15 יוני 2015, 10:15
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מסתבר שהיינס אמר ''אין לי ספק שנהיה בסדר''
אז את מי אתם מעודדים בגמר? אילת או מגדל?
אם זה אכן יהיה הגמר, אז עדיף שירושלים תיקח.אולי זה ילחיץ את ההנהלה וידברים יתחילו לזוז כאן.
למרות שזו יכולה להיות סנסציה אדירה אם אילת בסוף תיקח אחרי שחזרה מ 2:0 מול מכבי.
15 יוני 2015, 15:19
ankram כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מסתבר שהיינס אמר ''אין לי ספק שנהיה בסדר''
אם זה אכן יהיה הגמר, אז עדיף שירושלים תיקח.אולי זה ילחיץ את ההנהלה וידברים יתחילו לזוז כאן.
אני חושב שכמו במכבי , גם פה בפורום יש לעשות בדק בית רציני ולהתחיל להעיף מפה משתמשים.
כמו שאנו מצפים להתבטאויות מסוימות של מאמן מכבי , יש לנו גם צפיות מהתבטאויות מסוימות מאוהדי מכבי בפורום האוהדים של מכבי.
לא מספיק שכואב לי לפתוח ערוץ ולראות את מכבי , אני צריך גם לסבול לקרוא את התגובות האלו באתר האוהדים של מכבי?
אנחנו באים בטענות להנהלת מכבי , אולי גם הגיע הזמן לתלונות למנהלי האתר של מכבי , אוירת התבוסתנות הזאת , שלא לדבר על אהדה לא סמויה ליריבה הכי קשה שלנו , מקומה אינו איתנו.
15 יוני 2015, 15:50
ankram כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מסתבר שהיינס אמר ''אין לי ספק שנהיה בסדר''
אני חושב שכמו במכבי , גם פה בפורום יש לעשות בדק בית רציני ולהתחיל להעיף מפה משתמשים.
כמו שאנו מצפים להתבטאויות מסוימות של מאמן מכבי , יש לנו גם צפיות מהתבטאויות מסוימות מאוהדי מכבי בפורום האוהדים של מכבי.
לא מספיק שכואב לי לפתוח ערוץ ולראות את מכבי , אני צריך גם לסבול לקרוא את התגובות האלו באתר האוהדים של מכבי?
אנחנו באים בטענות להנהלת מכבי , אולי גם הגיע הזמן לתלונות למנהלי האתר של מכבי , אוירת התבוסתנות הזאת , שלא לדבר על אהדה לא סמויה ליריבה הכי קשה שלנו , מקומה אינו איתנו.
15 יוני 2015, 15:55
ankram כתב:אני חושב שכמו במכבי , גם פה בפורום יש לעשות בדק בית רציני ולהתחיל להעיף מפה משתמשים.
15 יוני 2015, 16:24
roy1000 כתב:ankram כתב:אני חושב שכמו במכבי , גם פה בפורום יש לעשות בדק בית רציני ולהתחיל להעיף מפה משתמשים.
שמואל דווקא משעשע, וההודעות שלו די צפויות. היית רוצה פורום שכולם בו כמו יוסי?
15 יוני 2015, 16:30
15 יוני 2015, 16:33
ankram כתב:אני חושב שכמו במכבי , גם פה בפורום יש לעשות בדק בית רציני ולהתחיל להעיף מפה משתמשים.
15 יוני 2015, 16:34
LIAV10 כתב:ניצחון קליל למכבי.
15 יוני 2015, 16:45
15 יוני 2015, 16:45
Holiday_Armadillo כתב:מסתבר שהיינס אמר ''אין לי ספק שנהיה בסדר''
15 יוני 2015, 19:39
כתבנו את זה פעם, כתבנו פעמיים ונכתוב שוב ושוב. גם אם יצליחו הצהובים למצוא את הדרך לעבור את הסדרה ואף אם יזכו באליפות העונה, זאת לא מכבי. סגל השחקנים שלובש את הגופיות הצהובות בשלב זה איננו מכבי. הכדורסל שהם משחקים הוא לא מכבי. הפאסון הוא לא מכבי. רק המיסטיקה. חמישיות בהן מככבים ג'ייק כהן ונייט לינהארט הן לא מכבי. הרכב שבו נאלץ בריאן רנדל לשחק בעמדה מספר 3 הוא לא מכבי. אה, ומרקיז היינס הוא לא מכבי.
15 יוני 2015, 20:28
15 יוני 2015, 20:36
15 יוני 2015, 21:26
jol9 כתב:אני חושב שכל עוד המנהלים כאן הם אלה שהתבקשו לנהל אז תכבדו אותם ואת הגישה שלהם. אנקראם ופליקס, אתם בהחלט מוזמנים לפנות
למיכאל ולבקש להצטרף לצוות הניהול (ועל הדרך גם לממן את עלויות האחזקה של הפורום פעם בכמה זמן),
ואז להעיף ולחסום גולשים שדעתם לא נראית לכם.
אני לא בטוח עד כמה הפורום ימשיך להתקיים במתכונת הזאת...
בכל אופן, מי שמעדיף שמגדל תיקח אליפות כדי שאולי זה יזיז משהו בהנהלה, הוא לא באמת אוהד מכבי, וזה לא משהו חדש בהקשר לשמואל.
זאת עדיין לא סיבה לחסום אותו...
15 יוני 2015, 21:28
toja27 כתב:זה נוח ליפול על שמואל בהקשר הזה, כי אצלו זה פשוט בולט בגלל התמימות שלו, שאני מוצא תכונה מאוד יפה בו כאדם. אבל הוא בטוח לא היחידי שלא ממש רוצה שמכבי יצליחו השנה. אני גם אחד מהם. ואני מבטיח שלהרבה מאוד אנשים כאן יש איזה חלק בהם שרוצה שמכבי תיכשל העונה כדי שיסיקו מסקנות בעתיד ולא יזרקו על האוהדים כמו שהם זרקו העונה. לי באופן אישי קל יותר לקרוא את ההודעות של שמואל מאשר לקרוא הודעות של אנשים שמתלוננים על השיפוט באופן קבוע כדי למצוא תירוצים קלושים להופעה החלשה של הקבוצה שהם אוהדים ובמקרה הם אלה שדורשים להרחיק את שמואל מהפורום. כל אחד והאג'נדה שלו.
15 יוני 2015, 22:00
שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני חושב שכל עוד המנהלים כאן הם אלה שהתבקשו לנהל אז תכבדו אותם ואת הגישה שלהם. אנקראם ופליקס, אתם בהחלט מוזמנים לפנות
למיכאל ולבקש להצטרף לצוות הניהול (ועל הדרך גם לממן את עלויות האחזקה של הפורום פעם בכמה זמן),
ואז להעיף ולחסום גולשים שדעתם לא נראית לכם.
אני לא בטוח עד כמה הפורום ימשיך להתקיים במתכונת הזאת...
בכל אופן, מי שמעדיף שמגדל תיקח אליפות כדי שאולי זה יזיז משהו בהנהלה, הוא לא באמת אוהד מכבי, וזה לא משהו חדש בהקשר לשמואל.
זאת עדיין לא סיבה לחסום אותו...
לא באמת אוהד מכבי? ממתי אנחנו קובעים מי אוהד ומי לא? כל אחד אוהד את הקבוצה שלו כמו שהוא מאמין ורוצה.
אני חושב שלרצות שיקרה משהו כדי שזה יזיז משהו בהנהלה, בטווח הארוך יעזור למועדון. אתה חושב אחרת.
16 יוני 2015, 06:32
toja27 כתב:זה נוח ליפול על שמואל בהקשר הזה, כי אצלו זה פשוט בולט בגלל התמימות שלו, שאני מוצא תכונה מאוד יפה בו כאדם. אבל הוא בטוח לא היחידי שלא ממש רוצה שמכבי יצליחו השנה. אני גם אחד מהם. ואני מבטיח שלהרבה מאוד אנשים כאן יש איזה חלק בהם שרוצה שמכבי תיכשל העונה כדי שיסיקו מסקנות בעתיד ולא יזרקו על האוהדים כמו שהם זרקו העונה. לי באופן אישי קל יותר לקרוא את ההודעות של שמואל מאשר לקרוא הודעות של אנשים שמתלוננים על השיפוט באופן קבוע כדי למצוא תירוצים קלושים להופעה החלשה של הקבוצה שהם אוהדים ובמקרה הם אלה שדורשים להרחיק את שמואל מהפורום. כל אחד והאג'נדה שלו.
16 יוני 2015, 07:56
16 יוני 2015, 09:11
roy1000 כתב:toja27 כתב:זה נוח ליפול על שמואל בהקשר הזה, כי אצלו זה פשוט בולט בגלל התמימות שלו, שאני מוצא תכונה מאוד יפה בו כאדם. אבל הוא בטוח לא היחידי שלא ממש רוצה שמכבי יצליחו השנה. אני גם אחד מהם. ואני מבטיח שלהרבה מאוד אנשים כאן יש איזה חלק בהם שרוצה שמכבי תיכשל העונה כדי שיסיקו מסקנות בעתיד ולא יזרקו על האוהדים כמו שהם זרקו העונה. לי באופן אישי קל יותר לקרוא את ההודעות של שמואל מאשר לקרוא הודעות של אנשים שמתלוננים על השיפוט באופן קבוע כדי למצוא תירוצים קלושים להופעה החלשה של הקבוצה שהם אוהדים ובמקרה הם אלה שדורשים להרחיק את שמואל מהפורום. כל אחד והאג'נדה שלו.
אני לא מאמין שאבדן האליפות ישנה משהו מדינת הפדרמנים. אתה לא תראה פה כסף זורם, אלא להיפך - אתה רק תראה תקציבים קטנים יותר.
אני מסכים שהאובססיה עם השיפוט כבר עוברת כל גבול. זה כבר הולך לכיוון של תיאוריות קונספירציה שלמות שמעולם לא חשבתי שאוהדי מכבי יאמצו. הפכנו להיות אדומים בהקשר הזה.
16 יוני 2015, 09:28
toja27 כתב:אני חושב שההנהלה בהחלט תכנס ללחץ אחרי עונה כמו זאת ובמיוחד אחרי כמה עונות כאלו(ואני לא מייחל לכאלו באמת) . אני כן חושב שזה יעשה אימפקט אפילו במובן הזה שהם לא יוכלו להסתתר מאחורי התירוץ של "הנה זכינו באליפות וגביע למרות כל הביקורות, וביורוליג הגענו להצלבה "
ודבר נוסף, אני לא ממש רוצה לראות את גיא גודס ממשיך לעונה נוספת.