שמואל2 כתב:עובדתית זה קרה לפני שנתיים, ומאז הרבה מים עברו בנהר.
בנוסף, היכולת שלו לאורך העונה חלשה מאוד, לא מצדיקה את היותו ישראלי בכיר, ובטח לא כזר בקבוצה טופ אירופאית כמו אולימפיאקוס.
באמת כמה הרבה? הוא נהפך להיות מספאנוליס ליוגב אוחיון?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל2 כתב:עובדתית זה קרה לפני שנתיים, ומאז הרבה מים עברו בנהר.
בנוסף, היכולת שלו לאורך העונה חלשה מאוד, לא מצדיקה את היותו ישראלי בכיר, ובטח לא כזר בקבוצה טופ אירופאית כמו אולימפיאקוס.
שמואל2 כתב:roy1000 כתב:שמואל2 כתב:שטוף מח שכמוך
זה אמור להיות טרולינג הפוך לשמואל1? האנטי-שמואל1?
רוי ידידי, מה זה טרולינג?
הבנתי.שמואל2 כתב:יכול להיות שאני מזהה פה ציניות?
שמואל2 כתב:מה לעשות שבכדורסל המודרני קשה להיות רכז עם יכולות התקפה מינימליות? החסרונות שלו בהתקפה עולות על היתרונות שלו בהגנה.
שמואל2 כתב:toja27, אתה מביא יותר מדי נימוקים שגויים.
ראשית, לעומת הNBA באירופה ובמיוחד בישראל אוהבים לשמור איזורית, וככה אוחיון "יתחבא" במהלך ההגנה ולא יבוא לידי ביטוי.
שנית, בNBA הגארדים עוברים חזק על כל חסימה, או שמבוצעים רוטציות הגנתיות כך שהוא ישמור גארד או שחקן אחר בסייז שלו. באירופה ובליגה הישראלית אתה מבטל כל חסימה בכך שאתה עושה חילוף אוטומטי, וכשאוחיון ישמור על שחקנים גבוהים הוא לא יוכל לנצל את הרגליים שלו לצורך ההגנה, אלא את הגוף שקטן לעומת השחקנים האחרים.
שמואל2 כתב:אוחיון באמת שמר מצוין על גאודלוק, אבל גם אני יכול להביא לך דוגמאות הפוכות. למשל: המחצית הראשונה המזעזעת שלו בהגנה על ברייסי רייט במשחק האחרון.
שמואל2 כתב:חחח בורח לדרכים צדדיות? אני הצגתי את דעתי לאורך כל הדיון- יוגב חור התקפי שחסרונותיו עולים על יתרונותיו, זה הכל. אתה בחרת להביא לי דוגמאות לא קשורות מרחבי העולם.
אין לי בעיה שיוגב יישאר, אבל כרכז שני עם משכורת נמוכה יותר ממה שהוא צפוי להרוויח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים