור ורמת כדורסל נאותה...