המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שאנשים הפציצו אותם לסבב האינדי, שחייה, כדורסל איטלקי, בייסבול, רמות יותר נמוכות של פורמולה ועוד שקר כלשהו
לא לשדר גביע עולם בכדורגל זה בושה אבל בסדר, תמשיך לחשוב שאין אפליה והכל זה ביזנס נטו
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שאנשים הפציצו אותם לסבב האינדי, שחייה, כדורסל איטלקי, בייסבול, רמות יותר נמוכות של פורמולה ועוד שקר כלשהו
לא לשדר גביע עולם בכדורגל זה בושה אבל בסדר, תמשיך לחשוב שאין אפליה והכל זה ביזנס נטו
כן, אני די בטוח שלאירועים שציינת יש יותר צופים מאשר כדורגל נשים.
התחום פשוט לא פופולרי בארץ. אני לא מבין מה הבעיה לקבל את זה.
לא צריך לדחוף לכל מקום את נושא אפליית הנשים.
MTA2311 כתב:לערוץ הספורט יש מטרה אחת, והיא להרוויח כסף. אם הוא בחר לשדר פורמולה 1, ולא כדורגל נשים, כנראה שיש לזה סיבה כלכלית.
MTA2311 כתב:אני לא מבין מה את אומרת בעצם כרמל.
ערוץ הספורט בוחר בכוונה לא לשדר כאת אליפות העולם למרות שהוא יכול להרוויח על זה יותר כסף מחסויות?
קשה מאוד להאמין.
rc4991 כתב:רק תיקון לגבי טניס - לא ממש משודר כמו שצריך...
חחח מצאת על מה להעיר לה כשהיא באמצע הקריז
jol9 כתב:rc4991 כתב:רק תיקון לגבי טניס - לא ממש משודר כמו שצריך...
זהו, חזרתי מהצינוק... לא היה קל. המצב הזה בלתי נסבל, ואנחנו נצטרך ליזום רבולוציה.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:רק תיקון לגבי טניס - לא ממש משודר כמו שצריך...
זהו, חזרתי מהצינוק... לא היה קל. המצב הזה בלתי נסבל, ואנחנו נצטרך ליזום רבולוציה.
I'm harsh but fair
LIAV10 כתב:היה מפריע לה יותר אם היית משתפת תמונה שלה מלפני 84 שנים, שוכבת על הספה עם שרשרת יהלום.
חנו'ש כתב:נו באמת??
נראה לכם שאני הייתי המטומטמת הזו שזרקה וואחד יהלום לים??
חוץ מזה שליאונרדו ממש לא הסטייל שלי...
MTA2311 כתב:לא מבין, לא רוצים צ'מפיונס השנה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים