לאנגפורד בדרך למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לאנגפורד בדרך למכבי?

הודעהעל ידי קובי » 10 אוקטובר 2011, 11:43

leon984 כתב:http://www.sportando.net/eng/europe/israel/31632/keith_langford_close_to_maccabi_tel_aviv.html
הוא כבר חתום?

זו אותה ידיעה המבוססת על הדיווח של פיק מיורובאסקט.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2011, 11:51

leon984 כתב:http://www.mlbb.gr/feed-items/euroleague-keith-langfords-verge-signing-maccabi
גם פה ופה http://basketactu.com/keith-langford-au-maccabi/ ועוד פה http://www.piratasdelbasket.es/html/Eur ... bahce.html

2 מתוך ה-3 מזכירות את יורובאסקט או את וואלה(תראה בתוך הכתבה או בקרדיט)והאתר הספרדי אני חושבת שגם מתבסס על זה חלקית למרות שהם הזכירו את קאחה לאבורל מה שלא הוזכר בדיווחים ישראלים..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 10 אוקטובר 2011, 11:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 10 אוקטובר 2011, 11:51

קובי כתב:
leon984 כתב:http://www.sportando.net/eng/europe/israel/31632/keith_langford_close_to_maccabi_tel_aviv.html
הוא כבר חתום?

יכול להיות, אבל לא היתי מהמר על זה.
ספורטנדו הוא אולי אתר קטן יותר, אבל הרבה יותר רציני, אתר בעל קשרים ישירים עם חלק מהסוכנים.
ספורטנדו בחודש אחד מפרסם יותר פרסומים ראשונים מאשר יורובאסקט בשנה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2011, 11:53

felix_r כתב:
קובי כתב:
הוא כבר חתום?

יכול להיות, אבל לא היתי מהמר על זה.
ספורטנדו הוא אולי אתר קטן יותר, אבל הרבה יותר רציני, אתר בעל קשרים ישירים עם חלק מהסוכנים.
ספורטנדו בחודש אחד מפרסם יותר פרסומים ראשונים מאשר יורובאסקט בשנה.

זה מתוך הכתבה
As reported by Israeli journalist David Pick

אבל זה שהקים את ספורטאנדו(אמיליו)עבד פעם ביורובאסקט והוא עבר לעבוד לבד..ככה הוא הקים את ספורטאנדו אבל הוא עדיין עובד מול כתבים של יורובאסקט לפעמים..הם ביחסים טובים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 10 אוקטובר 2011, 11:56

נראה רציני מיום ליום... נקווה מאוד שיצא לפועל, גם אם זה כרוך בהשאלת אחד הגבוהים. פארמר-לאנגפורד-פאפאס-סמית'-פניני, זה קוו אחורי יוצא מהכלל. על הקוו הקדמי לא צריך להרחיב...

כרמל, אני ממש ממש לא מאמין שקבוצות מסתכלות על פרסום כזה או אחר ביורובסקט, ומעלות הצעות לשחקנים. נראה לך שמילאנו, שהציעה נגיד חוזה ללאנגפורד, רואה איזה פרסום ביורובסקט שהוא קרוב למכבי, ואז מעלה את ההצעה?? נשמע הזוי ביותר
כל המו"מ נעשה מול הסוכן, והפרטים בפרסומים האלה ביורובסקט הם לא 1:10 ממה שהמועדונים יודעים מהשחיות עם הסוכן והשחקן. תאמיני לי שהסוכן דואג לעדכן את הקבוצות האחרות לגבי התקרבות כזאת של השחקן למועדון אחר, ובגלל זה קבוצות מעלות את ההצעה, לא בגלל הפרסומים האלה..
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2011, 12:00

asafb96 כתב:נראה רציני מיום ליום... נקווה מאוד שיצא לפועל, גם אם זה כרוך בהשאלת אחד הגבוהים. פארמר-לאנגפורד-פאפאס-סמית'-פניני, זה קוו אחורי יוצא מהכלל. על הקוו הקדמי לא צריך להרחיב...

