פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
01 יוני 2015, 13:35
טוב מאד שלא קיבלנו את חיפה.
העונה הזאת ארוכה כמו הנצח.
01 יוני 2015, 13:54
felix_r כתב:roy1000 כתב:docariel כתב:אני דווקא מדמיין את יוטר וכדיר חוגגים בצבע....
על הנייר, אילת קבוצה לא רעה בכלל עם ניסים, כדיר, וויאט, פאלמר, יוטר, ואפילו ברקוביץ' ושמחון שהם ישראלים סבירים. משום מה, זה ממש לא מתחבר שם לכלום.
למה כלום? חצי גמר
לחצי גמר הם הגיעו, אבל הם נראים ממש גרוע. זה סגל שיכול לתת פייט למכבי הנוכחית, אבל אני לא רואה מצב שזה קורה.
02 יוני 2015, 20:20
היינס ואלכסנדר לא בסגל למחר...
02 יוני 2015, 21:33
הייתי פתאום בטוח שהליגה נגמרה וגם העונה...
תהיה לנו אלופה כשיתחילו המוקדמות לליגת האלופות של העונה הבאה...
02 יוני 2015, 22:12
jol9 כתב:הייתי פתאום בטוח שהליגה נגמרה וגם העונה...
תהיה לנו אלופה כשיתחילו המוקדמות לליגת האלופות של העונה הבאה...
העונה הזו היא מסטיק אינסופי וסיוטי. זה מרגיש לי כאילו יש פלייאוף של 64 קבוצות של הטוב מ-7. עם הפסקה של חודשיים בין סדרה לסדרה.
02 יוני 2015, 22:43
מכבי הולכת על עוד מטאטא בסדרה הזו .
02 יוני 2015, 22:48
yzafrir כתב:מכבי הולכת על עוד מטאטא בסדרה הזו .
לדעתי לא.
02 יוני 2015, 22:49
roy1000 כתב:yzafrir כתב:מכבי הולכת על עוד מטאטא בסדרה הזו .
לדעתי לא.
גם אני חושב שזה יהיה 3-1...
03 יוני 2015, 00:52
אם מכבי תבוא לסדרה הזאת בשיא הרצינות והמוטיבציה, אין לאילת שום סיכוי. סוויפ חלק.
היות וכל זה לא הולך לקרות, בואו נישאר בבועה שלנו. אני אומר 3-2 למכבי.
03 יוני 2015, 02:59
my man כתב:היינס ואלכסנדר לא בסגל למחר...
אבל רועי הבטיח לנו שסופו לא יתלבש יותר העונה ... אתה בטוח שזו לא טעות ?
03 יוני 2015, 03:34
יוסי22 כתב:my man כתב:היינס ואלכסנדר לא בסגל למחר...

האמת שבחירה מוזרה, שאני לא יכול להסביר מבחינה מקצועית, חוץ משתי האפשרויות ההזויות הבאות:
1) מכבי רוצה למשוך את הסדרה כמה שיותר עד אשר פניני יכנס לכושר
2) פדרמן רוצה לראות את הקרב סופו נגד הכריש (הקמע של אילת)
03 יוני 2015, 07:58
יוסי22 כתב:my man כתב:היינס ואלכסנדר לא בסגל למחר...

זו טעות. אני אמרתי שהוא לא ישחק' אבל באמת יש לו מצ'אפ סביר מול יוטר. אני עדיין לא מבין מה גודס רוצה לעשות - לשים אותו ביחד עם טיוס על המגרש? ען ג'ייק כהן?
אבל יפה שאתה מזכיר "הבטחות" - כי אתה הבטחת לנו שמכבי לא פחות טובה מפנר...
03 יוני 2015, 13:19
הוא ישחק יחד עם כהן / טיוס ... או שישחקו אוחיון ואחד הצעירים בקו האחורי , ממילא הוא משחק רק 12-15 דקות , אפשר לאלתר משהו .
היינס ואלכסנדר ממילא לא רלוונטים , אחד איבד כל קשר למשחק והשני יוצר חורים בלתי נסבלים בהגנה .
03 יוני 2015, 13:21
ומעולם לא הבטחתי שמכבי לא פחות טובה מפנר .. אתה מוזמן לחפש בהיסטוריה .
אלא שלמכבי יש סיכוי בסדרה , אני עדיין חושב שאם מכבי היתה לוקחת את המשחק הראשון שהיה ביד שלה היא הייתה לוקחת את הסידרה אבל זה כבר שייך להיסטוריה .
עריכה : ריפרפתי קצת בשביל הדיון וכן חשבתי שלמכבי סגל לא פחות טוב מהטורקים אבל הטורקים פייבוריטים בגלל הבייתיות , פה טעיתי בדיעבד , לטורקים סגל יותר טוב ... אבל זה גם קשור לכושר המזעזע שמכבי הגיע להצלבה עם כל הפציעות , חצאי הפציעות והעומסים , לא יודע מי אשם אבל הייתי בודק את מאמני הכושר בסוף העונה הזו .
03 יוני 2015, 13:36
יוסי, יש לי רעיון הרבה יותר טוב מלנבור בהסטוריה - פשוט בוא לא נדבר על הבטחות. אתה לא תצא טוב מדיון כזה.
סופו וכהן ביחד יהיה גם הרכב איטי בצורה בלתי נסבלת וגם הרכב שלא יכול לשמור על קונוסים. אני לא רואה את התועלת הגדולה של להעלות את סופו מהאוב אחרי שהוא לא שיחק חודשיים, למרות שכביכול יש לו מצ'אפ אידיאלי עם יוטר. אין שום סיכוי שסופו יכול לשחק 12-15 דקות כי בכל דקה שסופו על המגרש, רנדל על הספסל ובלי רנדל שמשחק לפחות 30 דקות מכבי לא מנצחת.
אני גם לא מבין איך תעבוד הרוטציה בקו האחורי? אוחיון ופארגו פותחים ומי מחליף? לינהרט לא יכול להוביל כדור. היינס לפחות יכול לעבור את החצי. גודס יכול להפסיד את המשחק עם ההחלטה הזו.
03 יוני 2015, 21:01
בחודש האחרון אחת לשעתיים בערך אני מוצא את עצמי בטוח ב100% שהעונה הזאת נגמרה כבר, ואז... ואז, לא.
03 יוני 2015, 21:04
roy1000 כתב:יוסי, יש לי רעיון הרבה יותר טוב מלנבור בהסטוריה - פשוט בוא לא נדבר על הבטחות. אתה לא תצא טוב מדיון כזה.
סופו וכהן ביחד יהיה גם הרכב איטי בצורה בלתי נסבלת וגם הרכב שלא יכול לשמור על קונוסים. אני לא רואה את התועלת הגדולה של להעלות את סופו מהאוב אחרי שהוא לא שיחק חודשיים, למרות שכביכול יש לו מצ'אפ אידיאלי עם יוטר. אין שום סיכוי שסופו יכול לשחק 12-15 דקות כי בכל דקה שסופו על המגרש, רנדל על הספסל ובלי רנדל שמשחק לפחות 30 דקות מכבי לא מנצחת.
אני גם לא מבין איך תעבוד הרוטציה בקו האחורי? אוחיון ופארגו פותחים ומי מחליף? לינהרט לא יכול להוביל כדור. היינס לפחות יכול לעבור את החצי. גודס יכול להפסיד את המשחק עם ההחלטה הזו.
אתה בטוח שאני זה שלא אצא טוב ..... ?
נשאיר ל"צופים" להחליט מי טועה סידרתי בפורום הזה ...
03 יוני 2015, 21:05
מעניין איך סופו ישחק אחרי חודש וחצי בחוץ
03 יוני 2015, 21:06
תזכורת לשלף ... סופו שיחק בשני משחקי הליגה האחרונים בעונה הסדירה וזה לא היה מזמן .
סופו פותח ויש מצב שנחזה בעוד טעות של רועי כבר היום ...
03 יוני 2015, 21:09
יש לי תחושה שמפסידים היום.