Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:כרמל, ראיתי עכשיו שעברת 20,000 הודעות!!!!
מזל טוב![]()
![]()
![]()
אני רק רוצה להגיד, שבמחינת ממוצעים וכל זה, אורי
ממוצע ואחוזים זה לא אותו דבר?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:כרמל, ראיתי עכשיו שעברת 20,000 הודעות!!!!
מזל טוב![]()
![]()
![]()
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:כרמל, ראיתי עכשיו שעברת 20,000 הודעות!!!!
מזל טוב![]()
![]()
![]()
ממוצע ואחוזים זה לא אותו דבר?![]()
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:כרמל, ראיתי עכשיו שעברת 20,000 הודעות!!!!
מזל טוב![]()
![]()
![]()
MTA2311 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:כרמל, ראיתי עכשיו שעברת 20,000 הודעות!!!!
מזל טוב![]()
![]()
![]()
מצאת את מי לשאול
rc4991 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:כרמל, ראיתי עכשיו שעברת 20,000 הודעות!!!!
מזל טוב![]()
![]()
![]()
בואנה אתה עם 21 הודעות ביום
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:כרמל, ראיתי עכשיו שעברת 20,000 הודעות!!!!
מזל טוב![]()
![]()
![]()
בואנה אתה עם 21 הודעות ביום
ת'אמת שזה בעיקר בגלל איך שהתחלתי פה...היה לי אטרף להיכנס לעניינים אז כתבתי מלא...
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:כרמל, ראיתי עכשיו שעברת 20,000 הודעות!!!!
מזל טוב![]()
![]()
![]()
מצאת את מי לשאול
הייתי נפגעת אם זה לא היה נכון
rc4991 כתב:כי עכשיו אתה ממש שקט
אין לי ברירה אלא להמשיך הלאה. אני כאן,והחברים שלי לקבוצה צריכים אותי. אני חייב להמשיך ללמד אותם, לצעוק עליהם ואז להגיד להם שהכול בסדר ובואו נמשיך למהלך הבא. אני חייב להוביל אותם בכל ערב ולהיות אני...
my man כתב:rc4991 כתב:כי עכשיו אתה ממש שקטאין לי ברירה אלא להמשיך הלאה. אני כאן,והחברים שלי לקבוצה צריכים אותי. אני חייב להמשיך ללמד אותם, לצעוק עליהם ואז להגיד להם שהכול בסדר ובואו נמשיך למהלך הבא. אני חייב להוביל אותם בכל ערב ולהיות אני...
my man כתב:rc4991 כתב:כי עכשיו אתה ממש שקטאין לי ברירה אלא להמשיך הלאה. אני כאן,והחברים שלי לקבוצה צריכים אותי. אני חייב להמשיך ללמד אותם, לצעוק עליהם ואז להגיד להם שהכול בסדר ובואו נמשיך למהלך הבא. אני חייב להוביל אותם בכל ערב ולהיות אני...
my man כתב:זה לא יכול להימשך ככה...שבתות עכשיו יוצאות כל כך מאוחר שאפשר למות ולחזור לחיים והשבת עוד לא יצאה...
#תסכולים_של_דתיים!
rc4991 כתב:my man כתב:זה לא יכול להימשך ככה...שבתות עכשיו יוצאות כל כך מאוחר שאפשר למות ולחזור לחיים והשבת עוד לא יצאה...
#תסכולים_של_דתיים!
כל כך
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:my man כתב:זה לא יכול להימשך ככה...שבתות עכשיו יוצאות כל כך מאוחר שאפשר למות ולחזור לחיים והשבת עוד לא יצאה...
#תסכולים_של_דתיים!
כל כך
כל כך
ואני עוד בנידה אז זה סבל כפול
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:my man כתב:זה לא יכול להימשך ככה...שבתות עכשיו יוצאות כל כך מאוחר שאפשר למות ולחזור לחיים והשבת עוד לא יצאה...
#תסכולים_של_דתיים!
כל כך
כל כך
אני לא יודע אם זה מצחיק או עצוב, אבל בכל זאת בכיתי...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:my man כתב:זה לא יכול להימשך ככה...שבתות עכשיו יוצאות כל כך מאוחר שאפשר למות ולחזור לחיים והשבת עוד לא יצאה...
#תסכולים_של_דתיים!
כל כך
כל כך
אני לא יודע אם זה מצחיק או עצוב, אבל בכל זאת בכיתי...
העולם מצחיק אז צוחקים
rc4991 כתב:מה קרה לשיחות המרמור הפולניות שלכם?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מה קרה לשיחות המרמור הפולניות שלכם?
אני רק רבע פולנייה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מה קרה לשיחות המרמור הפולניות שלכם?
אני רק רבע פולנייה
מספיקה טיפה אחת בשביל שזה ישפיע
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], מרסר, עידן ו־21 אורחים