כרמל, אני ממש ממש לא מאמין שקבוצות מסתכלות על פרסום כזה או אחר ביורובסקט, ומעלות הצעות לשחקנים. נראה לך שמילאנו, שהציעה נגיד חוזה ללאנגפורד, רואה איזה פרסום ביורובסקט שהוא קרוב למכבי, ואז מעלה את ההצעה?? נשמע הזוי ביותר
כל המו"מ נעשה מול הסוכן, והפרטים בפרסומים האלה ביורובסקט הם לא 1:10 ממה שהמועדונים יודעים מהשחיות עם הסוכן והשחקן. תאמיני לי שהסוכן דואג לעדכן את הקבוצות האחרות לגבי התקרבות כזאת של השחקן למועדון אחר, ובגלל זה קבוצות מעלות את ההצעה, לא בגלל הפרסומים האלה..

אני לא אמרתי שהן אוטומטית עושות את זה :nono
כמו שאור אמר..זה מדליק אצל קבוצות נורה אדומה..
עיתונאות הספורט זה חלק גדול מחיי הקבוצות היום,אין מה לעשות..
אני לא אומרת שקבוצות מאמינות לכל דבר..אבל זה ברור שצריך להתייחס למה שכותבים בתקשורת..רק אם זה בשביל לצד ידי חובה..גם אם זה לא נכון לפחות הן לא לקחו סיכון..
אתה חושב שזה שהסוכן של ג'יימס שיחרר לתקשורת את זה שיש לו הצעות מבארסה וריאל זה היה בשביל הכיף? זה היה בשביל שמכבי תציע לו חוזה עוד במאי..אני לא אומרת שהם לא היו עושים את זה גם ככה..אבל הבהילות היא אחרת..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי leon984 » 10 אוקטובר 2011, 12:07

בטוח שפרסום היום בערב אחרי המשחק או שמחר בבוקר הוא כבר בת''א וגם שהוא מנותק בטוויטר כבר איזה שיום וזה ממש דומה למכבי.
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי asafb96 » 10 אוקטובר 2011, 12:09

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:נראה רציני מיום ליום... נקווה מאוד שיצא לפועל, גם אם זה כרוך בהשאלת אחד הגבוהים. פארמר-לאנגפורד-פאפאס-סמית'-פניני, זה קוו אחורי יוצא מהכלל. על הקוו הקדמי לא צריך להרחיב...

אני לא אומרת שקבוצות מאמינות לכל דבר..אבל זה ברור שצריך להתייחס למה שכותבים בתקשורת..רק אם זה בשביל לצד ידי חובה..גם אם זה לא נכון לפחות הן לא לקחו סיכון..
אתה חושב שזה שהסוכן של ג'יימס שיחרר לתקשורת את זה שיש לו הצעות מבארסה וריאל זה היה בשביל הכיף? זה היה בשביל שמכבי תציע לו חוזה עוד במאי..אני לא אומרת שהם לא היו עושים את זה גם ככה..אבל הבהילות היא אחרת..

זה פשוט לא נכון....
זה לא מדליק שום נורה אדומה, כי הקבוצות יודעות משיחות עם הסוכן ושחקן מה המצב שלו, לאיפה הוא קרוב, וכמה כסף הוא רוצה. זה לא שיורובסקט גילה להם איפה הוא רוצה לשחק. הרבה שטויות גם נכתבות באתרים האלה, ככה שזה ממש לא משהו שקבוצות מסתכלות עליו ומאמינות.
לגבי ג'יימס, לא יודע מה היה, בארסה, ריאל, אבל בין אם היה פרסום כזה או אחר על הקבוצות האלה, ובין אם לא היה, הוא היה חותם על אותו חוזה בדיוק. זה סתם שטויות הפרסום הזה. מכבי לא נתנה לו הצעה משופרת בגלל זה, ולא מיהרה איתו במו"מ. אף אחד גם לא יודע מי אחראי לזה, אם זה הסוכן, או סתם טמטום של האתרים...
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוקטובר 2011, 12:10

קובי כתב:תקשיב צ'יפופו, לך תבדוק מה זה קונספירציה ותחזור אליי.

