MTA2311 כתב:מ"כ במגל.
????
מאיפה??? אתה???? יודע????
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:MTA2311 כתב:מ"כ במגל.
????
my man כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:מ"כ במגל.
????
כל קצין מודיעין יש גישה לכל מידע על כל חייל...ואם לא לו, אז לחבר שלו...
rc4991 כתב:my man כתב:המלחמה בין שרת התרבות ל"אמני ישראל" היא מהמשעשעות שידעה המדינה..
פשוט כיף "תרבותי"
כל הכבוד
זמן טוב להעיף את "האליטה" השמאלנית הצבועה (ויש שם הרבה צבועים)
roy1000 כתב:rc4991 כתב:my man כתב:המלחמה בין שרת התרבות ל"אמני ישראל" היא מהמשעשעות שידעה המדינה..
פשוט כיף "תרבותי"
כל הכבוד
זמן טוב להעיף את "האליטה" השמאלנית הצבועה (ויש שם הרבה צבועים)
כל השבטיות הזו היא מגוכחת. אין שום "אליטה" במדינת ישראל. זה רק בדמיון של מצביעי ביבי המוסטים.
jol9 כתב:באמת?? דווקא זה ממש לא נראה ככה.
תראה איך האמנים ואנשי התרבות השונים, קיבלו את השונה (מירי רגב)... חוסר סובלנות, והייתי אומר גם קורטוב של גזענות.
שמואל1 כתב:אני לא מבין למה אנשים עושים אירועים בעסקים ללא אישור.
מקרה מצער.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני לא מבין למה אנשים עושים אירועים בעסקים ללא אישור.
מקרה מצער.
אני לא חושב שאתה אמור לבדוק את כל הדברים האלה כשאתה מגיע לאולם. הרי יש אלף דברים שיכולים להיות עם ובלי אישור,
ובסוף מה שמעניין את הכלה (והיא המחליטה לרוב), זה איך המקום נראה, מה הוא נותן, איזה גימיקים, וכו' וכו'.
אני חושב גם שהמקום הזה כן פעל עם אישורים, לפחות של הגורמים הרלוונטיים לאסון הזה.
שמואל1 כתב:המקום פעל ללא אישורים, פרסמו את זה היום בתקשורת.
זה ידוע שיש אולמות שפועלים ללא רישיון ואישורים (שזה לא אמור לקרות, מקום כזה אמור להיסגר, אבל זה כבר נושא אחר).
צריך להפעיל שיקול לדעת ולעשות את הבירורים הללו.
תאמין לי שאם אנשים יסרבו לבעלי אולמות בגלל שאין להם אישורים, זה גם כמה שיניע אותם בסופו של דבר לעשות את זה.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:המקום פעל ללא אישורים, פרסמו את זה היום בתקשורת.
זה ידוע שיש אולמות שפועלים ללא רישיון ואישורים (שזה לא אמור לקרות, מקום כזה אמור להיסגר, אבל זה כבר נושא אחר).
צריך להפעיל שיקול לדעת ולעשות את הבירורים הללו.
תאמין לי שאם אנשים יסרבו לבעלי אולמות בגלל שאין להם אישורים, זה גם כמה שיניע אותם בסופו של דבר לעשות את זה.
אני לא יודע איזה אישור יכל למנוע קירסה של מנורה. אישורים זה די קשקוש - סתם דרך של הרשויות לקבל כסף. זה לא באמת איזה תו בטיחותי למקום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים