פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: חצי גמר, משחק 4: מכבי נגד אילת - ראשון 21:00 ערוץ 1

14 יוני 2015, 23:40

אנשים חייבים להבין שגם אם נקבל 30 הפרש בראש במשחק החמישי שום דבר לא ישתנה אצל ההנהלה. שום דבר.
גודס יילך הביתה, נראה פה מאמן אחר שיקבל את אותם הכלים +- שגיא קיבל. זה לא יהיה אדלשטיין בשום מצב ד"א. פדרמן בחיים לא יעסיק מאמן כזה.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 14 יוני 2015, 23:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

14 יוני 2015, 23:40

יוסי 2? למה?

14 יוני 2015, 23:41

דרך אגב, אחיין שלי בוואטסאפ המשפחתי כותב שאוהדי ירושלים מארגנים כמה חברה לבוא למשחק החמישי לעודד את אילת.. מישהו יכול לאשר זאת?

14 יוני 2015, 23:42

שמואל2 כתב:דרך אגב, אחיין שלי בוואטסאפ המשפחתי כותב שאוהדי ירושלים מארגנים כמה חברה לבוא למשחק החמישי לעודד את אילת.. מישהו יכול לאשר זאת?

שמואל1?

14 יוני 2015, 23:43

שמואל2 כתב:דרך אגב, אחיין שלי בוואטסאפ המשפחתי כותב שאוהדי ירושלים מארגנים כמה חברה לבוא למשחק החמישי לעודד את אילת.. מישהו יכול לאשר זאת?

נו ואם כן?

14 יוני 2015, 23:43

אני גם שמעתי...הזויים!

14 יוני 2015, 23:44

שמואל2 כתב:יוסי 2? למה?

יצאת אופטימי???

14 יוני 2015, 23:45

MTA2311 כתב:אנשים חייבים להבין שגם אם נקבל 30 הפרש בראש במשחק החמישי שום דבר לא ישתנה אצל ההנהלה. שום דבר.
גודס יילך הביתה, נראה פה מאמן אחר שיקבל את אותם הכלים +- שגיא קיבל. זה לא יהיה אדלשטיין בשום מצב ד"א. פדרמן בחיים לא יעסיק מאמן כזה.

אני מסכים אבל גם אצלי יש נקודה קטנה שבכל זאת מאמינה שדברים כן יכולים להשתנות.

בכל אופן ישנם שלושה תסריטים אפשריים:
בתסריט האופטימי התקציב יעלה, יגיע מאמן זר מדרג טוב, יגיעו שחקנים מדרג טוב (משהו כמו ההצעה של רוני פלוס מינוס)
בתסריט הפסימי התקציב לא יעלה, ואולי אפילו יירד, יגיעו כל מיני שחקנים אלמוניים ומאמן חדש וצעיר.
התסריט הגרוע ביותר מבחינתי הוא שהמצב שיש עכשיו יתקבע, ונקבל כאן שוב קבוצת פרווה.

לצערי התסריט האחרון הוא הסביר ביותר. זה תסריט שכנראה לא יגרום לקטסטרופה, ולכן לא יחייב זעזועים, והמצב ימשיך ויתקבע
כמו שהוא היום.

14 יוני 2015, 23:50

אחדשיודע כתב:

נו ואם כן?

אם כן אז זה סתם יהיה מוזר..

14 יוני 2015, 23:50

שמואל2 כתב:
אחדשיודע כתב:

נו ואם כן?

החתימה שלך :laugh3 :laugh3 :laugh3

15 יוני 2015, 00:00

my man כתב:
שמואל2 כתב:
אחדשיודע כתב:

נו ואם כן?

מוגזם מדי? לשנות?

15 יוני 2015, 00:00

שמואל2 כתב:
my man כתב:
שמואל2 כתב:
אחדשיודע כתב:

נו ואם כן?

מוגזם מדי? לשנות?

לא לא זה טוב!

15 יוני 2015, 08:43

הפורום הזה איבד את זה.
לא יאמן ששמואל הפך לאליל פה.

15 יוני 2015, 21:27

אתם יודעים מה אני באמת מתפלל שאילת יעיפו את מכבי בחצי ואז אולי יעשו שינוי רציני

16 יוני 2015, 06:34

גל גל כתב:אתם יודעים מה אני באמת מתפלל שאילת יעיפו את מכבי בחצי ואז אולי יעשו שינוי רציני

לא יהיה שום שינוי ואם יהיה, זה רק שינוי לרעה כי ההכנסות יקטנו.

16 יוני 2015, 07:43

כולנו רוצים שיבוא שינוי , אבל בין זה ובין הפסד אליפות וגרוע מכך הדחה בחצי , הפער הוא גדול.
אני חושב שהשחקנים כבר קיבלו את הסטירה שלהם עם השוויון בסדרה ויבואו בטרוף בהגנה למשחק החמישי.
לגמר נגד ירושלים זה כבר סיפור אחר כי בלי סמית' יהיה למכבי מאוד קשה.
זה הזוי אבל מכבי איבדה את כל קלעי השלשות שלה (סילבן גיא וסמית') ומשחקת עם שחקנים כמו לאומי ,הררי ואלטיט בשלבים המכריעים של העונה . איזה בושה !! (וגם הרבה חוסר מזל )

16 יוני 2015, 07:56

yzafrir כתב:כולנו רוצים שיבוא שינוי , אבל בין זה ובין הפסד אליפות וגרוע מכך הדחה בחצי , הפער הוא גדול.
אני חושב שהשחקנים כבר קיבלו את הסטירה שלהם עם השוויון בסדרה ויבואו בטרוף בהגנה למשחק החמישי.
לגמר נגד ירושלים זה כבר סיפור אחר כי בלי סמית' יהיה למכבי מאוד קשה.
זה הזוי אבל מכבי איבדה את כל קלעי השלשות שלה (סילבן גיא וסמית') ומשחקת עם שחקנים כמו לאומי ,הררי ואלטיט בשלבים המכריעים של העונה . איזה בושה !! (וגם הרבה חוסר מזל )

איו שום קשר בין שינוי לבין הפסד אליפות. אלה דברים שלא תלויים אחד בשני.

לגבי ה"סטירה" שקיבלו השחקנים - אני לא חושב שיש לזה משמעות. רוב השחקנים כבר יודעים שהם לא חוזרים. פארגו כבר שמע על ההחתמה של רוצ'סטי, היינס יודע שהוא לא חוזר, טיוס על המטוס כבר שנתיים. בשלב הנוכחי אין משמעות לאיזה "רצון" או משהו כזה. מכבי יש בעיה אובייקטיבית של כשרון מול אילת והיא מגיעה למשחק החמישי סחוטה מעונה מאוד ארוכה ועם מעט מאוד רצון לנצח.
פרסם תגובה