11 נובמבר 2014, 17:39
מכביסט30 כתב:חברים, שמואל מדבר על הירידה התלולה בהתנהלות של הקבוצה בשנים האחרונות, בלי קשר לעובדה שאנחנו אלופי אירופה או לאיזשהו תואר, אז בבקשה, חלאס לתפוס עליו טרמפ רק כי זה הכי אופנתי כאן.. במקרה הזה הוא צודק לחלוטין.
תסתכלו רק על הפן הזה ותראו פתאום כמה הכותרת שלו הגיונית..
11 נובמבר 2014, 17:45
11 נובמבר 2014, 20:11
11 נובמבר 2014, 20:15
11 נובמבר 2014, 21:03
ankram כתב:כל שנה יש לנו פחות ופחות ישראלים , כל שנה יש לנו פחות ופחות הרתעה בליגה , כנראה שזרים וכסף לא יכולים לקנות נאמנות.
11 נובמבר 2014, 21:20
er79 כתב:"התרסקות. הת'רד הרשמי על הירידה התלולה של מכבי בשנים האחרונות"
וואלק לא מבין למה המנהלים לא נועלים ת'רדים מטופשים ומתסיסים שאתה מפרסם פה כל ימי שני וחמישי. בשנים האחרונות? בטח, כי בשנה שעברה היינו במיץ של הזבל, בביב של הג'ורה, עם שלושה תארים. קח קסנקס, תעשה לי טובה.
11 נובמבר 2014, 21:29
12 נובמבר 2014, 13:51
12 נובמבר 2014, 14:55
התנין כתב:טוב, אז אני אסנגר על ההנהלה בת'רד הזה. אמנם ראינו כמה תצוגות מחפירות בשבועיים האחרונים, אבל להנהלה הנוכחית חד וחלק יש הישגים סופר משמעותיים בשנים האחרונות כולל גביע אירופה, והוכח מעבר לכל ספק שעם תקציב בינוני והתבססות על אמריקאים זולים ומוכשרים, ניתן להגיע רחוק מאוד ביורוליג. נכון, יש נפילות, אבל גם עם תקציבים גבוהים בהרבה יש נפילות. עובדתית, מכבי למרות התקציב הבינוני, היא עדיין מהמועדונים המובילים והמצליחים באירופה. אז נפלנו על שנה רעה, ביג פאקינג דיל. לדעתי הסגל השנה מצויין, ופרט להחתמה של לינהארט שכולנו ידענו מלכתחילה שהוא לא לרמה הזאת, אין מה לבוא בטענות באשר לשאר ההחתמות. אף אחד לא ידע שהיינס יהיה כזה אנמי.
12 נובמבר 2014, 16:26
12 נובמבר 2014, 17:35
התנין כתב:כשאני אומר ''ביג פאקינג דיל'' הכוונה היא שכישלון אחד (ואגב, עדיין מוקדם מידי לקבוע האם מדובר בעונת כישלון או לא, על אף הנטייה להיכנס לפאניקה) לעומת 5-6 שנים טובות (ברמת ההישגים) הוא באמת לא כזה משמעותי. ולגביי היינס, נכון, היתה אפשרות סבירה להאמין שהוא יהיה כישלון, אבל את זה ניתן על כל אחד. אתה חושב שמישהו בפורום האמין שסמית' יהפוך לאחד השחקנים החשובים בקבוצה כמה שנים ברצף, כשהוא חתם בקבוצה (להזכירך, לאחר עונות כושלות בפנרבחצ'ה שהיתה קבוצת יורוליג עלובה)? אז אני ממליץ לך להסתכל בהיסטוריה של הפורום. מהבחינה הזאת אין הבדל בינו לבין היינס שגם הגיע לאחר שנתן עונה יפה בסיינה. שנית, עוד מוקדם לקבוע אם נפלנו איתו, ואני אומר זאת במיוחד לאחר העונה שעברה שרייס היה גרוע בטירוף עד השליש האחרון של העונה.
