15 יוני 2015, 09:11
toja27 כתב:אני לא מבין את זה, כשמחתימים איזה שחקן מהליגה האיטלקית ומשלמים 400-500 אלף אז מתלוננים על כך שמביאים עוד פעם הימור ומקטרים על ההברקות של פדרמן, וכשמביאים שחקן יותר מוכח שהוכיח את עצמו ביורוליג מתלוננים על כמה כסף משלמים לו. מה בדיוק מספק אותכם?
15 יוני 2015, 09:13
שמואל1 כתב:toja27 כתב:אני לא מבין את זה, כשמחתימים איזה שחקן מהליגה האיטלקית ומשלמים 400-500 אלף אז מתלוננים על כך שמביאים עוד פעם הימור ומקטרים על ההברקות של פדרמן, וכשמביאים שחקן יותר מוכח שהוכיח את עצמו ביורוליג מתלוננים על כמה כסף משלמים לו. מה בדיוק מספק אותכם?
אני שואל את עצמי אם לא היה חכם יותר לתת השקעה של עוד כחצי מיליון ולהנחית פה את ג'ורדן פארמר.
15 יוני 2015, 09:14
toja27 כתב:שמואל1 כתב:toja27 כתב:אני לא מבין את זה, כשמחתימים איזה שחקן מהליגה האיטלקית ומשלמים 400-500 אלף אז מתלוננים על כך שמביאים עוד פעם הימור ומקטרים על ההברקות של פדרמן, וכשמביאים שחקן יותר מוכח שהוכיח את עצמו ביורוליג מתלוננים על כמה כסף משלמים לו. מה בדיוק מספק אותכם?
אני שואל את עצמי אם לא היה חכם יותר לתת השקעה של עוד כחצי מיליון ולהנחית פה את ג'ורדן פארמר.
אני די בטוח שאם היה אפשר להוסיף עוד חצי מיליון דולר כדי להביא את פארמר, אז מכבי היו בוחרים באפשרות הזאת. אבל אני ממש לא בטוח שזה המצב לגביו.
15 יוני 2015, 09:19
LIAV10 כתב:toja27 כתב:אני לא מבין את זה, כשמחתימים איזה שחקן מהליגה האיטלקית ומשלמים 400-500 אלף אז מתלוננים על כך שמביאים עוד פעם הימור ומקטרים על ההברקות של פדרמן, וכשמביאים שחקן יותר מוכח שהוכיח את עצמו ביורוליג מתלוננים על כמה כסף משלמים לו. מה בדיוק מספק אותכם?
מקטרים על זה שעוד מעט תשמע שמכבי החליטה שלא להמשיך את התקשורת עם פארגו ומודיעים על החתמתו של איזה המצאהכלשהי ועוד איזה סנטר מהליגה הנורווגית השלישית.
15 יוני 2015, 09:19
שמואל1 כתב:toja27 כתב:אני לא מבין את זה, כשמחתימים איזה שחקן מהליגה האיטלקית ומשלמים 400-500 אלף אז מתלוננים על כך שמביאים עוד פעם הימור ומקטרים על ההברקות של פדרמן, וכשמביאים שחקן יותר מוכח שהוכיח את עצמו ביורוליג מתלוננים על כמה כסף משלמים לו. מה בדיוק מספק אותכם?
15 יוני 2015, 09:20
שמואל1 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:toja27 כתב:אני לא מבין את זה, כשמחתימים איזה שחקן מהליגה האיטלקית ומשלמים 400-500 אלף אז מתלוננים על כך שמביאים עוד פעם הימור ומקטרים על ההברקות של פדרמן, וכשמביאים שחקן יותר מוכח שהוכיח את עצמו ביורוליג מתלוננים על כמה כסף משלמים לו. מה בדיוק מספק אותכם?
אני די בטוח שאם היה אפשר להוסיף עוד חצי מיליון דולר כדי להביא את פארמר, אז מכבי היו בוחרים באפשרות הזאת. אבל אני ממש לא בטוח שזה המצב לגביו.
אל תהיה כל כך בטוח בכך.
פדרמן כבר הפיל עסקאות על הרבה פחות מזה.
15 יוני 2015, 09:22
toja27 כתב:שמע, בוא נגיד ורוצ'יסטי מגיע על חשבון פארגו. זאת אומרת שמכבי החליטה שהיא לא יכולה להרשות את שניהם ביחד במסגרת התקציב שהיא הקציבה לעצמה. במה זה כל כך שונה מהמצב ההפוך? כלומר הכוונה שלי שבמצב ההפוך פארגו נשאר ורוצ'יסטי לא מגיע אז במקום רוצ'יסטי מגיע איזה שחקן ב500 אלף דולר. במה זה שונה ממה שהיה לנו העונה? אז גם אם השחקן שיגיע יותר טוב מהיינס(כנראה מאוד שכן) אז עדיין לא חיזקת את הקבוצה משמעותית ממה שהיה לך העונה. בסופו של דבר, אתה רוצה קבוצה באמת טובה? אז תשקיע יותר כסף או שתסתמך על המזל של שנה שעברה שיגיעו שחקנים בסכום נמוך שבפועל שווים הרבה יותר.
15 יוני 2015, 09:26
15 יוני 2015, 09:26
roy1000 כתב:toja27 כתב:שמע, בוא נגיד ורוצ'יסטי מגיע על חשבון פארגו. זאת אומרת שמכבי החליטה שהיא לא יכולה להרשות את שניהם ביחד במסגרת התקציב שהיא הקציבה לעצמה. במה זה כל כך שונה מהמצב ההפוך? כלומר הכוונה שלי שבמצב ההפוך פארגו נשאר ורוצ'יסטי לא מגיע אז במקום רוצ'יסטי מגיע איזה שחקן ב500 אלף דולר. במה זה שונה ממה שהיה לנו העונה? אז גם אם השחקן שיגיע יותר טוב מהיינס(כנראה מאוד שכן) אז עדיין לא חיזקת את הקבוצה משמעותית ממה שהיה לך העונה. בסופו של דבר, אתה רוצה קבוצה באמת טובה? אז תשקיע יותר כסף או שתסתמך על המזל של שנה שעברה שיגיעו שחקנים בסכום נמוך שבפועל שווים הרבה יותר.
אני פשוט לא רואה איך רוצ'סטי הוא שחקן יותר טוב מפארגו. זה צעד אופקי לחלוטין.
15 יוני 2015, 09:29
roy1000 כתב:toja27 כתב:שמע, בוא נגיד ורוצ'יסטי מגיע על חשבון פארגו. זאת אומרת שמכבי החליטה שהיא לא יכולה להרשות את שניהם ביחד במסגרת התקציב שהיא הקציבה לעצמה. במה זה כל כך שונה מהמצב ההפוך? כלומר הכוונה שלי שבמצב ההפוך פארגו נשאר ורוצ'יסטי לא מגיע אז במקום רוצ'יסטי מגיע איזה שחקן ב500 אלף דולר. במה זה שונה ממה שהיה לנו העונה? אז גם אם השחקן שיגיע יותר טוב מהיינס(כנראה מאוד שכן) אז עדיין לא חיזקת את הקבוצה משמעותית ממה שהיה לך העונה. בסופו של דבר, אתה רוצה קבוצה באמת טובה? אז תשקיע יותר כסף או שתסתמך על המזל של שנה שעברה שיגיעו שחקנים בסכום נמוך שבפועל שווים הרבה יותר.
אני פשוט לא רואה איך רוצ'סטי הוא שחקן יותר טוב מפארגו. זה צעד אופקי לחלוטין.
15 יוני 2015, 09:30
toja27 כתב:LIAV10 כתב:toja27 כתב:אני לא מבין את זה, כשמחתימים איזה שחקן מהליגה האיטלקית ומשלמים 400-500 אלף אז מתלוננים על כך שמביאים עוד פעם הימור ומקטרים על ההברקות של פדרמן, וכשמביאים שחקן יותר מוכח שהוכיח את עצמו ביורוליג מתלוננים על כמה כסף משלמים לו. מה בדיוק מספק אותכם?
מקטרים על זה שעוד מעט תשמע שמכבי החליטה שלא להמשיך את התקשורת עם פארגו ומודיעים על החתמתו של איזה המצאהכלשהי ועוד איזה סנטר מהליגה הנורווגית השלישית.
שמע, בוא נגיד ורוצ'יסטי מגיע על חשבון פארגו. זאת אומרת שמכבי החליטה שהיא לא יכולה להרשות את שניהם ביחד במסגרת התקציב שהיא הקציבה לעצמה. במה זה כל כך שונה מהמצב ההפוך? כלומר הכוונה שלי שבמצב ההפוך פארגו נשאר ורוצ'יסטי לא מגיע אז במקום רוצ'יסטי מגיע איזה שחקן ב500 אלף דולר. במה זה שונה ממה שהיה לנו העונה? אז גם אם השחקן שיגיע יותר טוב מהיינס(כנראה מאוד שכן) אז עדיין לא חיזקת את הקבוצה משמעותית ממה שהיה לך העונה. בסופו של דבר, אתה רוצה קבוצה באמת טובה? אז תשקיע יותר כסף או שתסתמך על המזל של שנה שעברה שיגיעו שחקנים בסכום נמוך שבפועל שווים הרבה יותר.
15 יוני 2015, 09:30
Holiday_Armadillo כתב:הם לא רוצים מישהו יותר טוב, הם רוצים מישהו באותה רמה שיהיה יותר נוח תוך כדי תקווה שההיינס הבא יהיה טיפה קשור למקצוע
15 יוני 2015, 09:31
LIAV10 כתב:toja27 כתב:LIAV10 כתב:toja27 כתב:אני לא מבין את זה, כשמחתימים איזה שחקן מהליגה האיטלקית ומשלמים 400-500 אלף אז מתלוננים על כך שמביאים עוד פעם הימור ומקטרים על ההברקות של פדרמן, וכשמביאים שחקן יותר מוכח שהוכיח את עצמו ביורוליג מתלוננים על כמה כסף משלמים לו. מה בדיוק מספק אותכם?
שמע, בוא נגיד ורוצ'יסטי מגיע על חשבון פארגו. זאת אומרת שמכבי החליטה שהיא לא יכולה להרשות את שניהם ביחד במסגרת התקציב שהיא הקציבה לעצמה. במה זה כל כך שונה מהמצב ההפוך? כלומר הכוונה שלי שבמצב ההפוך פארגו נשאר ורוצ'יסטי לא מגיע אז במקום רוצ'יסטי מגיע איזה שחקן ב500 אלף דולר. במה זה שונה ממה שהיה לנו העונה? אז גם אם השחקן שיגיע יותר טוב מהיינס(כנראה מאוד שכן) אז עדיין לא חיזקת את הקבוצה משמעותית ממה שהיה לך העונה. בסופו של דבר, אתה רוצה קבוצה באמת טובה? אז תשקיע יותר כסף או שתסתמך על המזל של שנה שעברה שיגיעו שחקנים בסכום נמוך שבפועל שווים הרבה יותר.
בקצרה:
פארגו>רוצ׳סטי
קבוצה עם תקציב נמוך לא יכולה להרשות לעצמה לבזבז כסף על שחקן מהסוג הזה (ללא אתלטיות והגנה).
15 יוני 2015, 09:32
toja27 כתב:אני חושב שאנשים מתעלמים מהבעיה הכי גדולה בפארגו. מבחינת הכישרון הוא ללא ספק שווה מיליון דולר. הבעיה אצלו היא האופי שלו. יש בו את אותו משהו שגורם לקבוצה להיות פחות טובה כקבוצה. סוג של חשיבות עצמית גבוה עם התרכזות גדולה מדי בעצמו.
אני באופן אישי מעדיף את רוצ'יסטי על פניו. בכמה אספקטים רוצ'יסטי עולה על פארגו. ולפי דעתי הוא יהיה שחקן טוב יותר לקבוצה. אבל זאת דעתי כמובן.
15 יוני 2015, 09:35
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הם לא רוצים מישהו יותר טוב, הם רוצים מישהו באותה רמה שיהיה יותר נוח תוך כדי תקווה שההיינס הבא יהיה טיפה קשור למקצוע
סבבה, אבל גם אם ההיינס הבא יהיה שחקן טוב יותר, אני לא רואה איך סה"כ הקבוצה הופכת לטובה יותר ומתמודדת בהצלבה. סמית', ורנדל מבוגרים בשנה, טיוס כמעט בטוח לא נשאר, אז מאיפה בדיוק יבוא השיפור שיהפוך אותנו לקבוצה טובה יותר? אני גם לא מבין איך הם מוכרים מנויים עם הסגל הזה.
15 יוני 2015, 09:41
15 יוני 2015, 09:51
15 יוני 2015, 10:07
15 יוני 2015, 10:22
ankram כתב:רוי , בעמדה 4 לדעתי רנדל ובנדר הם אלו שיהיו , מה שאולי יפנה קצת כסף למקל.
לא נראה לי שהסגל פנטזיה , ואם כן , אז אבוי לנו.
עוד שנה עם פארגו , כהן , שיוגב מוביל את הקו האחורי ורנדל הוא המוביל בעמדה 4 , ומכבי תאבד לחלוטין את ההגמוניה שלה בליגה , והבלוף שלה ביורוליג יבוא לידי ביטוי ביתר שאת.
15 יוני 2015, 10:34
roy1000 כתב:ankram כתב:רוי , בעמדה 4 לדעתי רנדל ובנדר הם אלו שיהיו , מה שאולי יפנה קצת כסף למקל.
לא נראה לי שהסגל פנטזיה , ואם כן , אז אבוי לנו.
עוד שנה עם פארגו , כהן , שיוגב מוביל את הקו האחורי ורנדל הוא המוביל בעמדה 4 , ומכבי תאבד לחלוטין את ההגמוניה שלה בליגה , והבלוף שלה ביורוליג יבוא לידי ביטוי ביתר שאת.
רוצ'סטי + סמית' + רנדל + אוחיון +סילבן + פניני זה בערך 6.5 מליון ברוטו. תוסיף איזה יבזורי, כהן ועוד גבוה ישראלי (רוטבארט'?) זה עוד מליון וקצת. תוסיף סנטר זר נגיד במליון ברוטו (שזה המינימום לסנטר דרגה שניה), ועוד גארד זר במקום היינס בחצי מליון נטו ואתה כבר מעל ל-9 מליון שזה יותר מהתקציב של שנה שעברה. אין לך כסף למקל ואין לך כסף לפישר.