המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=189694
מעניין שכל השיח פה הוא על הייעוד של שון לשחק במכבי. אהבתי.
yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=189694
זה בדיוק מה שהתכוונתי , הוא חתם בראשון רק כדי שהם יקבלו פיצוי ולא בגלל שהוא רוצה לשחק שם בשנים הבאות.
המטרה שלו זה לשחק במכבי בסופו של דבר
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=189694
זה בדיוק מה שהתכוונתי , הוא חתם בראשון רק כדי שהם יקבלו פיצוי ולא בגלל שהוא רוצה לשחק שם בשנים הבאות.
זה לא מה שכתוב.
גלדסטון אומר שהוא חתם שם בשביל לא להתייבש על הספסל של מכבי כבר עונה הבאה.
משה כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=189694
זה לא מה שכתוב.
גלדסטון אומר שהוא חתם שם בשביל לא להתייבש על הספסל של מכבי כבר עונה הבאה.
אדלשטיין אתמול בחמישיות אמר דברים נכונים. טל בורשטיין בגיל צעיר יותר היה שחקן חמישיה במכבי. אם הוא רוצה להקפיץ את הרמה שלו הוא חייב ללכת לקבוצה אירופאית שמשחקת ביורוקאפ. אני בספק ראשון לציון היא הקבוצה המתאימה.
MTA2311 כתב:קשה לי להאמין שהוא לא ישחק בירושלים בסוף
yzafrir כתב:מכבי כבר מכוסה במקרה שהוא לא יגיע אחרי שהחתימה את יוגב . היא יכולה להמתין לו בלי לחץ...
בנתיים יתמקדו בהחתמת גארד זר במקום היינס ואם בטעות יחליטו לוותר על פארגו אז גם מחליף בשבילו...
הכי קשה יהיה למצוא מחליף לסופו .
jol9 כתב:yzafrir כתב:מכבי כבר מכוסה במקרה שהוא לא יגיע אחרי שהחתימה את יוגב . היא יכולה להמתין לו בלי לחץ...
בנתיים יתמקדו בהחתמת גארד זר במקום היינס ואם בטעות יחליטו לוותר על פארגו אז גם מחליף בשבילו...
ממש לא.
אם מקל יגיע אז זה יהיה לתפקיד בכיר. אתה לא יכול לבנות את הסגל, ואז פתאום, כשיבוא לו, לפנות עוד מליון דולר עבורו.
צריך להיות דד ליין ברור, וכשעוברים אותו, להשקיע את הכסף בשחקנים אחרים.
toja27 כתב:אני לא מבין את מקל. ניסית, הלך, אבל לא כל כך. יאללה לזרום לקבוצה שבאמת רוצה אותך ושם תוכל למלא תפקיד גדול במסגרת אירופאית חשובה במקום לחכות לאיזה קבוצה שתתן 10 ימי מבחן ומקסימום לקבל מעט דקות בתחתית הרוטציה. כאילו מה נסגר עם השיקול דעת שלך?
felix_r כתב:toja27 כתב:אני לא מבין את מקל. ניסית, הלך, אבל לא כל כך. יאללה לזרום לקבוצה שבאמת רוצה אותך ושם תוכל למלא תפקיד גדול במסגרת אירופאית חשובה במקום לחכות לאיזה קבוצה שתתן 10 ימי מבחן ומקסימום לקבל מעט דקות בתחתית הרוטציה. כאילו מה נסגר עם השיקול דעת שלך?
פשוט המקורבים שלו (+ הסוכן) מבלבלים לו את המוח. למקל אין רמה להיות אפילו שחקן יורוליג מצוין (מאקסימום שחקן יורוליג בינוני סטייל אוחיון פחות או יותר), אז איזה NBA בראש שלו? הוא אפילו לא קרוב לרמה הדרושה. אבל המקורבים ניפחו לו את האגו כל כך חזק, שהוא פשוט חי בסרט.
felix_r כתב:toja27 כתב:אני לא מבין את מקל. ניסית, הלך, אבל לא כל כך. יאללה לזרום לקבוצה שבאמת רוצה אותך ושם תוכל למלא תפקיד גדול במסגרת אירופאית חשובה במקום לחכות לאיזה קבוצה שתתן 10 ימי מבחן ומקסימום לקבל מעט דקות בתחתית הרוטציה. כאילו מה נסגר עם השיקול דעת שלך?
פשוט המקורבים שלו (+ הסוכן) מבלבלים לו את המוח. למקל אין רמה להיות אפילו שחקן יורוליג מצוין (מאקסימום שחקן יורוליג בינוני סטייל אוחיון פחות או יותר), אז איזה NBA בראש שלו? הוא אפילו לא קרוב לרמה הדרושה. אבל המקורבים ניפחו לו את האגו כל כך חזק, שהוא פשוט חי בסרט.
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:אני לא מבין את מקל. ניסית, הלך, אבל לא כל כך. יאללה לזרום לקבוצה שבאמת רוצה אותך ושם תוכל למלא תפקיד גדול במסגרת אירופאית חשובה במקום לחכות לאיזה קבוצה שתתן 10 ימי מבחן ומקסימום לקבל מעט דקות בתחתית הרוטציה. כאילו מה נסגר עם השיקול דעת שלך?
אני מסכים איתך חלקית. אני חושב שהוא שחקן יותר טוב מאוחיון ואם שיפור קל באחוזים מבחוץ(והאמת שיחרור יותר מהיר של הכדור בזריקה) הוא יכול להיות שחקן יורוליג טוב. אבל אני בהחלט לא חושב שכרגע יש לו מה לחפש בNBA. ונראה לי שהגיע הזמן שגם הוא יגיע למסקנה הזאת. אם הוא ישתפר ביכולת אז שינסה מחדש. כנראה שזה באמת המקורבים מבלבלים לו את המוח.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:מכבי כבר מכוסה במקרה שהוא לא יגיע אחרי שהחתימה את יוגב . היא יכולה להמתין לו בלי לחץ...
ממש לא.
אם מקל יגיע אז זה יהיה לתפקיד בכיר. אתה לא יכול לבנות את הסגל, ואז פתאום, כשיבוא לו, לפנות עוד מליון דולר עבורו.
צריך להיות דד ליין ברור, וכשעוברים אותו, להשקיע את הכסף בשחקנים אחרים.
אם שחקן בקליבר של פארמר חותם, אז אפשר לחכות למקל.
רוב הסיכויים שהוא לא יתקבל ל- NBA.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים