המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:ירושלים מגיעה בכושר מדהים לגמר
roy1000 כתב:אני ממש מתבאס ששון דאוסן לא יהיה במכבי בעונה הבאה. זה לא ייאמן מה שהוא עושה. בכזאתי קלות.
felix_r כתב:roy1000 כתב:אני ממש מתבאס ששון דאוסן לא יהיה במכבי בעונה הבאה. זה לא ייאמן מה שהוא עושה. בכזאתי קלות.
בהתקפה. אבל בהגנה חודרים עליו בקלות
felix_r כתב:roy1000 כתב:אני ממש מתבאס ששון דאוסן לא יהיה במכבי בעונה הבאה. זה לא ייאמן מה שהוא עושה. בכזאתי קלות.
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:אני ממש מתבאס ששון דאוסן לא יהיה במכבי בעונה הבאה. זה לא ייאמן מה שהוא עושה. בכזאתי קלות.
הוא משחק היום טוב גם בהגנה. ללא שום ספק השחקן הכי טוב על המגרש.
עזוב אותי ממקל הפרימדונה. הייתי לוקח את דאוסן לפני 10 מקלים.
roy1000 כתב:הת'רד הזה עומד להיסגר בעוד כמה דקות.
my man כתב:roy1000 כתב:הת'רד הזה עומד להיסגר בעוד כמה דקות.
?
toja27 כתב:בקושי יצא לי לראות את דאוסן העונה ועכשיו אחרי שאני רואה אני ממש מתרשם לטובה. איפה הוא ואיפה לאנדסברג. אני חושב שךדאוסן יש בהחלט סיכוי סביר לשחק בNBA .
toja27 כתב:בקושי יצא לי לראות את דאוסן העונה ועכשיו אחרי שאני רואה אני ממש מתרשם לטובה. איפה הוא ואיפה לאנדסברג. אני חושב שלדאוסן יש בהחלט סיכוי סביר לשחק בNBA .למכבי יהיה מזל אם הוא יבחר לשחק אצלה.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:בקושי יצא לי לראות את דאוסן העונה ועכשיו אחרי שאני רואה אני ממש מתרשם לטובה. איפה הוא ואיפה לאנדסברג. אני חושב שלדאוסן יש בהחלט סיכוי סביר לשחק בNBA .למכבי יהיה מזל אם הוא יבחר לשחק אצלה.
גם לנדסברג היה נבא פרוספקט כשהיה בן 21.
roy1000 כתב:toja27 כתב:בקושי יצא לי לראות את דאוסן העונה ועכשיו אחרי שאני רואה אני ממש מתרשם לטובה. איפה הוא ואיפה לאנדסברג. אני חושב שךדאוסן יש בהחלט סיכוי סביר לשחק בNBA .
לדעתי יש מצב שהוא נבחר בדראפט בעונה הבאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Gevaudan ו־15 אורחים