12 נובמבר 2014, 20:02
התנין כתב:כשאני אומר ''ביג פאקינג דיל'' הכוונה היא שכישלון אחד (ואגב, עדיין מוקדם מידי לקבוע האם מדובר בעונת כישלון או לא, על אף הנטייה להיכנס לפאניקה) לעומת 5-6 שנים טובות (ברמת ההישגים) הוא באמת לא כזה משמעותי. ולגביי היינס, נכון, היתה אפשרות סבירה להאמין שהוא יהיה כישלון, אבל את זה ניתן על כל אחד. אתה חושב שמישהו בפורום האמין שסמית' יהפוך לאחד השחקנים החשובים בקבוצה כמה שנים ברצף, כשהוא חתם בקבוצה (להזכירך, לאחר עונות כושלות בפנרבחצ'ה שהיתה קבוצת יורוליג עלובה)? אז אני ממליץ לך להסתכל בהיסטוריה של הפורום. מהבחינה הזאת אין הבדל בינו לבין היינס שגם הגיע לאחר שנתן עונה יפה בסיינה. שנית, עוד מוקדם לקבוע אם נפלנו איתו, ואני אומר זאת במיוחד לאחר העונה שעברה שרייס היה גרוע בטירוף עד השליש האחרון של העונה.
17 יוני 2015, 22:59
17 יוני 2015, 23:00
17 יוני 2015, 23:03
מקובי כתב:מכביסט30 כתב:חברים, שמואל מדבר על הירידה התלולה בהתנהלות של הקבוצה בשנים האחרונות, בלי קשר לעובדה שאנחנו אלופי אירופה או לאיזשהו תואר, אז בבקשה, חלאס לתפוס עליו טרמפ רק כי זה הכי אופנתי כאן.. במקרה הזה הוא צודק לחלוטין.
תסתכלו רק על הפן הזה ותראו פתאום כמה הכותרת שלו הגיונית..
מה זה ההתנהלות של הקבוצה?
טוב לדעת שהמאמנים והשחקנים טובים בהצלחות, והכל בגלל פדרמן בכישלונות...
אנחנו אלופי אירופה, כקבוצה שזה כולל את כולם. אנחנו קבוצת טופ 8 ששוב- זה כולל את כולם, מהשחקנים ועד ההנהלה.
17 יוני 2015, 23:07
Roni1 כתב:בעונה שעברה, בראיונות שאחרי העלייה לפיינל פור, התעקשו אנשים מסויימים בהנהלה לא להחמיא לדוויד בלאט כי ״יש אנשים מאחורי הקלעים שעובדים קשה והקרדיט מגיע להם״. לכולם היה ברור שכל מה שקרה לבלאט זה למרות ההנהלה ולא בזכותה. היום בטח נשמע דיבורים על טיוס, על פארגו, על גודס (הגרוע) ועל הפציעה של פניני. ה״אנשים שעובדים קשה ואף אחד לא מעריך אותם״ לא יקחו אחריות על הקבוצה הזאת כמו שהם לא לקחו אחריות על אף שיא שלילי ששברנו בשלוש השנים האחרונות, רק על ההצלחות.
הקבוצה כנראה צריכה להתרסק באמת (חשבתי שזה יקרה בשנה שעברה אבל קרו ניסים) ולהחליף עוד כמה ״אשמים״ עד שיקרה זעזוע אמיתי ויפנו את האצבע לכיוונם של אלה שהפכו את מכבי לעוד קבוצה רגילה בליגה. הכי עצוב שאני קצת מחכה שזה יקרה ויפסיקו לעבוד עלינו ולהחתים שחקנים כמו מאריץ׳, היינס ולינהארט, שמי שלא יכול להחזיק את מכבי לא יחזיק בה.
לפני שנתיים ההפסד בדרבי כדורסל כאב לי כמו הפסד בדרבי כדורגל, עכשיו זה רחוק משם, עכשיו זה סתם מגוחך. בלי פניני אין כאן שום דבר שקשור למכבי.