ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הNBA - כספי עבר לקליבלנד והליגה מושבתת

הודעהעל ידי קודי » 05 אוקטובר 2011, 07:17

yarinsaky כתב:האמת שאני לא קונה את החומר שכתבים בארץ זורקים לנו, הם הרבה פחות אמינים מכתבי נ.ב.א. וזה בכל תחום, לא רק בספורט.
ה 350 אלף נשמעים כאילו הגיוניים, אבל בטח שאני לא מקבל את זה כתורה מסיני. העובדות ידברו בסוף.

אני לא מקבל שום דבר כתורה מסיני, אבל דווקא גרינוולד הוכיח בשנים האחרונות שהוא כתב אמין (יחד עם העובדה שהוא לא חובב מכבי גדול). מעבר לכך, זה נאמר גם בלא מעט מקומות אחרים (גם אם הסכום לא ננקב בצורה ברורה), כולל בערוץ הספורט ואצל אבי סגל (עוד כתב אמין). גם פדרמן רמז על כך בראיון ב-103 לפני יומיים כשאמר שהשכר של פארגו כבר נוצל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 אוקטובר 2011, 07:22

כן, זה נכון לגבי פדרמן וניצול התקציב, שמעתי את הראיון הזה איתו.
השאלה גם כמה מכבי תקבל על השאלת מצ'אבאן או הנדריקס, כנראה מילאן . אם זה יכסה פחות או יותר את שכרו הנוכחי זה יתן קצת יותר אוויר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 05 אוקטובר 2011, 08:08

השאלה היא גם כמה מכבי תהיה מוכנה להיות סבלנית בנושא השאלת מצ'באן והנדריקס, תמורת החתמת גארד היום.
כלומר, ייתכן מצב הגיוני שמכבי תוכל להחתים גארד משמעותי לפני שתוכל להשאיר את מצ'באן, או למכור את הנדריקס. האם מכבי מוכנה לקחת את הריזיקה הזו ? נחייה ונראה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 05 אוקטובר 2011, 08:19

קובי כתב:השאלה היא גם כמה מכבי תהיה מוכנה להיות סבלנית בנושא השאלת מצ'באן והנדריקס, תמורת החתמת גארד היום.
כלומר, ייתכן מצב הגיוני שמכבי תוכל להחתים גארד משמעותי לפני שתוכל להשאיר את מצ'באן, או למכור את הנדריקס. האם מכבי מוכנה לקחת את הריזיקה הזו ? נחייה ונראה.

הזמן היחיד שמכבי תוכל לקבל עליהם סכום יפה יהיה בסיום שביתת ה-NBA, אז יעזבו לא מעט שחקנים חזרה לארה"ב וייתכן שיתפנו מספר מקומות. השאלה היא אם יקצו לקחת סיכון כזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 05 אוקטובר 2011, 09:09

אני לא ממש בטוח בתאוריה שלך. עדיין, לשחקנים אמריקאים עם נסיון אירופאי, דוגמת הנדריקס, או אירופאיים, קל וחומר צעירים, דוגמת מצ'באן, יש הערכה ביבשת.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוקטובר 2011, 09:18

קובי כתב:אני לא ממש בטוח בתאוריה שלך. עדיין, לשחקנים אמריקאים עם נסיון אירופאי, דוגמת הנדריקס, או אירופאיים, קל וחומר צעירים, דוגמת מצ'באן, יש הערכה ביבשת.

הבעיה זה שאיחרנו את המועד, וקשה לראות קבוצה שתקלוט את מאצ'בן ותיתן לו הרבה דקות/קבוצה שתיהיה מוכנה לשלם פיצוי נראה תמורת הנדריקס. קאחה רצו את שניהם, אבל מכבי לא שיחררו, ועכשיו, החתימו שם את דורסי וסראפין. נקווה שעדיין יש קבוצה מתאימה ובסופו של דבר אחד מהם כן יושאל..
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 05 אוקטובר 2011, 10:31

קובי כתב:אני לא ממש בטוח בתאוריה שלך. עדיין, לשחקנים אמריקאים עם נסיון אירופאי, דוגמת הנדריקס, או אירופאיים, קל וחומר צעירים, דוגמת מצ'באן, יש הערכה ביבשת.

הערכה יש, אבל אתה צריך קבוצה שזקוקה להם נואשות כדי לעשות מזה גם קופה יפה כמו במקרה קאחה והנדריקס.
קודי

הודעהעל ידי קובי » 05 אוקטובר 2011, 11:25

ברור שמכבי קצת איבדו את הרכבת פה, אין ספק. אני חשבתי שהיה נכון למכור את הנדריקס בהתחשב במצבת שחקני הפנים הנוכחית וכמובן ההזדמנות הכלכלית הקורצת.
יחד עם זאת, אני סבור שמכבי כן תוכל להצליח להשאיל את אחד מהם העונה אם תרצה. ביקוש יהיה, בין אם בגלל המצב ב-NBA, אי הצלחה של קבוצות וכד'.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 05 אוקטובר 2011, 16:54

גם על הNBA דיברו בתכנית של אופירה ופיני, ושם אחד העניינים שעלה ע"י סורוקה וקביליו, שעניין תקרת השכר עודנו במחלוקת.
למעשה זאת המחלוקת העיקרית.

