יוסי22 כתב:רק כי אני חייב , מה דעתך על האיי קיו של אהוד ברק כבוחן אייקיו מוסמך ?
פחות מ- 180.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:רק כי אני חייב , מה דעתך על האיי קיו של אהוד ברק כבוחן אייקיו מוסמך ?
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:אתה באמת לא חייב לענות , אבל כשאתה כותב שקרים (למד תואר אחד ) שטויות (עבר לפוליטיקה כי נכשל בעסקים ) דברים משוללי בסיס (נכשל בשוק הפרטי ) וקשקושים ממוחך הקודח ( אני יודע טוב יותר ממגזין בינלאומי מהו האייקיו של ראש הממשלה ) קח בחשבון שמישהו עשוי לענות לך .
אתה מוכח פעם אחרי פעם כמדבר שטויות. אתה חסר מושג בכלל מה זה IQ, ובכל זאת אתה חוזר לפה שוב ושוב עם השטויות שלך. כמו שאמרתי - מצביע ביבי קלאסי.
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:רק כי אני חייב , מה דעתך על האיי קיו של אהוד ברק כבוחן אייקיו מוסמך ?
פחות מ- 180.
יוסי22 כתב:אבל אתה חושב שיש לו אייקיו גבוה מאוד , לא ?
מה לדעתך מרמז בהתפתחות שלו כנער / בצבא על היכולות הנ"ל ?
יוסי22 כתב:לכן שאלתי מה אתה חושב על ברק , כדי שתראה שאין הבדל בין ביבי לברק מבחינת ההתפתחות כמתבגרים אבל מסתבר שאתה חושב שגם ברק הוא רק בן אדם חכם שנמצא ב-2% הגבוהים ואני חושב שהוא גאון , נקודה .
יוסי22 כתב:יוני...
ממשלת ימין היא כן המטרה כדי שלא נקבל תהליכים כמו הסכמי אוסלו שהביאו לאלפי הרוגים , פצועים , משפחות שנהרסו וכלכלה משותקת במשך כמה שנים בתחילת העשור הקודם .
כדי שלא נקבל את תהליך ההתכנסות ההרסני שאולמרט תכנן , תהליך שהיה מביא לשיתוק המדינה .
כשנתניהו הזהיר מהתהליך הנ"ל חולי הנפש מסוגו של ... קראו לו הזוי , סהרורי , מהלך איימים .... כנ"ל כשהוא אמר מה יקרה אחרי תהליך ההתנתקות מעזה .
כשזה קרה הם אפילו לא חשבו להתנצל , במקום זה קיבלנו את המשך המתקפה האישית הפרועה שלא עוצרת לרגע , לא חשוב שיש רוב בעם שרוצה אותו כראש ממשלה לפי כל הסקרים שנעשו והסקרים כאמור היו מוטים לצד מאוד מסוים כמו שאנחנו יודעים .
jol9 כתב:נו אתה רואה? לא הכל רע.
אנשים מסוגה של רגב יש להם דרייב בלתי נגמר לעשות ולא סתם לחמם את הכסא
jol9 כתב:בספורט אפשר למצוא לזה תוכן מסויים
roy1000 כתב:jol9 כתב:בספורט אפשר למצוא לזה תוכן מסויים
כמו מה?
שובו של סגן השר מיהדות התורה לתפקיד מעוררת תקווה במערכת הבריאות החבולה, שם הוא זוכה, בניגוד לקודמתו גרמן, להערכה רבה. כעת, הוא מתכוון להמשיך מהיכן שהפסיק. "הוא יידע להזיז דברים"
jol9 כתב:אז אולי לא כל השרים של "יש עתיד" היו מדהימים, מעולים ואלים שירדו אל העם בשביל לסדר לנו את כל הבעיות...שובו של סגן השר מיהדות התורה לתפקיד מעוררת תקווה במערכת הבריאות החבולה, שם הוא זוכה, בניגוד לקודמתו גרמן, להערכה רבה. כעת, הוא מתכוון להמשיך מהיכן שהפסיק. "הוא יידע להזיז דברים"
http://news.walla.co.il/item/2856065
my man כתב:jol9 כתב:אז אולי לא כל השרים של "יש עתיד" היו מדהימים, מעולים ואלים שירדו אל העם בשביל לסדר לנו את כל הבעיות...שובו של סגן השר מיהדות התורה לתפקיד מעוררת תקווה במערכת הבריאות החבולה, שם הוא זוכה, בניגוד לקודמתו גרמן, להערכה רבה. כעת, הוא מתכוון להמשיך מהיכן שהפסיק. "הוא יידע להזיז דברים"
אגב...למה דווקא סגן שר הבריאות??? לא יכלו למצוא משרד אחר להיות בו סגן? ברצינות, זה התפקיד היחיד ש'ג' מוכנים לקחת?!
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:אז אולי לא כל השרים של "יש עתיד" היו מדהימים, מעולים ואלים שירדו אל העם בשביל לסדר לנו את כל הבעיות...שובו של סגן השר מיהדות התורה לתפקיד מעוררת תקווה במערכת הבריאות החבולה, שם הוא זוכה, בניגוד לקודמתו גרמן, להערכה רבה. כעת, הוא מתכוון להמשיך מהיכן שהפסיק. "הוא יידע להזיז דברים"
אגב...למה דווקא סגן שר הבריאות??? לא יכלו למצוא משרד אחר להיות בו סגן? ברצינות, זה התפקיד היחיד ש'ג' מוכנים לקחת?!
הוראות של רבנים... בתכלס הוא שר לכל דבר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים