05 אוקטובר 2011, 17:27
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:פדרמן דיבר עכשיו אצל אופירה ופיני במשך משהו כמו 10 דקות.
לא שמעתי שום דבר חדש למען האמת. איכשהו השיחה איתו התגלגלה לעניינים פילוסופיים, ומה הוא חושב על המחאה החברתית...
לגבי הקו האחורי - פיני הגניב איזשהי שאלה, ופדרמן אמר שאולי נעשו שגיאות, ואולי זה או פה, אבל שום דבר ענייני. הוא אמר גם שהם השתכנעו להביא את פארמר כי הוא עשה רושם
של בחור ממש ממש נחמד
בקיצור, לא הייתי בונה יותר מדי על רכש קרוב
לא יודעת,אני חושבת שפשוט מחפשים ולא מוצאים
לא קמצנות ולא כלום..פשוט לא מוצאים..
אני לא אמרתי מילה על קמצנות...
אני פשוט תיארתי את מה שהוא אמר.
05 אוקטובר 2011, 18:08
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:פדרמן דיבר עכשיו אצל אופירה ופיני במשך משהו כמו 10 דקות.
לא שמעתי שום דבר חדש למען האמת. איכשהו השיחה איתו התגלגלה לעניינים פילוסופיים, ומה הוא חושב על המחאה החברתית...
לגבי הקו האחורי - פיני הגניב איזשהי שאלה, ופדרמן אמר שאולי נעשו שגיאות, ואולי זה או פה, אבל שום דבר ענייני. הוא אמר גם שהם השתכנעו להביא את פארמר כי הוא עשה רושם
של בחור ממש ממש נחמד
בקיצור, לא הייתי בונה יותר מדי על רכש קרוב
לא יודעת,אני חושבת שפשוט מחפשים ולא מוצאים
לא קמצנות ולא כלום..פשוט לא מוצאים..
אני לא אמרתי מילה על קמצנות...
אני פשוט תיארתי את מה שהוא אמר.
פשוט ידעתי שזה יגיע ממישהו אחר אז כבר כיסיתי את זה..
06 אוקטובר 2011, 06:16
06 אוקטובר 2011, 06:38
06 אוקטובר 2011, 06:43
06 אוקטובר 2011, 06:55
פארוק כתב:היחיד שדיבר אתמול נכון היה אלי סהר בחדשות הספורט. בתכלס למכבי היום חסר שחקן בעמדה 2 (יוגב זה בדיחה לא מצחיקה וטל זו טרגדיה). אחרי שפארמר יחזור יהיה גם חסר שחקן בעמדה 1. לכן כל ההתנהלות של ההנהלה שמחפשים היום מחליף לפארמר זה סוג של רמאות כי צריך עוד שני שחקנים.
06 אוקטובר 2011, 06:57
yarinsaky כתב:פדרמן בעצמו אומר שמכבי עשתה כנראה טעות אחת או שתיים בקו האחורי, אז בואו לא נהיה יותר צדיקים מהאפיפיור. ( חוץ מזה הוא נשמע לא מי יודע מה אופטימי לגבי העונה הקרובה ).
06 אוקטובר 2011, 07:03
06 אוקטובר 2011, 07:09
06 אוקטובר 2011, 07:13
yarinsaky כתב:כן, זה בדיוק מה שרציתי לכתוב, קודי. הייתה קצת היסטריה אחרי שפארגו תקע לנו ברז ומכבי מיהרה עם סגירת הסגל בקו האחורי. ברור שדברים שנעשים בלחץ פחות טובים מדברים שנעשים בשקט ובמחשבה יתרה.
אבל עדיין אפשר לתקן, לא ברורה לי הפסימיות המופלגת של פדרמן. תפקידו גם לתקן, לא רק להתריע ולהנמיך ציפיות.
06 אוקטובר 2011, 07:14
Euro_Basket כתב:15 עמודים ו...
האמת שכבר נמאס מהסאגה הזאת. יגיע שחקן, לא יגיע שחקן, פדרמן קמצן, הטוויטר של לנגפורד. אותי כבר ממזמן זה הפסיק לעניין.
רק שתתחיל כבר העונה ביורוליג.
06 אוקטובר 2011, 07:27
Euro_Basket כתב:15 עמודים ו...
האמת שכבר נמאס מהסאגה הזאת. יגיע שחקן, לא יגיע שחקן, פדרמן קמצן, הטוויטר של לנגפורד. אותי כבר ממזמן זה הפסיק לעניין.
רק שתתחיל כבר העונה ביורוליג.
06 אוקטובר 2011, 07:39
06 אוקטובר 2011, 07:57
er79 כתב:יש חדש בגזרת לנגפורד?
אני מהמר שהוא חוזר לאיטליה, יש לי תחושה שוירטוס יחתימו אותו. בכל זאת קובי יהיה שם, אם וכאשר, רק לחודש. לנגפורד יכול למנף אותם לאחר מכן.
06 אוקטובר 2011, 08:13
06 אוקטובר 2011, 10:10
06 אוקטובר 2011, 10:14
jol9 כתב:פארוק כתב:היחיד שדיבר אתמול נכון היה אלי סהר בחדשות הספורט. בתכלס למכבי היום חסר שחקן בעמדה 2 (יוגב זה בדיחה לא מצחיקה וטל זו טרגדיה). אחרי שפארמר יחזור יהיה גם חסר שחקן בעמדה 1. לכן כל ההתנהלות של ההנהלה שמחפשים היום מחליף לפארמר זה סוג של רמאות כי צריך עוד שני שחקנים.
מה בדיחה ביוגב אוחיון?
06 אוקטובר 2011, 10:26
er79 כתב:התכוונתי כמובן למינוף בליגה. עושה רושם שהנשיא שלהם מנסה להחזיר עטרה ליושנה ולשפוך כספים. הצלחה בליגה עשויה להחזיר אותם ליורוליג. מינוף לא אומר רק בזירה הבינלאומית, אלא גם בגזרה המקומית. עצם זה שהנשיא שופך בטפשות רבה כסף על קובי, זה רק אומר שלא נראה לי שתהיה לו בעיה כלכלית לממן את לנגפורד. בכל מקרה זו רק תחושת בטן, ייתכן כמובן ואני טועה.
06 אוקטובר 2011, 10:33
06 אוקטובר 2011, 10:36
פארוק כתב:jol9 כתב:פארוק כתב:היחיד שדיבר אתמול נכון היה אלי סהר בחדשות הספורט. בתכלס למכבי היום חסר שחקן בעמדה 2 (יוגב זה בדיחה לא מצחיקה וטל זו טרגדיה). אחרי שפארמר יחזור יהיה גם חסר שחקן בעמדה 1. לכן כל ההתנהלות של ההנהלה שמחפשים היום מחליף לפארמר זה סוג של רמאות כי צריך עוד שני שחקנים.
מה בדיחה ביוגב אוחיון?
לדעתי רכז 1.88 שלא קולע מיותר משני מטר מהסל מקומו לא במכבי.
בעצם הוא גם לא פתח בחמישיייה של ירושלים ונבחרת ישראל.
לפחות הסכמת איתי שבורשטיין זה טרגדיה ...