כשאתה אומר שהיא בן או שאני כותב הודעות כדי להתחנף או ללקק אלה קונספירציות. אף אחד לא עובד עליך פה. תתרכז בכדורסל ולא בשטויות
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2011, 12:12

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה פשוט לא נכון....
זה לא מדליק שום נורה אדומה, כי הקבוצות יודעות משיחות עם הסוכן ושחקן מה המצב שלו, לאיפה הוא קרוב, וכמה כסף הוא רוצה. זה לא שיורובסקט גילה להם איפה הוא רוצה לשחק. הרבה שטויות גם נכתבות באתרים האלה, ככה שזה ממש לא משהו שקבוצות מסתכלות עליו ומאמינות.
לגבי ג'יימס, לא יודע מה היה, בארסה, ריאל, אבל בין אם היה פרסום כזה או אחר על הקבוצות האלה, ובין אם לא היה, הוא היה חותם על אותו חוזה בדיוק. זה סתם שטויות הפרסום הזה. מכבי לא נתנה לו הצעה משופרת בגלל זה, ולא מיהרה איתו במו"מ. אף אחד גם לא יודע מי אחראי לזה, אם זה הסוכן, או סתם טמטום של האתרים...

שוב..הדיון הזה לא הולך לשום מקום..נראה שאנחנו בשני קצוות מנוגדים לחלוטין..
אז אני אשחרר את המוטו שלי שוב..נסכים שלא להסכים :bigsmile3 עדיף לא לבזבז אנרגיות על דיון שלא יגיע לשום מקום :tongue4
אני אישית לא מסכימה עם מה שאתה אומר..אני חושבת שלתקשורת יש הרבה יותר השפעה מזה..אבל אתה לא מסכים אז..ניפגש בדיונים שאנחנו יותר מסכימים עליהם :grin
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2011, 12:23

ספאחיה אמר שהוא רוצה להביא שני שחקנים עד סוף הלוק-אאוט בגלל שיש לו שני שחקנים פצועים..ככה הוא גם מרוויח זמן עד שהם מחלימים וגם מרוויח שחקנים טובים עד סיום השביתה..
אז אולי אפשר להוריד את פנרבחצ'ה מהפרק..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 אוקטובר 2011, 12:26

Holiday_Armadillo כתב:ספאחיה אמר שהוא רוצה להביא שני שחקנים עד סוף הלוק-אאוט בגלל שיש לו שני שחקנים פצועים..ככה הוא גם מרוויח זמן עד שהם מחלימים וגם מרוויח שחקנים טובים עד סיום השביתה..

כן, רק שאני מפחד ממי שהוא הולך להביא, כסף לא חסר לו..
מי פצוע? אוקיץ?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 10 אוקטובר 2011, 12:31

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ספאחיה אמר שהוא רוצה להביא שני שחקנים עד סוף הלוק-אאוט בגלל שיש לו שני שחקנים פצועים..ככה הוא גם מרוויח זמן עד שהם מחלימים וגם מרוויח שחקנים טובים עד סיום השביתה..

מי פצוע? אוקיץ?

שיביא, שיהיה לו לבריאות. בסופו של דבר תסתיים השביתה, וכל עוד הוא לא איתנו בבית, שיהיה להם לבריאות... בטח שזה אומר שאולי לאנגפורד לא יגיע לשם...
אוקיץ' אני חושב אחד הפצועים כמו שאמרת, לא יודע מי השני..
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2011, 12:32

LIAV10 כתב:

מי פצוע? אוקיץ?

מרקו תומאס ומירסאד טורצ'אן..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 אוקטובר 2011, 12:33

יש לי הרגשה לא מבוססת שבסוף ינחת כאן שחקו אחר וזול יותר, במקום. :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 10 אוקטובר 2011, 12:33

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

מי פצוע? אוקיץ?

מה עם אוקיץ'? הוא היה פצוע בתחילת הקיץ לתקופה ארוכה. חזר כבר?
asafb96

הודעהעל ידי itai7 » 10 אוקטובר 2011, 12:34

לא
itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2011, 12:35

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

מי פצוע? אוקיץ?

מה עם אוקיץ'? הוא היה פצוע בתחילת הקיץ לתקופה ארוכה. חזר כבר?

אני די בטוחה שהוא חזר..אני חושבת שמישהו שאל את זה וכמה משתמשים טורקים אמרו לו שהוא התאושש כבר..אבל אולי אני טועה :neutral
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, JarJarBinx ו־19 אורחים