אני מניח שלסורוקה וקביליו מקורות שונים משל יובל כי מה שהוא אומר הפוך - וזה לא נאמר בציניות בכלל, כי באמת יכול להיות שהם טועים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 05 אוקטובר 2011, 17:23

jol9 כתב:גם על הNBA דיברו בתכנית של אופירה ופיני, ושם אחד העניינים שעלה ע"י סורוקה וקביליו, שעניין תקרת השכר עודנו במחלוקת.
למעשה זאת המחלוקת העיקרית.

אני מניח שלסורוקה וקביליו מקורות שונים משל יובל כי מה שהוא אומר הפוך - וזה לא נאמר בציניות בכלל, כי באמת יכול להיות שהם טועים.

http://espn.go.com/nba/story/_/id/70599 ... stern-says

כתבה על המצב. נראה שחלוקת הרווחים זה הנושא המרכזי לגביו יש מחלוקת.

Stern said the owners had removed their demand for a hard salary cap, were no longer insisting on salary rollbacks on current salaries, and would have given players the right to opt out of a 10-year agreement after seven years. But the money split was always going to be the biggest hurdle in these negotiations, with owners insistent on the ability to turn a profit after the league said 22 of its 30 teams lost money last season.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 אוקטובר 2011, 21:06

בקשר לדיון שלי מול כל הפורום על לברון ג'יימס: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 70&lang=HE

מסכים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 08 אוקטובר 2011, 15:57

LIAV10 כתב:בקשר לדיון שלי מול כל הפורום על לברון ג'יימס: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 70&lang=HE

מסכים..

ומה אתה בא להגיד פה? שאתה צודק וכולם טועים? אם אתה בדיעה אחת עם ניצן פלד, תאמין לי, זה לא משהו להתגאות בו. עוד כתב ישראלי מצחיק
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוקטובר 2011, 16:15

יאוו, אפילו מיום כיפור אתה לא מסוגל לחזור ולהגיב כמו בנאדם..
אי אפשר כבר לסבול דיונים איתך..
ודרך אגב, אתה היחיד שכזה פה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 08 אוקטובר 2011, 16:19

LIAV10 כתב:יאוו, אפילו מיום כיפור אתה לא מסוגל לחזור ולהגיב כמו בנאדם..
אי אפשר כבר לסבול דיונים איתך..
ודרך אגב, אתה היחיד שכזה פה..

איזה דיונים?? הבאת כתבה, שאלתי אותך, מה אתה מנסה להגיד בזה?
עברנו את הדיון הזה כבר, ופתאום נזכרת להביא כתבה... מה הפואנטה??? שאתה מסכים עם הפלד הזה?
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוקטובר 2011, 16:20

פשוט עזוב, הרי שנינו יודעים שזה לא הולך להתקדם..
רק המלצה, תעבוד על הגישה כי זה כבר מתחיל לעלות על העצבים של כמה גולשים פה..
בן כמה אתה בכלל?
אני מתחיל לחשוב שאני לא הצעיר בפורום..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 08 אוקטובר 2011, 17:28

LIAV10 כתב:פשוט עזוב, הרי שנינו יודעים שזה לא הולך להתקדם..
רק המלצה, תעבוד על הגישה כי זה כבר מתחיל לעלות על העצבים של כמה גולשים פה..
בן כמה אתה בכלל?
אני מתחיל לחשוב שאני לא הצעיר בפורום..

בסדר, מה שתגיד :?
תתחיל להירגע עם הגישה הזאת, ותפסיק עם ההודעות האלה. או שתגיב בצורה עניינית, או שאל תגיב (לי) בכלל, בסדר?
בן כמה? יותר ממך, תאמין לי.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוקטובר 2011, 17:38

ביום שני הקרוב השביתה תצא לדרך באופן רשמי..
איך זה שהמיני ליגה שהכוכבים הקימו לא מקבלת כ"כ סיקור מגופי התקשורת בישראל..פעם ב מראים היילייטס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 אוקטובר 2011, 01:54

Stern: I'm sorry to report ... that the first 2 wks of the season have been canceled.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Assaf M » 11 אוקטובר 2011, 05:16

דיוויד סטרן מודיע רשמית שהשבועיים הראשונים בNBA מבוטלים ושאין אופק להסכמה בין הצדדים.
Assaf M

הודעהעל ידי קודי » 11 אוקטובר 2011, 09:44

אגב, סטרן לא רק שביטל את השבועיים הראשונים אלא גם אמר שהעונה לא תידחה ותסתיים על פי המועד המקורי שתוכנן, כלומר בכל מקרה לא תהיה עונה של 82 משחקים בליגה הסדירה. אני מניח שההחלטה הזו קשורה לכך שהאולימפיאדה הקרובה מתחילה בסוף יולי.
בכל מקרה, כל סיפור השביתה הזה מוזר ביותר, בטח כאשר בתקופת מיתון ואחרי עונת שיא מבחינת פופולריות, מעדיפים הצדדים לוותר על משחקים ולהפסיד המון כסף במקום להתפשר ביניהם. ההפסד הכספי שכבר נגרם לצדדים הוא די קרוב למחלוקת ביניהם ובמידה שהשביתה תימשך עוד מספר שבועות אנחנו מדברים על נזק כלכלי גבוה יותר. כל זאת עוד בלי לקחת בחשבון את הפגיעה התדמיתית והצורך בשיקום המותג, שיינזק יותר ויותר עם כל שבוע משחקים שיבוטל.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים