פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

11 יוני 2015, 22:49

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:בקושי יצא לי לראות את דאוסן העונה ועכשיו אחרי שאני רואה אני ממש מתרשם לטובה. איפה הוא ואיפה לאנדסברג. אני חושב שלדאוסן יש בהחלט סיכוי סביר לשחק בNBA .למכבי יהיה מזל אם הוא יבחר לשחק אצלה.

גם לנדסברג היה נבא פרוספקט כשהיה בן 21.

לא באותה רמה. הכישרון והמהירות של דאוסן לא שייכים לפה.

11 יוני 2015, 22:49

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:בקושי יצא לי לראות את דאוסן העונה ועכשיו אחרי שאני רואה אני ממש מתרשם לטובה. איפה הוא ואיפה לאנדסברג. אני חושב שלדאוסן יש בהחלט סיכוי סביר לשחק בNBA .למכבי יהיה מזל אם הוא יבחר לשחק אצלה.

לא יודע מה היה לאנדסברג, אבל דאוסן זה רמה אחרת של שחקן.

נראה אותו בנבחרת בקייץ מול השחקנים האירופיים המקבילים

11 יוני 2015, 22:50

מגדל המסכנים האלה לא היו בגמר 9 שנים?

11 יוני 2015, 22:50

תשמע אני ממש אוהב את דאוסן וחושב שהוא שחקן העתיד של הכדורסל הישראלי אבל אל תזלזל בלנדסברג. לאנדסברג בגיל שלו היה שחקן לא פחות טוב לדעתי (אם אני לא טועה היה מלך הסלים של הליגה עם חיפה). נכון יש איפה שהוא אכזבה בהתפתחות של לאנדסברג אבל השנה הוא נתן את הקפיצה והוא עוד צעיר ויש לו את האפשרות להשתפר לא מעט.

11 יוני 2015, 22:52

felix_r כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:

לא יודע מה היה לאנדסברג, אבל דאוסן זה רמה אחרת של שחקן.

נראה אותו בנבחרת בקייץ מול השחקנים האירופיים המקבילים

בנבחרת, ביורוקאפ, יורוליג. משהו. מה שהוא עושה בפלייאוף הזה זה יפה מאוד, אבל לא מדד מאוד אמין.

11 יוני 2015, 22:52

felix_r כתב:נראה אותו בנבחרת בקייץ מול השחקנים האירופיים המקבילים

בסדרה הזו הוא היה השחקן הכי טוב בשתי הקבוצות.לדעתי עם אדלשטיין, הוא יוכל לתת תצוגות גם בנבחרת.

11 יוני 2015, 22:54

toja27 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:בקושי יצא לי לראות את דאוסן העונה ועכשיו אחרי שאני רואה אני ממש מתרשם לטובה. איפה הוא ואיפה לאנדסברג. אני חושב שךדאוסן יש בהחלט סיכוי סביר לשחק בNBA .

לדעתי יש מצב שהוא נבחר בדראפט בעונה הבאה.

אני חושב שעוד שנתיים-שלוש זה נראה לי הגיוני יותר.אבל אם הכל ילך כשורה ,לפי דעתי הוא יהיה שם.

אני חושב שאפשר לבחור שחקנים רק עד גיל 24. אם יש סקאוט של ה- NBA שרואה את מה שקורה פה, הוא צריך להיות על הרדאר.

11 יוני 2015, 22:54

שמואל1 כתב:ירושלים מגיעה בכושר מדהים לגמר

בוא נראה באיזה כושר הם יבואו אחרי 11 ימי מנוחה..
אם יש משהו מעודד בהפסד המפגר בחסות השופטים אתמול, זה שלפחות הוא סידר לנו עוד משחק (או שניים..?) לפני הגמר, שישמור אותנו חמים..
רק שלא יבואו עוד פציעות מפגרות לאוסף..

11 יוני 2015, 22:55

משה כתב:

תשמע אני ממש אוהב את דאוסן וחושב שהוא שחקן העתיד של הכדורסל הישראלי אבל אל תזלזל בלנדסברג. לאנדסברג בגיל שלו היה שחקן לא פחות טוב לדעתי (אם אני לא טועה היה מלך הסלים של הליגה עם חיפה). נכון יש איפה שהוא אכזבה בהתפתחות של לאנדסברג אבל השנה הוא נתן את הקפיצה והוא עוד צעיר ויש לו את האפשרות להשתפר לא מעט.

משה, הסתכלתי על דאוסן עכשיו וראיתי איך הוא עושה את הנקודות שלו בקלות, מכל מיני זוויות שונות, משני הצדדים, בחדירה במין פלואטר עם המון רגש וכו'. זה דברים שאין ללאנדסברג.בסופו של דבר לאנדסברג הוא קלעי מצוין ותו לא. הוא לא ממש עושה שום דבר אחר בהתקפה שלא לדבר בהגנה. כאילו באמת לפי דעתי ההבדל הוא שמים וארץ.
רק דבר אחד, הוא צריך להתחזק מבחינה פיסית. הוא יותר מדי צנום נכון לעכשיו.

11 יוני 2015, 23:29

זה גמר ראשון של ירושלים מאז שנת 2007. למי זה לא זוכר, זה גמר סמי בכר המפורסם והסל המנצח של ארנולד על הבאזר (עונת ספאחיה).

11 יוני 2015, 23:57

ירושלים לא היתה שבע שנים בגמר?
איזה קטע...

12 יוני 2015, 03:05

שמואל1 כתב:זה גמר ראשון של ירושלים מאז שנת 2007. למי זה לא זוכר, זה גמר סמי בכר המפורסם והסל המנצח של ארנולד על הבאזר (עונת ספאחיה).

מה זה גמר סמי בכר ?

12 יוני 2015, 03:06

אחרי הניצחון היום של ירושלים , ההפסד אתמול היה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות למכבי .

12 יוני 2015, 10:23

יוסי22 כתב:
שמואל1 כתב:זה גמר ראשון של ירושלים מאז שנת 2007. למי זה לא זוכר, זה גמר סמי בכר המפורסם והסל המנצח של ארנולד על הבאזר (עונת ספאחיה).

מה זה גמר סמי בכר ?

זה גמר שבו מכבי ניצחה את מגדל מסל ניצחון של ג'יימי ארנולד. בכר היה אחד משלושת השופטים. לא זוכר משהו מעבר לזה.

או שאולי פתאום שמואל והצביעות מתעוררים להם לחיים, הרי הוא מסביר לנו בכל יום ובכל שעה, ששופטים עושים טעויות לשני הצדדים..

12 יוני 2015, 11:39

יוסי22 כתב:

מה זה גמר סמי בכר ?

לא יודע אם אתה ציני או לא, אבל זה הגמר עם השריקות המפוקפקות של סמי בכר נגד מאיר טפירו.

12 יוני 2015, 11:48

שמואל1 כתב:
יוסי22 כתב:

מה זה גמר סמי בכר ?

לא יודע אם אתה ציני או לא, אבל זה הגמר עם השריקות המפוקפקות של סמי בכר נגד מאיר טפירו.

ממתי אני ציני ...

לפעמים אנשים לא מבינים אותי :duh :duh :duh

וברצינות , את הקשקוש של סמי בכר כדאי להשאיר מחוץ לפורום .

לוזרים שלא יודעים לקבל הפסד אחרי שהובילו ב-5 הפרש עם כדור ביד דקה וחצי לסיום .
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 12 יוני 2015, 11:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

12 יוני 2015, 11:48

שמואל לא מפסיק להפתיע

12 יוני 2015, 11:53

יוסי22 כתב:
שמואל1 כתב:
יוסי22 כתב:

מה זה גמר סמי בכר ?

ממתי אני ציני ...

לפעמים אנשים לא מבינים אותי :duh :duh :duh

וברצינות , את הקשקוש של סמי בכר כדאי להשאיר מחוץ לפורום .

לוזרים שלא יודעים לקבל הפסד אחרי שהובילו ה-7 הפרש דקה וחצי לסיום .

לא אמרתי שהשריקות שלו היו נכונות. רק ציינתי שהגמר זכור בגלל הסיפור הזה.

12 יוני 2015, 11:58

היחידים שזוכרים אותו בגלל סמי בכר הם אוהדי ירושלים שלא יודעים איך להתגבר על האכזבה .

לא צריך להשתתף בנרטיב שלהם שגמר לסמי בכר את הקריירה רק כי הוא לא ריחם על טפירו שחלם על זה כל הקריירה .

12 יוני 2015, 12:03

יוסי22 כתב:היחידים שזוכרים אותו בגלל סמי בכר הם אוהדי ירושלים שלא יודעים איך להתגבר על האכזבה .

לא צריך להשתתף בנרטיב שלהם שגמר לסמי בכר את הקריירה רק כי הוא לא ריחם על טפירו שחלם על זה כל הקריירה .

בדיוק
נושא נעול