המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אני חושב ששמעוו יפרוש כשהוא ימות. אז מקווה שזה לא יהיה עונה הבאה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני חושב ששמעוו יפרוש כשהוא ימות. אז מקווה שזה לא יהיה עונה הבאה.
טוב לראות שאתה חוזר לעצמך!!
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני חושב ששמעוו יפרוש כשהוא ימות. אז מקווה שזה לא יהיה עונה הבאה.
פספסתי משהו?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני חושב ששמעוו יפרוש כשהוא ימות. אז מקווה שזה לא יהיה עונה הבאה.
פספסתי משהו?
אהבתי שאתה מקווה ששמעון ימות, אבל עדיף שלא בעונה הבאה...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אני חושב ששמעוו יפרוש כשהוא ימות. אז מקווה שזה לא יהיה עונה הבאה.
פספסתי משהו?
אהבתי שאתה מקווה ששמעון ימות, אבל עדיף שלא בעונה הבאה...
אני חושב שלא היה אפשר להבין את ההודעה שלי בצורה עקומה יותר מאיך שאתה הבנת
Holiday_Armadillo כתב:הזמנתי עכשיו כרטיסים לחואנס (סוף יוני), רק שלא ייבטל בבקשה
מי שרוצה הופעה כיפית של זמר אדיר, להזמין
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:הזמנתי עכשיו כרטיסים לחואנס (סוף יוני), רק שלא ייבטל בבקשה
מי שרוצה הופעה כיפית של זמר אדיר, להזמין
מי זה?
ש: מרקיז היינס היה אמור לעזור לפארגו בקו האחורי, זה לא עבד.
ת: "הוא היה אחד השחקנים הבולטים בליגה האיטלקית בשנה שעברה. הסקאוטים שלנו המליצו עליו. העובדה היא שבמכבי הוא לא נותן את התפוקה שנתן באיטליה ולדעתי זה קשור גם בחוק הרוסי שמגביל אותנו בכמות הדקות לזרים. אני חושב שהכושר של היינס נפגע גם בגלל זה."
חנו'ש כתב:אומנם קצת באיחור, אבל מישהו קרא את הראיון עם שמעון ב-7 ימים??
הראיון עצמו קצת משעמם ובעיקרון הוא די נשמע כאילו הוא ויוסי זה אותו בנאדם (יש מצב אגב שיוסי הוא בעצם שמעון??)
אבל היתה לו תשובה אחת לגבי הכישלון עם היינס שאני מצטערת אבל זה פשוט הפיל אותי:ש: מרקיז היינס היה אמור לעזור לפארגו בקו האחורי, זה לא עבד.
ת: "הוא היה אחד השחקנים הבולטים בליגה האיטלקית בשנה שעברה. הסקאוטים שלנו המליצו עליו. העובדה היא שבמכבי הוא לא נותן את התפוקה שנתן באיטליה ולדעתי זה קשור גם בחוק הרוסי שמגביל אותנו בכמות הדקות לזרים. אני חושב שהכושר של היינס נפגע גם בגלל זה."
כן שמעון.... זה הסיבה... החוק הרוסי....
אני חוששת ששמעון קצת איבד את זה....
מעניין אם הוא סתם מנסה לעבוד עלינו או שהוא באמת מאמין לדברים שהוא אומר??
MTA2311 כתב:שמעון תמיד זיין את השכל בתקשורת
my man כתב:איזה מגניב זה ללמוד תקשורת...
היום למדתי למה הצפצופים לפני החדשות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־22 אורחים